Ama sen bitmiş bi ilişkiden umutlar bekliyorsun,adı üstünde 'bitmiş' bence artık bu konu hakkında düşünme.Seni haksız yere üzdüyse o da bulur ama olayı takıntı haline getirmemelisin bunun zararı sana
1 senedir uğruna öldüğüm sevgili artık başkasıyla beraber ve çok mutlu.. kadın olmak ne zor gerçekten ben ayağına kadar gittim sürekli mesaj attım seviyorum sırf ilşkımız kurtulsun diye şimdi adım erkek peşinde koşuyor oldu. Onu o kadar çok seviyodum ki ayrıldık ama ben 1 sene mesaj attım ayağına gittim neler yaptım ama olmadı her gün kontrol ediyodum kötü niyettim yoktu sırf sevdiğimden.. İşte 23 temmuz da başaka kızla cıktıgını öğrendım resmen dünya başıma yıkldı 1 hafta uyumadım nöbet geçirdim resmen neyse dün bana mesaj attı bizden uzak dur diye suçsuz yere bana sevgiyi hak etmiyosun mal salak çok safsın sen bu akılla erkelerin daha çok peşinden koşarsın şimdiki cıktıgım çok güzel tırnagı olamazsın yanından dahi geçemezsın dedi yaa dünyam yıkıldı öyle ağladım ki boğazımdan kanlar geldi neyim eksikti kızdan kat kat güzelim ve canımdan vazgececek kadar çok sevdim bana söyledi sözlere bakın ondan önceside bi keresinde senle evlenılmaz aile kurulmaz ortam kızsın filan demişti hak etmediğim halde bu kadar hakret işittim dün sabah namazında büyük beddua ettim inşallah benım sevgime muhtac olur Allahtan beni yalvar yakar ister diye Allah ona öyle bela versinki bana yaşattıklarının 2 katını yaşasın diyee. 1 senelık hayllerim çöpe gitti tekrar barışıp mutlu oluruz sanmıştım ben yapardım ilışkıyı ben kurtarırdım o sevse yeterdi hadi şimdi sil baştan birini sev şimdi nasıl mutlu ben resmen hayattan soğdum adet olamuyorum üzüntüden tamam bu kadar şey yaşattı çok mu zordu başka biriyle cıkmadan önce gelıp hakkını helal et demesi demsini bırak demediği söz kalmadı sözleri hal aklımda kalbımı delip geciyo uyku zaten haram ne yapcamı bilmyirum.
ama bir yıl çok fazla evet olan sana olmuş
Erkeklere güven olmaz.
Başka bir kızı seviyormuş gibi görünür ama aklı hala sende de olabilir..
Veya çıktığı kızı gerçekten seviyorda olabilir..
Yani çıktığı çocukla birlikte olan insanların gelip yakınmalarına çok şahit olduk burda..
Efendime söyleyeyim ; işte sevdiği adamın aklı hala bir sene önceki sevgilisinde 3 sene önceki sevgilisindeymişte falan da filan da..
Hayatın ne getireceği hiç belli olmaz, herşeyin hayırlısı..
Evet çok haklısın beni unutmadığını biliyorum ilk aşkı bendim ilk elini tutuğu hatta ilk kez beni düğüne götürüp ailesiyle tanıştırdı ben bu kadar severken neden böyle yaptı başkasını neden soktu işin içine.. senin dediğin gibi hayırlısı olsun ama bende bitti artık o kadar çok canım yandı ki sevgisinden ölsemde terar olmaz sadece size anlatmak istedim içimi dökmek için.
Benim için yok gurursuz olmuşum yada çok zaman geçmiş ağlamışım önemli değildi oda seviyodu çünkü ilk aşkı bendım yaşadımız o kadar güzel şeyi silmek istemedim bende elimden gelenı yaptım erkek peşinde koşuyo oldum. yapamıyorum insan 1 kere seviyor onunda peşinden gitmiycekse niye yaşar alımlı bi kızım bunu senmı yaşadın dersin görsen elime mutlu olmam için cok imkan geçti ben sevgiyi sectim acı cektim karşılıgın bu sözler olcagını bilseydım yapmazdım şansızım karşıma düzgün unuturcak biri çııkmıyo sence takıntı yapmam normal değil mi o 1 sene içinde 1 Allahın kulu mutlu etmedi eee bende doğal olrak eskiye özlem duydum umut bagladım hayal kurdum eski konusmları okudum şuçsuzdum masumdum ama şuan en şuçlu benim..
Büyük konuşma
Aynen öyle hayırlısı olsun..
Unutmaz tabi , unutamaz..
Unutmuş gibi görünür ama bu devirde kimse kimseyi unutmuyor ne yazık ki..
Kızla takılır eder, bi bakmışsın ayrılıp sana gelmiştir..
Cidden yarın ne olacağını bilmiyoruz, bu yüzden ne çok umut bağla ne de yarına çok umutla bak..
Dimdik kal ayakta..
İlk aşkın olduğu için böyle davranmış olabilirsin fakat yöntemin yanlış olmuş,ben de ilk aşkımın çok peşinden gitmiştim herşeyine susmuştum ayrıldığımda umrunda bile olmamıştı ama sonra noldu aradan 3-4 yıl geçmesine rağmen hala peşimde. Yani aşkına sahip çıkmak adına yaptıkların bu erkeklerde ters tepiyor çok klasik bi söz ama gerçekten: kaçan kovalanır. Sen öyle yapınca belki de bunalmııştı ya da sen unutmasan da o seni unutmuştu bu ihtimali de göz önunde bulundurmak ve maalesef kabullenmek zorundasın. Takıntı yapma aşk bu mu sence? Pişman olsun bana dönsün acı çeksin demek mi? Beddua etmek mi? Olan olmuş karşılıksız aşk yaşayan terkedilen onca insan var zamanla unutulur sen çok sanslısın çünkü çok gençsin bi gün bu yaptıklarını gülerek anarsın
Valla daha anlatmadıgım çok sey var hala nasıl ayaktayım onu bile bilmiyorum :) illaki devran döner ama bu yaşlarda insanın canını fazla yakıyor yarın birgün şehir dışında üniveriste okuycam illaki unuturum hayatıma bakarım dik dururum ama yanımda kara gözlü yarim böyle canımı yakcağı yere destek olsaydı o zamn hayat bana cennet olurdu işte kısmet imtihan öyle bölye sınancaz sevdiklerimizle.
Allah nasip ettiği sürece daha yaşayacağın çok şey var emin ol..
Belki bi zaman sonra şuan ki haline güleceksin..
Aynı yaştayım seninle, onun gibi bir pislikten kurtulduğun için şükret. Bir ilişkide iki tarafta özveride bulunmalı. Sen istersen bir taraflarını yırt, karşındaki sorumluluk sahibi, olgun biri değilse, sana değer vermiyorsa ne yapsan boş.
Benim de bir iliskim var, 4 senelik. Allah var kavgalarımız oluyor ama alttan alıyoruz, üzmüyoruz birbirimizi, benim de özür dilediğim zamanlar oluyor, onun da.
Sözün kısası, eğer bir ilişkinin sorumluluğunu sırtlanacak bir insan değilse, 1 değil 10 sene peşinden koş, anlamaz değerini. Sağlığını bozmana kendini harap etmene ne gerek var. Böyle yaptıkça değerini düşürürsün. Seni istemeyeni sen hiç isteme. Umarım her şey iyi olur senin için.
İşte hata yaptık ama zannetmıyorum karşıma iyi birisnin çıkıp uzun süreli ilişkımın olcagını zaten hep özenirim uzun ciddi ilişksı olanlara napalım buda benim kaderim ..
Canım daha cok gencsin. Neden karşına iyi biri çıkmasın, neden uzun süreli bir beraberliğin olmasın ? Bence bir süre hayatına kimseyi alma, dinlendir kendini. Sonrasında zaten karşına bir sürü fırsat çıkacaktır..
Zorla güzellik olmaz işte..
O kızdan kat kat güzelim diyorsun da kendi değerini bilmediğin sürece kimseden değer bekleme
Ne demek adam sana o kadar hakaret ediyo sen hala onu takip eidyosun mesajlar atıyosun hemde 1 yıl boyunca
Sevgiden ziyade saplantı gibi geldi bana
Eee işte boşuna dememişler aşk insanı deli eder diye..
Aşk deli etmez bence
Siz biraz hırs yapmışsınız
1 hafta 2 hafta neyse de 1 yıl çok uzun bir süre
Beddua vs. de bana garip geliyo
Siz elmayı seviyorsunuz diye elma da sizi sevmek zorunda değil çünkü
Bence en azından artık kendi yolunuza bakın
Hakarete kadar gitmiş adam, daha fazla size bunları yapmasına izin vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?