Eski sevgiliniz 3 yıl sonra dönseee...

Esmerr_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
2.579
12
158
Evet eski sevgiliniz 3 yıl sonra geri dönse...
Sizi çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söylese inanır mısınızz ??

------------------------------------------------------------
15.08.2013
Yine durmadı yine aramaya devam etti ne zaman yeni bir ilişkiye başlasam yine yeniden başlasam tekrar gelip mafedip gitti ...

En son geçen hafta aradı bende hayatıma yeni birine almaya karar vermiştim konuşuyorduk herşey çok güzeldi birden bire anlamsız yere bitti ..
Bugün yine aramış mesaj atmış görmedim .. Sonra kardeşim getirdi biri arıyor dedi açtım yine o ! Artık yeter dedim tmm buluşalım , ne olacaksa olsun artık .. Niye peşimi bırakmaz ? Niye o aradığında hep ilişkilerim , hyatım mafolurr ..
Boynuma ip dola nereye götürürsen götür bişey demiycem sana artık hayatımdaki tek eksik sensiz diyor .. Aşıkmışş, Kimse untturamamışş vs vsss ..
Kızlar napayım ben ya ? Yanlış bişey yapmak istemiyorumm

Son düzenleme:
Pek inandırıcı değil gibi Ama huyunu,suyunu,ilişkinin dinamiğini bilen sizsiniz..Ne kadar zaman sevgiliydiniz?

eğer ayrılığımız çok kötü bir sebepten dolayı olmamışsa ve gerçekten ciddiyetini ıspatlayabilirse zaman tanıyabilirsin canım tabi eski heyecanı halen duyabiliyorsan onunla konuşurken veya yanındayken bunların tümü olumluysa bence şans verebilirsin ama mutlaka zaman geçmeli üzerinden yani

Pek inandırıcı değil gibi Ama huyunu,suyunu,ilişkinin dinamiğini bilen sizsiniz..Ne kadar zaman sevgiliydiniz?

sadece 5 ay..
çok şeyi birlikte geçirdik çok şey yaşadık çok sevdi beni bende onu hiç kimseye güvenmediğim kadar güvendimm..
Biz birbirimizin ilk aşklarıydıkk ve bu 3 yıl içinde zaman zaman beni aramıştırr..
Şuanda çok ciddiyim herşyi düşündüm evlenmek istiyorum sen nasıl istersen herşey öyle olcak diyorr..

Kötü bir sebeple bitirmediyseniz ilişkiyi,bir şans verebilirsiniz.Ama yine de fazla beklenti içinde olmayın
derim ben..3 yıl uzun bir süre..İnsanlar değişebilir..Bakalım siz3 yıl önceki halinizde misiniz?veya o?
Zaman tanımak lazım..

Ayrılığımız o kadar kötü oldukii..
ilk önce amcasının kızının onu sevdiğini ve evlenmek istediğini öğrendim, bunu ilk öğrendiğinde bana söylemişti.. O problem aramızda büyüdü büyüdü dağ olup aştı bizi.. Sonra benim hatalarım ve onun başka birisini bulması sözlenmesi nişanlanması 2 hafta nişanlı kalabildi sadece.. Yine benim yüzümden ayrılmış inat üzerine yapılan bişydii.. ama canım çok yandı analatama burda nasıl yandığımı.. 2 haftadan sonra bana döndü ama bu sefer ben kabul etmedim nefret ettim bu olay üzerine ondan ona öyle söyldim ama tabiki edemedimm.. Şimdi aradan 3 yıl geçti ve hala beni sevdiğini söylüyorr ve evlenmek istediğinide..

Çok kötü bir sebeple bitti ilişkimiz.. Çok kötü hemde..
Şuanda sadece hata yapmakan korkuyorum

Oldukça sıkıntılı olaylar yaşamışsın..
Aynı şeyleri yaşamayabilirsin bu kez ama yine de pek güven vermiyor.
Tabi evlilik lafı edilince biz kızlarda herşey değişiyor..İYİCE ÖLÇÜP TART!
Bu kadar şeyden sonra bile bana geri döndü diyip sonrasında kötü şeyler yapabilir.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Kızlar neyapıyorsunuz nasaıl davranıyosunuzda dönüyor bunlar geri çok merak ediyorum.Benimki niye dönmüyor aramıyor bile ya

anlıyorum canım yani sana yaşattıkları gerçekten kötü şeyler olmuş dediğim gibi eski heyecan varsa epey bi zaman sonra belki bi şansı hakedebilir canım çok iyi düşün ama

insanlar hayatlarının bir çok evresinde değişir.. belki ona değişmiş olabilirmi.? sende bulduklarını belki dierlerinde bulamamıştır.. değerini anlamıştır.. veya boşta kaldı geri dönmeye çalışıyo.. ikiside bi olasılık..

Zaten evlilik şuan için ne onunla nede bir başkasıyla düşünmüyorum.. OKulum var benim ve bitmesine daha 1,5 yıl var..
Ama aklımı karıştırıyor,,
O bana hep geldi 3 yıl içerisinde bugün yine geldi biliyodum beni sevdiğini ama bu kadar büyük laflar edecek kadar olduğunu bilmiyrdum.. Ki tanıdığım adam bunları söylemez ciddi olmadıkça.
Kafam karma karışık olduu,,

Kızlar neyapıyorsunuz nasaıl davranıyosunuzda dönüyor bunlar geri çok merak ediyorum.Benimki niye dönmüyor aramıyor bile ya

Güldürdün beni canım yaa,,
İnanır mısın hiç bişey yapmadım her gelişinde nefretimi haykırdım bağırdum çağırdım senin aşk trafiğinden çok çok daha kötü bir durumm..
Allah sevenlerin yardımcısı olsunn..
İnş senin sevdiğin insanda bir gün dönerr

anlıyorum canım yani sana yaşattıkları gerçekten kötü şeyler olmuş dediğim gibi eski heyecan varsa epey bi zaman sonra belki bi şansı hakedebilir canım çok iyi düşün ama

Beni korkutanda bu heyecan işte..
Hastalık gibi bu bende , öyle diyorum artık.. O hep böyle mutsuz umutsuz olduğum anlarda beni bi yoklar, sonrada gider.. Ama bu gelişi çok ciddi duruyor... Bilemiyorumm

Ah canım bir bilsemm,,
Şuanda tek ihtiyacım olan şey bana yardım eli uzatabilcek bi dost eli..
Onuda burda buluyorum iştee çok teşekkürler yorumuz içinn..

Sevgili olalım dese yine bu kadar karışırmıydı kafan?Bundan önce geldiğinde tekrar devam edelim demişmiydi?
Belkide seni sadece böyle ikna edebileceğini düşündü..Ayrıca sevgili olmak istemediğin,nefretini haykırdığın adam evlilik lafı edince
neden aklın karıştı?bunları kendine bir sor bakalım..Yani aslında onu seviyor,istiyorsn ama güvenmediğin için mi bu 3 yılda istemedin,evlenelim diyince güven mi teşkil etti sende?Çok soru sordum ama sen de bunları kendine sor..Önce kendin neyi neden istiyorsun
anla bakalım..

Konu sahibi arkadaşımıza söylemek istediğim şey şu; ben bu konularda çok katıyımdır, asla affetmem derim ama sizin olayınızı okuyunca farklı bir izlenim oluştu kafamda. Anladığım kadarıyla eski erkek arkadaşınız başından beri sadece sizi seviyormuş. Bütün ayrılıklar inatlaşma, aşk acısı üzerine yaşanmış gibi. Bakmış olmuyor, yine size dönmüş. Eğer yaşadığınız olaylar unutulmayacak kadar acı değilse ve siz de geri dönmek istiyorsanız bir düşünün derim ben. Sevgiler...

:) :) :) Hanımlar çok güldürdünüz beni.... ben de çok merak ediyorum bu işin formülünü

belkide formülü bu bağırıp haykırmak ama gelmiyo işte gelse bende bağırıp haykıracam

Son düzenleme:

Bundan önce geldiğinde yine yeniden başlamak istediğini söyledi evet, şuanda onuda söyüyor yeniden başlamak.. Ama bu sefer evlilik lafınıda söylüyor hoş oda olmasa artık ben kendimi düşünüyorum onun içten içten hep kısmetim olduğunu düşünürdüm herkze anlatırdım bzen acıyan gözlerle bakarladı bazen aşkımı kıskanırlardı nasıl bu kadar sevebiliyorum diye..
Daha önceleri geldiğindede hep aklım karışırdı ama burası olmadığından konu açamazdım şaka bir yana canım 2 ay önceydi sanırım hayatımda biri vardı sırf bu aklımda olduğu için o anlarda onu düşündüğüm için diğerinden ayrıldımm..
Şimdi yine geldi ve artık ben kendimi düşünmek istiyorum sadece..
Çok acılar çektim gerçekten çok fazla şeyler yaşadım yokluğunda şimdi mutluluğu hakediyor olamaz mıyım ? Hayat bu kadar kötü olamaz dimi ? Bende mutlu olabilirim dimi ?

evet katılıyorum tepkinizden korkmuş ve sevgili olmak yerine belki yumuşayacağınızı düşünerek direkt evlilik teklifiyle geri dönmüştür diye geçti aklımdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…