Kızlar selam,
Ben iyi bir mesleği olan, global firmada çalışan, iyi iş olanakları olan, iyi kazanan, güzel denilen bir kızım. ( amacım kendimi övmek değil, nesnel değerlendirme)Benimde çok ısrar üzerine kurulan ilişkim vardı. Cinsellik yaşamadığım için terkedilmiştim. Sonra kendisi bana defalarca döndü. Onunda mesleğinden dolayı çok kızdan talep gördüğünü, onlarlada bişeyler yaşadığına eminim. Kızlar güzel hatta benden daha güzel. Türkiye'de çok güzel kızlar da var. Bana istemediğim halde dönüyor, para harcamayı sevmemesine rağmen hediyeler alıyor( kabul etmıyorum, işe yolluyor) engellediğim halde ulaşıyor, beni çok sevdiğini, çok düzgün olduğumu, bana çok değer verdiğini, benle evlenmek istediğini söylüyor. Bu beni mutlu etmiyor. Beni manupüle etmeye çalışıyor. Hayır bana neden döndüğünü anlamıyorum. Mesleğim felan iyi diye mi böyle anlamıyorum. Sevgi olsaydı beni bırakmazdı. Engelliyorum arkadaşıma yazıyor. Hani ben çok sevdim, ama bu ilişkiye ihanet etti. Bende ona beni bırakmasında bir sorun olmadığını, sevginin bitebileceğini, onun yaşamak istediği hayata saygı duyduğumu söyledim. Tartışmadım. Onun iyiliği için ben ayrıldım. Vicdan yapmaması gerektiğini hayatıma devam edeceğimi söyledim. Bu erkeklerin o kadar şey yapıp neden döndüğünü anlamıyorum.Bide onunla evlenmeyi sadece ben hakediyormuşum