Aşk deli etmez bence
Siz biraz hırs yapmışsınız
1 hafta 2 hafta neyse de 1 yıl çok uzun bir süre
Beddua vs. de bana garip geliyo
Siz elmayı seviyorsunuz diye elma da sizi sevmek zorunda değil çünkü
Bence en azından artık kendi yolunuza bakın
Hakarete kadar gitmiş adam, daha fazla size bunları yapmasına izin vermeyin
beddua bencede olmaması gereken bişey. Zaten sen beddua etsende etmesende, allah bu dünyada yapılan hiç bir şeyi karşılıksız bırakmaz. İyinin iyilikle, kötününde kötülükle elbet bi cevabı olacaktır. Sen ah etsende etmesende, allah kulunun kuluna yaptığı iyiliği veya kötülüğü asla karşılıksız bırakmayacaktır.
elma meselesine gelince. evet elma seni sevmek zorunda değil ama bunu anlatmanın daha insancıl, kırmayan bi yolunu bulmak zorunda. sevmiyorsa ve karşındakinin gittikçe bağlandığını kötüleştiğini görüyorsa gerekirse bütün bağlantısını kesmek zorunda. hiç bi şekilde umut vermemek zorunda. Ben elma olduğum durumlarda böyle yapıyorum en azından
ay nasıl üzüldüm anlatamam. kendimi hatırladım. içim parçalandı. kimse için kendini bu kadar yıpratma canım benim lütfen. Benide eski erkek arkadaşım yeni sevgilisinin telefonundan arayıp arama artık beni demişti. düşünsene beni kıza rezil etti kızın yanında nasıl küçük düşürdü. Ki sosyal statü olarak kızdan çok üstteyim. normalde bu kızların genel görüşüdür hep eski sevgilinin yeni sevgilisinden daha iyi hissetmek ister kendini. Size şu kadarını söyliyim ben doktor olacağım o hemşire. Aramızdaki uçurumun küçücük bi ayrıntısı bu sadece. Ama olabiliyor işte, bazen erkekler sende bulamadığı göremediği bazı şeyleri hiç tahmin bile edemediğin başka birinde bulabiliyor. Neyse sonra ne mi oldu. Peki sen bilirsin dedim. İçten içe hergün ağladım uyku uyuyamadım sakinleştiricilerle ruh gibi geziyordum bigün yine saçma saçma uyurken kapım çaldı bide baktım o. bu olayların üzerinden 4 - 5 ay geçti şimdi o kızın yüzüne bile bakmıyor nasıl yaptım nasıl beraber oldum bununla anlık bişeydi seni üzmek kıskandırmak istedim diyo. Bence üzüldüğünü belli etmeden dimdik durursan ve asla onunla bir daha görüşmezsen ne mesaj ne bişey, eğer diğer kızda gerçekten seni aratıcak biriyse vasatsa bak gör nasıl kapına geliyor
Benim derdim sevilmek değil ben kötülük yapmadım hayatını doya doya yaşadı hatta fazla yaşadı ki bi yerleri fazla oynamaya başldı benmki takıntı değil seviyorum hatta onun mutlulugu benım mutlulugumdu ama ne vardı hakret yerine gelio hakkını helal et demesi çok zor değildi hak etmedim benim annem beni meleğim diye severken o bana ortam kızı diyemez hemde şucsuz yere hani kimse kimseden üstün değildi durduk yere gelip tırnagı olamazsın yanında gecemzsın farkı ne babasımı doğurmuş onu sen sevgiyi hak etmiyosun diyo bide ulan sen seni sevene sahip cıkamamısın en ufak zorlukta cekmış gitmişssin şimdi omu mutlulugu hak ediyo benim onun üzerinde ahım var oruç oruç kalkıp gönlünü almya gittim orucumu 1.5 saat sonra açtım bu takıtıysa evet takıntılıyım adam gibi sevdim mücadele ettim evet elma beni sevmedi ama her elma dışı gibi güzel olmuyor içi çürük oluyor ancak bunu ısırınca canını acıtınca anlıyosun..
Onsuz yaşayamazsın gibi delicesine sev ama onsuz yaşayamam diyecek kadar saf olma
Kaderindeki kişi değilmiş boş ver gitsin..
Mesaj attıkça daha çok küçülürsün onun gözünde.
Birkaç sene sonra bu hallerine gülersin, yok yere kendini yıpratma.
Tecrübeyle sabit
Ben elma haklı demiyorum yanlış anlaşılmasın
Kurtlu bi elma yüzünden kendini bu kadar heba etme diyorum
Sana hak etmediğin şeyleri söylemiş bu bile onun değil senin vazgeçme sebebin olmalı
Artı bi de sevgilisi var
Boşver onu hayatına bak diyorum ben sadece
Hatta kurtuldun diye sadaka ver, sen bu adamla evlenebilirdin evlendikten sonra bu hakaretleri de duyup şok olabilirdin
Erken öğrenmen iyi olmuş, bunları düşünüp soğumaya çalış sürekli ne yapıyo ne ediyo diye takip etme ki unutabilesin
Yok yaşıyorum ama onla ayrı yaşardım şöyle düşün mutluluk için değmez mi?
Evet aslında haklısın canım ben beddua yerine şükretmeliyim artık çok teşekkür ederim gerçekten sözlerin yol gösterdi :)
bende senin yaşadıklarını yaşadım hemen hemen hatta daha ağırını ama bir kere bile olsun yalvarmadım gururum sus dedi sustum kendim yaşadım acısını canım benim ne olursa olsun seven insan sana o çirkin ve üzücü sözleri söylemez canını bilerek yakmaz sen onun uğrunda ölsen bile yazık olmuş der asla senin sevgini göremiycek bence artık vazgeçmelisin o kız olmasa başka bi kız olucak ki erkeklerde peşinde koşan kızlardan hiç hoşlanmazlar birde eğer sana umut verip yarı yolda bıraktıysa bile allah izin vermez zaten mutlu olmasına senin beddua etmene bile gerek yok gözyaşların bile yeter umarım yakın bi zamanda kurtulursun
Mutluluk mu ?
Tut ki mesajların işe yaradı hakaret yerine beklediğin şekilde karşılık verdi
O kızı bırakıp..
Peki en ufak bi tartışma da yine havaya girmeyecek mi
Aman zaten ne yapsam peşimden koşuyo diye yine yeniden aynı şeyleri yapacak
Öte yandan sana ortam kızısın, senle evlenilmez diyen biriyle sen tekrar sevgili olabilecek misin ?
Benim derdim sevilmek değil ben kötülük yapmadım hayatını doya doya yaşadı hatta fazla yaşadı ki bi yerleri fazla oynamaya başldı benmki takıntı değil seviyorum hatta onun mutlulugu benım mutlulugumdu ama ne vardı hakret yerine gelio hakkını helal et demesi çok zor değildi hak etmedim
Evet kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama sevmediği halde 1 yıl onunla çıkmak zorunda da değil ben anlamiyorum bunları. Çok mu zor sevmiyorum demek 1 yıl beraber olupta sonra hakaretler etmek ne demek. Işte böyle karaktersizleri biz başımıza çıkarıyoruz. Seviyoruz sayıyoruz değer veriyoruz affedersiniz bir tarafları kalkıyo kendilerini bir halt zannediyorlar.
Çok sevdiğim bir laf sanırım bu duruma oldukça yakışacaktır..
''Ederinden fazla değer, soytarıyı adam eder''
Ah be güzelim daha çok gençsin.Sen saf ve temiz duygularınla sevmişsin bağlanmışsın ama karşındaki kişi öyle değilmiş..
Sen yoluna bak, mutlu olmaya çabala.Hayat böyle dengesizlere vaktini ayıracak kadar uzun olmamalı canım benim.
Beni çok iyi anladığını biliyorumm oh be içim rahat sonunda beni anlayan çıktı canımm dua ette onunda sonu öyle olsun bende şuan ryh hastası gibyim uyku yok ağlamaktan boğazımdan kan geliyor..
üzülme demek fayda etmez canım banada çok üzülme diyen oldu ama nafile o yüzden kendini üzmemeni tabiki isterim ama kendini üzme diyemiyorum şuan. tabiki dua ederim inşallah pişman olur döner ama sen sakın hiç bi adım atma sakınn üzüldüğünü belli etme hatta ben düşman gibi davranıyodum gördüğümde bakmamalar yolumu değiştirmeler falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?