Eski sevgilinin sürekli dönmesi

lutfetmiş beyfendi.
sen de tam boşanılmayı hakediyorsun bebeğim deseydin sen de ..
bunlarla evlenip 2 gün sonra boşnacaksın valla.
hakettikleri bu.

Israrlı takip suçu. Eğer bundan rahatsız oluyorsanız, istemiyorsanız şikayet edin. Adli işlemler başladığında bir daha cesaret edemez. Bu git gellerin sizin hoşunuza gittiğini falan düşünüyordur. İnsanın kendine güvenmesi güzel ama son cümle fazla egoistçe

Eee artık böyle ise siz niye hala bakiresiniz? Bu işte bi ikilem yok mu?
olup olmamak onemli degıl. Ben bir erkek içinde bakıre degılım. Benım yapım oyle. Bir kriter degıl. Ben oyleyım dıye evlenılcek kadın, dıgerı degıl dıye evlenılmıcek kadın olmuyor ki. Ben bu yüzden istenmek istemiyorum

Hosuma gitmiyo. Beni oyalıyor. Ben baakasıyla yapamazmısım

Bir de o kadınları küçümsüyor
O kadınları küçümsüyor ama sizi de büyümsemiyor. Sizinle evlenip doğurtacak, tıkacak eve, çocuk memeden ayrılınca da anasına baktırıp sizi çalıştıracak. Tekken çift maaş olacak. Boş zamanlarında küçümsediği kadınların g.tünde gezecek. Küçümsediği kadın olmak daha avantajlı. Hiç yoktan bi paşa evladının maaşlı kölesi olmazsınız.

2. Yoruma daha çok katılıyorum. Erkekleri cezbeden şey genelde kaçandır. Erkek bayanı av olarak görüyordur şu an elde edene kadar takıntı yapmıştır.

O kadinlari kucumsuyor ama yatip kalkmaktan da geri durmuyor. Sorsan "bin irkigim binim ihtiyiclirim vir" der. Tipik ikiyuzlu erkek iste ne bekliyorsun.

Evet zaten öyle . Ben enayiyim bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…