Eski sevgilinin yeni sevgilisi :(

Benim derdim sevilmek değil ben kötülük yapmadım hayatını doya doya yaşadı hatta fazla yaşadı ki bi yerleri fazla oynamaya başldı benmki takıntı değil seviyorum hatta onun mutlulugu benım mutlulugumdu ama ne vardı hakret yerine gelio hakkını helal et demesi çok zor değildi hak etmedim benim annem beni meleğim diye severken o bana ortam kızı diyemez hemde şucsuz yere hani kimse kimseden üstün değildi durduk yere gelip tırnagı olamazsın yanında gecemzsın farkı ne babasımı doğurmuş onu sen sevgiyi hak etmiyosun diyo bide ulan sen seni sevene sahip cıkamamısın en ufak zorlukta cekmış gitmişssin şimdi omu mutlulugu hak ediyo benim onun üzerinde ahım var oruç oruç kalkıp gönlünü almya gittim orucumu 1.5 saat sonra açtım bu takıtıysa evet takıntılıyım adam gibi sevdim mücadele ettim evet elma beni sevmedi ama her elma dışı gibi güzel olmuyor içi çürük oluyor ancak bunu ısırınca canını acıtınca anlıyosun..

Katılıyorum ancak herkes bir değil işte
Bu elmanın içi kurt dolu demek ki döküyo kurtlarını
Böyle şeyler duyduktan sonra da soğumak lazım bence, bu kadar saygısız birinin peşinden koşmak sadece kendinden götürür

Onsuz yaşayamazsın gibi delicesine sev ama onsuz yaşayamam diyecek kadar saf olma

Kaderindeki kişi değilmiş boş ver gitsin..

Mesaj attıkça daha çok küçülürsün onun gözünde.

Birkaç sene sonra bu hallerine gülersin, yok yere kendini yıpratma.

Tecrübeyle sabit

Beni çok iyi anladığını biliyorumm oh be içim rahat sonunda beni anlayan çıktı canımm dua ette onunda sonu öyle olsun bende şuan ryh hastası gibyim uyku yok ağlamaktan boğazımdan kan geliyor..

Ben elma haklı demiyorum yanlış anlaşılmasın
Kurtlu bi elma yüzünden kendini bu kadar heba etme diyorum
Sana hak etmediğin şeyleri söylemiş bu bile onun değil senin vazgeçme sebebin olmalı
Artı bi de sevgilisi var

Boşver onu hayatına bak diyorum ben sadece
Hatta kurtuldun diye sadaka ver, sen bu adamla evlenebilirdin evlendikten sonra bu hakaretleri de duyup şok olabilirdin
Erken öğrenmen iyi olmuş, bunları düşünüp soğumaya çalış sürekli ne yapıyo ne ediyo diye takip etme ki unutabilesin

Yok yaşıyorum ama onla ayrı yaşardım şöyle düşün mutluluk için değmez mi?

bende senin yaşadıklarını yaşadım hemen hemen hatta daha ağırını ama bir kere bile olsun yalvarmadım gururum sus dedi sustum kendim yaşadım acısını canım benim ne olursa olsun seven insan sana o çirkin ve üzücü sözleri söylemez canını bilerek yakmaz sen onun uğrunda ölsen bile yazık olmuş der asla senin sevgini göremiycek bence artık vazgeçmelisin o kız olmasa başka bi kız olucak ki erkeklerde peşinde koşan kızlardan hiç hoşlanmazlar birde eğer sana umut verip yarı yolda bıraktıysa bile allah izin vermez zaten mutlu olmasına senin beddua etmene bile gerek yok gözyaşların bile yeter umarım yakın bi zamanda kurtulursun

Evet aslında haklısın canım ben beddua yerine şükretmeliyim artık çok teşekkür ederim gerçekten sözlerin yol gösterdi :)

Yok yaşıyorum ama onla ayrı yaşardım şöyle düşün mutluluk için değmez mi?

Mutluluk mu ?

Tut ki mesajların işe yaradı hakaret yerine beklediğin şekilde karşılık verdi
O kızı bırakıp..

Peki en ufak bi tartışma da yine havaya girmeyecek mi
Aman zaten ne yapsam peşimden koşuyo diye yine yeniden aynı şeyleri yapacak

Öte yandan sana ortam kızısın, senle evlenilmez diyen biriyle sen tekrar sevgili olabilecek misin ?

İnşallah canım ama içimi döktükce rahatladım artık kendi yoluma bakcam zor olsada..

Evet kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama sevmediği halde 1 yıl onunla çıkmak zorunda da değil ben anlamiyorum bunları. Çok mu zor sevmiyorum demek 1 yıl beraber olupta sonra hakaretler etmek ne demek. Işte böyle karaktersizleri biz başımıza çıkarıyoruz. Seviyoruz sayıyoruz değer veriyoruz affedersiniz bir tarafları kalkıyo kendilerini bir halt zannediyorlar.

Olmuycanı biliyorum zaten bitti biliyorum ama diyorum ya en azından hakkını helal et deseydi özür dileseydi ne yaşıyosa yaşasaydı. ben öyle iyi niyetlıyım kimsenın kötülüğünü istemem.

Valla ben elma haklı diyorum maalesef...

Çocuğun başına bela olmuşsun,rahatsız etmişsin.
Herhalde kız arkadaşını da rahatsız etmişsin ki "bizden uzak dur" demiş.
Böyle durumda kim olsa,son çare olarak ağzına geleni sayar.

Hem neden senden helallik alacakmış ? Nerde duyulmuş ?
Herkes yeni sevgili bulunca,eskisinden helallik alsaydı ohooo....

Aklını başına topla.Kadın olmak kolay değil demişsin.Evet kolay değil.
Kadın olmanın bir vakuru vardır.Gidip yalvar yakar olmak,bir gençkıza yakışmaz.

Ayrıca sırf seni sevmiyor diye başka bir insan evladına beddua edemezsin.
Ayrılmışsınız,bitmiş.Seni yüzüstü bırakmamış,kötülük etmemiş.
Ayrılığı kabul etmeyip karşındakini rahatsız edersen,kötü muamele görmen kaçınılmaz.

Çok sevdiğim bir laf sanırım bu duruma oldukça yakışacaktır..
''Ederinden fazla değer, soytarıyı adam eder''
Ah be güzelim daha çok gençsin.Sen saf ve temiz duygularınla sevmişsin bağlanmışsın ama karşındaki kişi öyle değilmiş..
Sen yoluna bak, mutlu olmaya çabala.Hayat böyle dengesizlere vaktini ayıracak kadar uzun olmamalı canım benim.

Bende 1.5 yıl biriyle beraberdim hatta beni sevdiğini ve evlenmek istediğini söyledi. Sonra neler mi oldu benden ayrıldı ve hemen başkasıyla çıkmaya başladı. Ha bende hep şunu söylerim kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ancak seni seviyorum ama benim yolum yol değil farklı işlere girdim artık benden sana hayır gelmez deyip ayrilmasi ve başkasıyla beraber olması ne demek

Kahretsin valla şimdi o dünyanın 8. harikası sormaa.

İnşallah canımm yoluma bakcam elbette Allahın izniyle edende bulcak..

Beni çok iyi anladığını biliyorumm oh be içim rahat sonunda beni anlayan çıktı canımm dua ette onunda sonu öyle olsun bende şuan ryh hastası gibyim uyku yok ağlamaktan boğazımdan kan geliyor..

üzülme demek fayda etmez canım banada çok üzülme diyen oldu ama nafile o yüzden kendini üzmemeni tabiki isterim ama kendini üzme diyemiyorum şuan. tabiki dua ederim inşallah pişman olur döner ama sen sakın hiç bi adım atma sakınn üzüldüğünü belli etme hatta ben düşman gibi davranıyodum gördüğümde bakmamalar yolumu değiştirmeler falan

Aynen artık o kadar nefret ettim ki adını anınca kendımden tiksiniyorum. artık o benim düşmanın ve bu olayda Allaha kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…