Eski sevgilinin sürekli dönmesi

Melis303030

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
669
367
23
Kızlar selam,

Ben iyi bir mesleği olan, global firmada çalışan, iyi iş olanakları olan, iyi kazanan, güzel denilen bir kızım. ( amacım kendimi övmek değil, nesnel değerlendirme)Benimde çok ısrar üzerine kurulan ilişkim vardı. Cinsellik yaşamadığım için terkedilmiştim. Sonra kendisi bana defalarca döndü. Onunda mesleğinden dolayı çok kızdan talep gördüğünü, onlarlada bişeyler yaşadığına eminim. Kızlar güzel hatta benden daha güzel. Türkiye'de çok güzel kızlar da var. Bana istemediğim halde dönüyor, para harcamayı sevmemesine rağmen hediyeler alıyor( kabul etmıyorum, işe yolluyor) engellediğim halde ulaşıyor, beni çok sevdiğini, çok düzgün olduğumu, bana çok değer verdiğini, benle evlenmek istediğini söylüyor. Bu beni mutlu etmiyor. Beni manupüle etmeye çalışıyor. Hayır bana neden döndüğünü anlamıyorum. Mesleğim felan iyi diye mi böyle anlamıyorum. Sevgi olsaydı beni bırakmazdı. Engelliyorum arkadaşıma yazıyor. Hani ben çok sevdim, ama bu ilişkiye ihanet etti. Bende ona beni bırakmasında bir sorun olmadığını, sevginin bitebileceğini, onun yaşamak istediği hayata saygı duyduğumu söyledim. Tartışmadım. Onun iyiliği için ben ayrıldım. Vicdan yapmaması gerektiğini hayatıma devam edeceğimi söyledim. Bu erkeklerin o kadar şey yapıp neden döndüğünü anlamıyorum.Bide onunla evlenmeyi sadece ben hakediyormuşum

Kariyeri yerinde cevresinde tonla hatun olan ve bu hatunlara ulaşabilen erkeklerin ısrarcılıkları 2 şeyden mutevellit genelde; ya cevresinde sırtlan hatun cok oldugu ıcın sizi zararsız ve masum görüyor bu kız guvenilir liman diyor yada hayır cevabı duymaktan hoşlanmadıgı ıcın sızı hedefe koymuş Bence dikkatli olunması gereken bir tip.

neden dikkatli olunmalı sizce

Bide onunla evlenmeyi sadece ben hakediyormuşum
bu ne öz güven, nasıl yüksek bir ego... beni çok rahatsız ederdi şahsen. üslup çok önemli, sadece seninle mutlu olabilirim ayrı. onunla evlenmeyi sadece sizin hak etmeniz ayrı

Bu tip adamlar bakire kızlarla evlenip sonra da eşlerini uçanla kaçanla aldatıyor. Eş bunlar için sevilecek, hayatı beraber yaşanacak bir "insan" değil. Tek amaçları daha önce başka bir erkekle birlikte olmamış bir kadından çocuk sahibi olmak. "Çocuğumun annesi" olarak bakıyorlar olaya.
İyi ki ayrılmışsınız. Asla asla acıyıp yumuşayıp iletişime geçmeyin. Hayatınızın hatası olur.

egonuzu şişirmiş siz onunkini sarsarken evlenir evlenmez işi bitince çöp gibi davranacak size nerde görsem tanırım bu adamı adamdaki aşk değil hınççç

anlamıyorum.Bide onunla evlenmeyi sadece ben hakediyormuşum
Niye şeyi altındanmıymış haspamın. Kusura bakmayın da size dönüyorsa ona açık kapı bırakan sizsiniz. Heryerden engelleyin. Paşam her haltı yiyip sizinle cinsellik yaşamadığı için peşinizde. Sizinle evlenip bıktıktan sonra sizi yine o kadınlarla aldatacak yemeyin bu lafları.

Cinsellik yasamamissiniz,kendince sizi elde edemediği için takıntı yapmış ve beni bir tek hak ediyorsundan oynayarak manipule etmeye çalışıyor. Size aşkından yada evlenmek istediğinden değil. İstediğini alınca da ilgisi bitecek.

bu ne öz güven, nasıl yüksek bir ego... beni çok rahatsız ederdi şahsen. üslup çok önemli, sadece seninle mutlu olabilirim ayrı. onunla evlenmeyi sadece sizin hak etmeniz ayrı
çünkü şeyi saf altından bundan dolayı herkese dokunduramaz güvenmesi lazım layık kadın bulması lazım (dedi ve şeyi yamuk çıktı )

Bi de sen ne biçim kadınsın, kadınlık bilmiyorsun diye aşağılayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…