Eski sevgilinin "sen iyi ol yeter bana" demesi

Yazdığımı zerre anlamamışsınız. Zaten konuyu da kapatmışsınız sevgilinizle o yüzden yormayalım hiç kendimizi.

Yani ne desem beğenmiyorsunuz çünkü zıt gördünüz bir kere, değindiğiniz hangi konunun cevabı yok yorumumda cidden anlayamadım. Uzamasın bence de :)

İşinizle ilgili yardımı alacak tek kişi eski sevgiliniz miydi? Kusıra bakmayın ama siz de yardım alma bahanesiyle sanki iş atmışsınız gibime geldi.
Su anki sevgilinizin anlayışına dua edin

Konunuzu okuyup sizin için bayağı üzülmüştüm ama demek ki hayata ve ilişkilere bakış açınız epey dar olduğundan devamlı hüsran yaşıyorsunuz :) Sevgilinizin affına, anlayışına, merhametine sığınmak ilişkide mutluluk getirmez. Doğru bulduğunuz davranışınızın arkasında durun, inanın ki böyle daha kıymetli oluyorsunuz :)

Yani ne desem beğenmiyorsunuz çünkü zıt gördünüz bir kere, değindiğiniz hangi konunun cevabı yok yorumumda cidden anlayamadım. Uzamasın bence de :)
Anlamadığınız için hiçbirinin cevabı olmuyor haliyle, ne anladıysanız ona göre cevap vermişsiniz. Ben sizi zıt görsem nolur görmesem ne olur, zıt görmüş olsam daha tak tak yazarım ayrıca, zıtlık derdim olmadığı ve konuyu uzatmanın manasının olmadığını düşündüğüm için kestim zaten konuşmayı.

ben geçiştirmek istediğim kişilere bu tarz cevaplar veririm genelde,
- bir isteğin var mı?
- yok ne olacak canının sağlığı

-gelirken bir şey ister misin?
- sağ salim gelin yeter.
gibi gibi, dolayısıyla altında özel bir anlam aramazdım.

Ben öyle düşündüm de sevgilimi ikna edemedim başta buna :) Sonra örneklerle zenginleştirerek haklılığımı kabul ettirdim

Üzüntümü paylaştıgınız için teşekkür ederim. Fakat hayata ve ilişkilere bakış açım dar degil, kurallarımı yıkamıyorum, doğru bulduğum davranışlarımın arkasında duruyorum. Hüsranı da bu yüzden yaşıyorum. Konumuz bu değil ayrıca, ben fikrimi belirttim.
Biten bir ilişki var ortada. Sonrasında baskasıyla başlayan yeni bir ilişki. Ama siz eskisiyle bir şekilde irtibata geçmişsiniz. Evet iş dolayısıyla diyorsunuz ama tek danışacagınız kişi o mu kalmıştı? Yazıs tavrım sert olabilir kısura bakmayın ama ben hala eski sevgilime ne sebeple olursa olsun yazmazdım. Su anki sevgiliniz de anlayışlı biriymiş ki bu durumu kaldırabilmiş.
Daha hafif bir yorum oldu mu?

Ben teşekkür ederim, bu yorumunuz gerçekten daha anlayışlı oldu.

İlişkilere bakış açım şöyle; hayatımdaki insana olan hislerim gerektiği kadar yoğunsa eski sevgilim karşı dairemde otursa bile umurumda olmaz. Her gün selamlaşırım, tuz biter gider isterim yine de en ufak duygu karmaşası yaşamam. Ama sevgilimi yeterince sevmiyorsam ve aklım hala eskilerden birindeyse başka kıtaya taşınsam ne fayda? Hayır gelmez o ilişkiden... O sebepten konuşmak, gerekli durumlarda ricada bulunmak vs. bana ters değil. Sevgilimde de o güveni sağlayıp daha huzurlu, olgun bir ilişki yaşamaya çalışıyorum. Beraber gelişiyoruz sağolsun. Yine de benim kendimden emin olduğum bir olay yüzünden hır gür çıkarsaydı taviz vermezdim. Etrafımdaki ilişkilerden ve buradaki kadınların konularından gördüğüm kadarıyla taviz tavizi doğuruyor bu konularda, sonu gelmiyor. Size de buna istinaden tavsiyede bulunmaya çalıştım.

Siz kendinizi illa ki biliyorsunuz zaten, önemli olan siz kendinizden emin olduğunuz halde başkaları yanlış anlayabilir.
Neyse, yazım dili ile duygular cok belli edemiyoruz sonucta.
Yanlış anlaşılmayı düzeltmemize sevindim :)

İşte konuda bahsi geçen eski sevgili de beni bayağı iyi tanıdığından ve ilişkim devam ederken ona en ufak meylim olmayacağını bildiğinden rahatça yardım istedim ben.. Belki bunun altını çizmem gerekirdi konuyu açarken :) Yine de hassas bir konu tabii, hoş karşılamayan tüm üyeleri de anlayabiliyorum.

Anlaşabilmemize gerçekten sevindim, umarım tüm sıkıntılarınızı en kısa zamanda aşarsınız :) İyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…