- 30 Ocak 2012
- 78
- 9
- 88
o zaman sen ara.hem böyle diyorsun he ses seda yok de.
ayrılığınızın tam sebebini yazmadınız sanırım. o sebebi düşünün buna bi de size dönmek istediği zaman sizin verdiğiniz tepkileri ekleyin. bunların toplamı, 3 seneyi sizden ayrı geçirmesi için bir sebepse şans verebilirsiniz. ama yok değilse 3 sene bensiz geçirdin, bundan sonra da yallah diyebilirsiniz :)
Canım yanlış hatırlamıyorsam kısa süre önce erkek arkadaşından ayrılmıştın ve bu ayrılığın nedeni de senin ciddi adımlar atmak istemen onun ise bunu kabul etmemesiydi, belki de evlilik lafı kafanı bu kadar karıştırdı şimdi ..
bana aynısı oldu ve tam 3 yıl sonra geri çevirdim hemde çok fena intikam alarak iyi ki öyle yapmışım tam bir zengin zübbeydi kendisi!
Bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederimmm..
Hiç bişey düzelmedi ve düzelceğide yok. Herey olması gerektiği gibi... Ne ben onu hayatımda istiyorum nede o aşkının peşinde..
Arada bir yokluyo ve gidiyo sadecee.. Herşey bundan ibarett,,
Biz diye bişey yok ve asla olmıcakk.. Bunu bilmekte güzell..
Benim kafamda vicdanımda çok rahatt varsın o düşünsünn...
İlgilenmiyorum onunlaa..
süpersinbu fikrinden de cayma bence
aşkının peşinde değilse o zaman bence de bırakmak en iyisi. düzelmyeceğinin farkındaysan bu da güzel en azından yolun belli canım ben de buna benzer bir durum yaşadım emin ol arada bir gelmesinin sonra gitmesinin sevindirici yanı yok bu hep böyle devam eder emin ol. sen egrçi kararını almışsın ve ilgilenmemeyi tercih etmişsin en iyisi bu hakkında hayırlısı olsun sne kimseden değerli değilsin üzme kendini
Bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederimmm..
Hiç bişey düzelmedi ve düzelceğide yok. Herey olması gerektiği gibi... Ne ben onu hayatımda istiyorum nede o aşkının peşinde..
Arada bir yokluyo ve gidiyo sadecee.. Herşey bundan ibarett,,
Biz diye bişey yok ve asla olmıcakk.. Bunu bilmekte güzell..
Benim kafamda vicdanımda çok rahatt varsın o düşünsünn...
İlgilenmiyorum onunlaa..
Hayatıma o yokken tekrar devam ettim .. Yine yeni ilşikiler içind oldum ama nafile her yeni ilişkinin ardından aramaya hayatımı mafetmeye başardı kendilerii ..
En son hayatıma birini almak istedim, konuşma evresindeyken aradı ve nedensiz bir şekilde çok saçma bir şekilde ilişkimiz bitti ...
Bugün aramış mesaj atmış, sonradan gördüm açtım konuştuk .. Artık bende yeter dedim kaç yıl olduu bi görüşeyim istedim nolucak böylee yaa ?? Nereye kadarr Haksız mıyım yaaa
Ne yaptim canim gorustun mu merak ettim
Evet görüştümm ..
Adamın niyeti gayet ciddi .. Ama ben ona karşı hç bişey hissetmiyorum o yaptıklarından sonra ..
Belki herşeyi unutabilirim ama tipsizleşmiş çokk fazlaa( Dünyadaki en tipsiz erkek sanırım üff .. Yapamam ben onunlaa..
Ama o öyle bilmiyor tabi birlikteyiz sanıyor ! Aradığında vericem cevabını alıcam intikamımı !!! Benden ayrıldıktan sonra nasıl başkasıyla nişanlanırmış , Benide davet edermiş görsün o
Kızlar neyapıyorsunuz nasaıl davranıyosunuzda dönüyor bunlar geri çok merak ediyorum.Benimki niye dönmüyor aramıyor bile ya
Konu sahibi arkadaşımıza söylemek istediğim şey şu; ben bu konularda çok katıyımdır, asla affetmem derim ama sizin olayınızı okuyunca farklı bir izlenim oluştu kafamda. Anladığım kadarıyla eski erkek arkadaşınız başından beri sadece sizi seviyormuş. Bütün ayrılıklar inatlaşma, aşk acısı üzerine yaşanmış gibi. Bakmış olmuyor, yine size dönmüş. Eğer yaşadığınız olaylar unutulmayacak kadar acı değilse ve siz de geri dönmek istiyorsanız bir düşünün derim ben. Sevgiler...
:) :) :) Hanımlar çok güldürdünüz beni.... ben de çok merak ediyorum bu işin formülünü
belkide formülü bu bağırıp haykırmak ama gelmiyo işte gelse bende bağırıp haykıracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?