Canım 1 sene diyorsun da insanlar burda 10 yıllık kocalarından ayrılıyor.Allah öyle kapılar açar ki şimdi birini sev işin yoksa tekrar baştan diye düşünme.değmeZmiş sevgine bunun farkına erken varmışsın işte boşver artık beddua da etme bak tavsiyem..
Yaşınız kaç? Ayrılma sebebinız neydi
Ne olursa olsun beddua edilmez.
Hem insan sevdigı birine beddua etmez.
Onuda cok cocuksu buldum verdigı cevapla. Yok o kız daha güzelmiş
Oyun mu oynuyosunuz anlamadim.
öğrendikten sonra da mesaj atıp rahatsız mı ettin ki sana böyle cevap verdi?
19 yaşındayım sebpsiz ayrıldık her hangi kötülüğüm dokunmadı ama dünyanın en kötü insanıymısım gibi davranıyor.
Yok mesaj atmadım çıktıklarını duyunca .. sadece benım adıma hesap açılmıs gitmiş kızın fotoğrafını begenmıs ben yapmadığım halde bana geldi böyle söyledi.
Kubracim yanlış anlamada bunun poposunun tavan yapmasını sen saglamissin belki klişe bir laf olacak ama kaçan kovalaniyor madem senin bu yüzünü gördü birazda rol yap senin güçlü yüzünü görsün yemeyip,icmeyip ,uyumayıp dahada bitkin gozukeceksin giyin,suslen dışarı çık sosyal paylaşım sitesinde paylaş O olmadan da hayatına devam edebilecegini gösterBu saatten sonrada gelse bile eskisi gibi sevecekmisin Yol ver gitsin canım
Daha çok gencsiniz. O artik sizde takıntı haline gelmiş. Kötúlügün dokunmadiysa niye ayrilıyor? Vardır bi
Sebebi, onu çokmu sıkıyordunuz
Kötü biri degilsen, belada okuma lútfen.
Bırakın onu artık, başkasıyla beraber. Siz onunla ugraştıkca ancak kendinizi yıpratır durursunuz.
Sana öyle şeyler söylemesine yine sen sebep olmuşsun sen onu sevdiğin için peşinden gittikçe o havalara girmiş ve sana bu tarz laflar söylemiş. Sana düşen bu durumdan ders alarak diğer ilişkilerinde daha dikkatli olmak. Daha çok gençsin mutlaka bi gün unutacağını bil. O senin sevgini çok yanlış anlamış ki sana böyle ağır şeyler söyleyebiliyor,olsun bu da nefretini arttırır zamanla sen bile şaşıracaksın nasıl sevdim bile diyeceksin emin ol
sen de ben değilim o deseydin, daha da konuşursa ikiniz de umrumda değilsiniz bana ne sizden deseydin keşke
ayrıca beddua da etme zaten bir şey varsa ilahi adalet yerini bulur
19 yaşındasın daha neler neler çıkar karşına
değmeyecek adamlar için üzülme
Biliyorum ama her kız gibi sevgimin hakkını alıyım tek duam sevgimin kıymetini bilip gelmesi elinin tersiyle ittiği kızı yalvar yakar tekrar Allahtan ismesini istyrum.
Lütfennn şu erkekleri havalndırmayın kızlar onlaar gerçekten çok 'basit' düşünüyorlar. Senin ilgin onu anca havaya sokar değer bilmez dozunu kaçırmayalım. Belki peşinden koşmak yerine dik dursaydın o senin peşinden koşardı
Ben sadece mücadele etmek istedim. Madem seviyorum karşı taraf erkek değildi ben erkek oluyum guru dinlmiyim dedim ama olan bana oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?