- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi Melis303030
-
Tabi ki değilsiniz, bu adam sizi çok güzel manipüle ediyor.Çok dikkatli olun ve tüm yollarını engelleyin, yoksa çok üzülürsünüz.yok değilim. Kendimi çirkin eksik yetersiz hissedıyorum.
Valla benim arkadas cevremde de yok ama yasadigimiz ulkenin gerceklerini biliyorum maalesefYok Türkiyede. Ama çevremde bu tarz kalıpları olan insanlar yok
Ne kadan da elit çevresi olan bi bayanYok Türkiyede. Ama çevremde bu tarz kalıpları olan insanlar yok
Ben size filmin sonunu söyledim. Karar sizin artık.Bir de o kadınları küçümsüyor
Haklısınız kesinlikleBen size filmin sonunu söyledim. Karar sizin artık.
Ee artık böyle ...Ne kadan da elit çevresi olan bi bayan
Eee artık böyle ise siz niye hala bakiresiniz? Bu işte bi ikilem yok mu?Ee artık böyle ...
olup olmamak onemli degıl. Ben bir erkek içinde bakıre degılım. Benım yapım oyle. Bir kriter degıl. Ben oyleyım dıye evlenılcek kadın, dıgerı degıl dıye evlenılmıcek kadın olmuyor ki. Ben bu yüzden istenmek istemiyorumEee artık böyle ise siz niye hala bakiresiniz? Bu işte bi ikilem yok mu?
Hosuma gitmiyo. Beni oyalıyor. Ben baakasıyla yapamazmısımIsrarlı takip suçu. Eğer bundan rahatsız oluyorsanız, istemiyorsanız şikayet edin. Adli işlemler başladığında bir daha cesaret edemez. Bu git gellerin sizin hoşunuza gittiğini falan düşünüyordur. İnsanın kendine güvenmesi güzel ama son cümle fazla egoistçe
Beni çekecek bi enayi bulamadım diyecek hali yok.anlamıyorum.Bide onunla evlenmeyi sadece ben hakediyormuşum
ahaha bencedeBeni çekecek bi enayi bulamadım diyecek hali yok.
O kadınları küçümsüyor ama sizi de büyümsemiyor. Sizinle evlenip doğurtacak, tıkacak eve, çocuk memeden ayrılınca da anasına baktırıp sizi çalıştıracak. Tekken çift maaş olacak. Boş zamanlarında küçümsediği kadınların g.tünde gezecek. Küçümsediği kadın olmak daha avantajlı. Hiç yoktan bi paşa evladının maaşlı kölesi olmazsınız.Bir de o kadınları küçümsüyor
2. Yoruma daha çok katılıyorum. Erkekleri cezbeden şey genelde kaçandır. Erkek bayanı av olarak görüyordur şu an elde edene kadar takıntı yapmıştır.Kariyeri yerinde cevresinde tonla hatun olan ve bu hatunlara ulaşabilen erkeklerin ısrarcılıkları 2 şeyden mutevellit genelde; ya cevresinde sırtlan hatun cok oldugu ıcın sizi zararsız ve masum görüyor bu kız guvenilir liman diyor yada hayır cevabı duymaktan hoşlanmadıgı ıcın sızı hedefe koymuş Bence dikkatli olunması gereken bir tip.
Adamin ne mal oldugunu biliyorsaniz ve her yerden engelleyecek kadar iletisimi kesmek istiyorsaniz nasil sizi oyalamis oluyor ki?Hosuma gitmiyo. Beni oyalıyor. Ben baakasıyla yapamazmısım
O kadinlari kucumsuyor ama yatip kalkmaktan da geri durmuyor. Sorsan "bin irkigim binim ihtiyiclirim vir" der. Tipik ikiyuzlu erkek iste ne bekliyorsun.O kadınları küçümsüyor ama sizi de büyümsemiyor. Sizinle evlenip doğurtacak, tıkacak eve, çocuk memeden ayrılınca da anasına baktırıp sizi çalıştıracak. Tekken çift maaş olacak. Boş zamanlarında küçümsediği kadınların g.tünde gezecek. Küçümsediği kadın olmak daha avantajlı. Hiç yoktan bi paşa evladının maaşlı kölesi olmazsınız.
Evet zaten öyle . Ben enayiyim bu durumda.O kadınları küçümsüyor ama sizi de büyümsemiyor. Sizinle evlenip doğurtacak, tıkacak eve, çocuk memeden ayrılınca da anasına baktırıp sizi çalıştıracak. Tekken çift maaş olacak. Boş zamanlarında küçümsediği kadınların g.tünde gezecek. Küçümsediği kadın olmak daha avantajlı. Hiç yoktan bi paşa evladının maaşlı kölesi olmazsınız.
Ya ben kaç kere ayrıldım ettim. Engelledim. iAdamin ne mal oldugunu biliyorsaniz ve her yerden engelleyecek kadar iletisimi kesmek istiyorsaniz nasil sizi oyalamis oluyor ki?
İşin acı tarafı "evlenecek "kıza nikahı basıp yine" eğlenecek "kızların kucağına atlıyor bu iğrenç tipleradam, kadınları evlenilecek kız, eğlenilecek kız diye kategorize eden iğrenç bir zihniyete sahip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?