Eski sevgilinin yaşattığı hayal kırıklığı

Neden. atıyorum sizin hayatınız yolunda gitmiyor yanınızındakılerın gıdıyor. Kıskanmaz mısınız?

Kıskanmak yokluk bilinci oluşturur, her insan imtihan ediliyor farklı farklı şeylerle en özenilesi insanın bile hayatında yolunda gitmeyen şeyler oluyor.

Sosyal medyanın bir raconu var mutlu göstermek zorundasın kimse ağlarken evde yer sofrasında yemek yerken kavga ederken paylaşım yapmıyor.

Yeni bir çizgi çizemeyen insanlar geçmişe özlem duyar açıkçası başkalarını mutlu ve çift olarak gördüğünüz için toksik moksik yine yanımda olsun moduna giriyorsunuz eski sevgiliniz için.
Yeni iyi insanlara layık görmüyorsunuz kendinize gecmişte ki gelsin diyorsunuz. belki de asıl çözmeniz gereken sorun bu uzaktan herkes harika görülür.

Yeni bir çizgi çizemeyen insanlar geçmişe özlem duyar açıkçası başkalarını mutlu ve çift olarak gördüğünüz için toksik moksik yine yanımda olsun moduna giriyorsunuz eski sevgiliniz için.
Yeni iyi insanlara layık görmüyorsunuz kendinize gecmişte ki gelsin diyorsunuz. belki de asıl çözmeniz gereken sorun bu uzaktan herkes harika görülür.
Suan tamamen beni açıkladınız.

Suan tamamen beni açıkladınız.

Bu kafadan kesinlikle çıkmanızı öneririm evren birini hayatından çıkarıyorsa yeni bir kader çizgin vardır siz onu olumsuzlukla itiyorsunuz.
Enerjisel olarak kapatıyorsunuz.
Mutlu olsaydınız devam ederdiniz. Sosyal medyadan uzak durmak lazım gerekirse cidden sahte bir dünya.
Herkes aşırı mutlu aşk kelebekleri sosyal medya da adeta sonra çatır çatır boşanıyorlar.

Back
X