Eski sevgilinin yeni sevgilisi :(

Bence hiç kendini üzme.
Eğer sana gerçekten haksızlık etmişse de Allah'a bırak.
Bence lanetle anma eski sevgilini ,sana yaşattığı güzel şeyler için teşekkür et ve silkelennnnn
Hayat çoook güzelll ve innaıyorum ki çook mutlu olucaksın

Hayat şartları zor olsada kadın olrak dim dik olmak zorundayız :) Allaha bıraktım ettiğim zaten ettiğim beddua benim sevgime muhtaç olsun yalvar yakar Allahtan istesin beni hadi bedduaları da geçtim Allahından bulsun bundan sonra böyle Allaha bıraktım ne hayırlıysa onu versin yaradan zaten hiç kimsenın ahı kimsede kalmıyor..

sana böyle konuşan birini unutöalısın hayatına devam et..

terbiyesize bak. insan sevince peşinden koşunca başka türlü mü oluyormuş. illa böylelerini süründüreceksin. adam bundan anlıyormuş. böyle biriyle hayat mı geçer .sen değer vermişsin belli ki. sen bu adama fazlasın canım. daha adam gibi adamlar çıkar karşına. yarın öbür gün. pişman olur söylediklerine .

sizi istemeyen birine daha nekadar yalvaracaksınız.sevginizi onu unutana kadar kalbinize gömeceksiniz.daha sonra zamanla unutursunuz.önünüze bakın dünya ondan ibaret değil.karşınıza ondan iyileri çıkacaktır bundada bir hayır vardır unutmayın.

Kusura bakma ama ayrilmişsınız..
Geçen yıl ayrılığı kabul edip yoluna baksaydın karşındakini anlasaydın şimdi bunları yaşıyor olmazdın.
O yoluna bakmış hayatına bir başkasını alabilmiş
O insan sırf sen onu seviyorsun diye seni sevmek zorundamı? Kimse değil oda değil
Hem o su anda mutluysa bana sevginin tanımını açıklarmısın? Sen onu o kdr seviyorsan neden mutluluğundan mutlu olmak yerine değer verdiğin bi insana beddua edip kötü olmasını istiyorsun?
Bunun adı sevgi değil kusura bakma
Bi an önce hayatına bak olan bi tek sana oluyor bu hatadan vazgeç artık

Senin hissettigin sey gercek sevgi degil..ego de sahip olma istegi de saplanti de ama asla bu hastalikli duygunun adini sevgi koyamazsin..cunku birini gercekten sevdiginde onun mutlu olmasini istersin haksiz yere adam sirf seni istemiyor diye beddua etmezsin..

Ayrica benden duy istemezdim ama o bedduan buyuk ihtimal sana donucek ve hayatin boyunca mutsuz olacak olan sensin cunku haksiz beddua ciktigi agiza geri doner..

Insanlar iliskilere baslayip birbirlerinden soguyup,sevgileri bitip ayrilabilirler bu cok normal..ama sizi istemeyen bir insani 1 sene taciz ederseniz duydugunuz hakaretler az bile yine duzgun adammis kufur etmemis..bir de ustune cok hakliymis gibi beddua ederek kendinizi daha kotu bir duruma sokuyosunuz tovbe edin ve hayatiniza bakin..

Ha bi de guzellik falan yazmissiniz ama adriana lima olsa hicbir erkek kadinlik gururu olmayan,pesinden kosan,suluk gibi yapisan bir kadini cekici bulmuyor ne yazik ki bir erkegi kendinizden sogutmak istiyosaniz bunu yapin!!!

Ahh be güzelim, istesen de istemesen de geçer,
Hayatta kimse için şu yaşadıklarına değmez.
Sana bunca şeyi söyleyen ve yakıştıran adamı mı sevdin sen,
Sen sevmeyi sevmişsin, senin sevgin büyük ve bu kadar sevgi
hiç iyi birşey değil, önce kendine değer ver.
Önüne neler çıkacak, o kendine bir hayat kurmuş ve hakkıda,
sana bir bağlılığı yok sonuçta, neden benden helallik istemedi filan
diyip üzme kendini, o kendi hayatına bakmış, sana bir sorumluluğu yok.
sSn de kendi hayatına bak artık, zaman herşeyin ilacı, unutamam
deme unutuluyor, benden garanti sana :)
Neler unutulmuyor hayatta, daha yaşın küçük, neler çıkar karşına.
zaman ,zaman, zaman.

Eden bulur diyorsun da...
Sen ettiğini bulursan ne hissedersin acaba ?

Mesela gelecekteki sevgilinin eski kızarkadaşı sizi rahatsız etse ?
Veya artık sevmeyip ayrıldığın bir sevgili peşini bırakmasa ?

sana şöyle söyleyeyim. 1 yıl belki senin sevgine göre çoktu. ama yine de 10 hatta 25 yıldan sonra ayrılan evli çiftler var. belki canından çok sevdin, canını verecek kadar çok sevdin ama sana bu kelimeleri yakıştırabilen hatta o değil, bu sözleri ağzına alabilen bi adamla mutlu olunmaz. böyle gerizekalılardan hiç bişey beklemiceksin. bak kendi ağzında söylüyosun o kızdan kat kat güzelim neyim eksik diyosun. varya, Allah sınıyor işte. Beddua etme sakın. sabret. doğru kişi değilmiş doğru kişi olsa onun yüzünden böyle mi olurdu? doğru kişi gelip seni bulucak. canını sıkma. yeni kitaplar oku, arkadaşlarınla zaman geçir. zaman daha çabuk geçecektir.

En kötüsüde sen vazgeçince hayatına başlayınca dönüp pişman olup tekrar aklını karıştırması..

Elbette evliyken ayrılmak daha kötü zaten kendi yoluma bakıyorum ama bazı arkadaşlar yanlış anladı beni..

Bazı arkdaşlar beni çok yanlış anlamış.. Bizim sanki baştan beri ben yalvarmışım öyle ilişkimiz başlamadı başta çok yalvardı oda çok sevdi ailesini tanıyodum yaa çevresindeki dededisene kadar beni tanıştırdı mutlu birlıktelimiz vardı öyle 2 günde unutulcak şeyler yaşmadık araya ayrılık girdi 8 ay boyunca o unutamadı bende unutamadım ama bir kere saygısızlık yapmadım kötü söz cıkmadı ağzımdan onuda rahatsız etmedim ama o bana çok ağır konuştu hep büyük konuştu bu sabrımı talıran son nokta oldu ne var yani bi kere gelip sende çok cektin diyip özür dilemek zor değil bunu yapsa olay biter ama sürekli küçümsedi canımı yaktı neyin ne oldugunu gayet iyi bilrim canını yanmayan insan beddua eder mi? hangi kız kimseyle cıkmdan 1 sene bekler sevdiğini o sizin elma dediğiniz çok sevdi halada unutamadı sadece kendi gibi sakın biriyle kendını avutuyor ya insan sevdiğinin peşinden gitmesi elinden geleni yapması kötü bişymi hayallerımde bile ona yardım etmek vardı keske hasta olsa böbreğimi versem kardeşine yardım etsem diye hayal kurdum o kadar safımki onun yaptıgı kötülükleri görmemzlıkten geldim şimdi şükürler olsun ben elimden geleni yaptım sevgim için Allahta şahit şimdi yoluna baksın bende yoluma bakcam bakın arkdaşlar iyi kötü vakit geçirdiğiniz insanların arkdasından kötü konuşan birini melek yerine koyuysunuz mücadele edende günah keçisi tamam yaşın gereği belkii cahilce davrandım ama emeğimin sevgimin karşılıgını almadıgımdan tövbe ettim beddular için haa beni bulsun beddular ben zaten bugune kadar neler neler atlattım elbet bunuda atltırım sadece içimi dökmek istedim ama bazı arkdaslar övüt verdiğini sanıp daha çok canımı yakıyor.

Canım bu çocuk senden ayrılıp bir kızla birlikteyse artık bırak adamı.Adam sana değer verip mesajına cevap vermiyor-başkasıyla çıktığında ise sana hakaret ediyor-hala onu sevdiğini söyleme.Bak gerçekten eninde sonunda unutucaksın hatta başkasına aşık olucaksın ondan daha çok değer vericeğin biri olucak hayatında.Lütfen kendini üzme o beş para etmez adam için.Emin ol gün gelince her şey unutuluyor.Lütfen lütfen üzülme,onun yaptığı kötü şeyleri hatırla ve ondan nefret et.Sen daha iyilerine layıksın:)

Tamamen katılıyorum .

Bak canım yaşın 19 muş küçüksün ya da büyüksün demeyeceğim.
Ne yazık ki aşk ilişkileri canın yanınca, erkeklere karşı neyi yapıp neyi yapmadığını anlıyorsun.
Bende senin gibi çok koştum, yıprandım, ağladım, sonra dedim ki artık yeter
Seni senden başkası üzemez sen izin vermediğin sürece.
Benim 18 yaşındayken sanırım sevdiğim adam dediğim kişi 15 ay askerden gelmesini bekledim.
Gelmesine yakın görüşecektik. Meğerse beni aldatmış ve ona telefon ettiğimde on numara bir hatun buldum arama beni falan dedi.
O günden sonra dersimi aldım.
Kısacası sorun ne biliyor musun erkeklerin poposunu fazla kaldırmayacağız.
Sınırını bilmemiz gerek..

Kendine yapacağın en büyük iyilik, ona yapacağın en büyük kötülük arayıp sormamak artık umursamamak olacak..
Boşver erkeklerin k..ları fazla kaldırılmaz..Allah yolunu açık etsin.. Çıktığı kızın suçu ne ki sonuçta ister miydin sevgilinin eski sevgilisi rahatsız etsin, beddualar etsin?

Bak sana bir örnek vereyim..
Ben de lisede biriyle çok kısa süreli çıktım ve üniversite 3'e kadar unutamadım..
Ağladım sızladım aradım... Kaldırdım anlayacağın bir taraflarını..
Sonra bıktım artık bıraktım ve aradan 1-2 sene geçti o benim peşimde oldu bu sefer..
Günlerce bana yalvardı lütfen buluşalım görüşelim diye...
Ve ona "kusura bakma sevgilim var ve hoşuna gitmez" dedim ki sevgilim yoktu
ve o andan sonra 3-4 sene ağlamalarım, sızlamalarım hepsi yok oldu gitti..
Şimdi karşıma eşim çıktı ve yazık diyorum o günlerime..
Üniversite günlerimi bir aptal için kendime zehir etmişim
İçimin yağları erimişti resmen Demek ki erkekler peşinden koştukça kendini hint kumaşı sanıyor..
O yüzden sallaaaa gittsinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…