Eski sevgiliniz 3 yıl sonra dönseee...

bana aynısı oldu ve tam 3 yıl sonra geri çevirdim hemde çok fena intikam alarak iyi ki öyle yapmışım tam bir zengin zübbeydi kendisi!

o zaman sen ara.hem böyle diyorsun he ses seda yok de.

Arayamam telefon kullanmıyorr.. Msj attım facebooktan hani arıycaktın ? ama nasıl arayasınki yine aynı acıları bana yaşatmak varken yazdımm..

Ayrılığımızın nedeni başka birini seviyor olmasıı..
Bana dönmek istediği zaman benim hayatımda biri vardı 1,5 yıl çıktık ama kısmet değilmiş ayrıldık.. Reddetme, nefret etme nedenim oydu.. Beni bırakıp başka biriyle sözlenmesi ve ardından nişanlamasını kabullenememdii..
Ben asında gerçeği söylemek gerekirse o gittikten sonra hep onu aradım hep ona benzeyen birini... Hiç bir zaman aklımdan çıkmadı, bu yıl 3 içinde çok aradım hep onu.. Hep bir tarafım onu istedi ama...

Belkide ama her zaman yaptığı gibi yine yaptı..
Ara ara arar dedim ya yine aralarda birini yaptı
Şimdi yine yok 2-3 ay yine ortada olmayacak zatenn...
Boşa bu konuşmalarr..

bana aynısı oldu ve tam 3 yıl sonra geri çevirdim hemde çok fena intikam alarak iyi ki öyle yapmışım tam bir zengin zübbeydi kendisi!

Ohh iyi yapmışsın canım, bunlar iyilikten anlamıyorlarr eziyet etcen senden iyisi olmuyor ben bunu anladımm...

Asla ! 3 yılda ancamı dank etmiş aklına beni sevdiği ve evlenmek istediği ? Ne malum geçici duygular olmadığı ve yine sıkılıp ayrılmayacağı? Herkes yolunu çizmiş dejavu yaşamaya gerek yok

benim fikrim 3 yıl geçmiş sonuçta 3 yıl içinde sonunda kim bilir hayatlarınızda ne değişiklikler oldu huyunuzda hayatlarınızda değişiklik oldu buna bile alışmak zaman ister hiçbirşey bence eskisi gibi olmaz o yüzden ben olumlu birşey söyleyemeyceğim. fakat seviyorsan ayrılma sebebi büyük bir neden değilse o zaman devam et ama iyi düşün derim sonuçta hayatın yabana atılacak bir durum değil bu kararla üzülmekte sevinmekte senin elllerinde

biz de 2 yıl ayrı kaldıktan sonra barışmıştık
aşkımız ayrıyken de sürmüş, ama birbirimizin hislerinden, duygularından, ne yaşadığından haberdar değildik
bedenlerimiz yanyana değildi, görüşmedik, konuşmadık..
ama o 2 yıl boyunca ne ben başka bir erkeğin hayatına girdim, ne o başka bir kızın..
ayrı kalınan süreçte yaşanılanlar çok önemli bence
ayrıyken özellikle herhangi bi taraf başkalarının hayatına az da olsa karıştıysa
bana o aşk inandırıcı gelmiyor

Bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederimmm..

Hiç bişey düzelmedi ve düzelceğide yok. Herey olması gerektiği gibi... Ne ben onu hayatımda istiyorum nede o aşkının peşinde..
Arada bir yokluyo ve gidiyo sadecee.. Herşey bundan ibarett,,
Biz diye bişey yok ve asla olmıcakk.. Bunu bilmekte güzell..
Benim kafamda vicdanımda çok rahatt varsın o düşünsünn...
İlgilenmiyorum onunlaa..

aşkının peşinde değilse o zaman bence de bırakmak en iyisi. düzelmyeceğinin farkındaysan bu da güzel en azından yolun belli canım ben de buna benzer bir durum yaşadım emin ol arada bir gelmesinin sonra gitmesinin sevindirici yanı yok bu hep böyle devam eder emin ol. sen egrçi kararını almışsın ve ilgilenmemeyi tercih etmişsin en iyisi bu hakkında hayırlısı olsun sne kimseden değerli değilsin üzme kendini

süpersin bu fikrinden de cayma bence

Caymıycam canım eminimm
Şuana kadar ilgilenmedim onunla şimdiden sonrada hiç işim yokkkkkkk... Taktım sepetimi koluma herkez kendi yolunaaa

Çok haklısın canım bunlar hep böyle... Kararımdan dönmiycem, zaten döndürmeye çalışanda yok.. En iyisi böyle olmasıı..
Üzülmüyorum canım çokta mutluyum,, ALLAHınla başbaşa bırakıyorum onuuu...

Teşekkürlerr..

evet bu sabah ! hem de hayatımın dönüm noktası olacak o büyük aşkı yaşarken ....
neden !!! ben söyleyeyim... Çünkü o sandı ki ben başkasını sevemem...ne derse kabul ederim... ayrılık burnumu sürter doğrularımı bırakır yanlışlarıyla yaşarım! ...
Allaha havale ediyorum... Her mutlu olmaya adım attığımda böyle yaptı... her defasında canımı sıktı gitti... Bu defa öyle bir şansı olamayacak!

ÜZÜLME..! “Ayağına batan dikenler, aradığın gülün habercisidir.”..! der Mevlana..
Sende öyle yap.

Hayatıma o yokken tekrar devam ettim .. Yine yeni ilşikiler içind oldum ama nafile her yeni ilişkinin ardından aramaya hayatımı mafetmeye başardı kendilerii ..

En son hayatıma birini almak istedim, konuşma evresindeyken aradı ve nedensiz bir şekilde çok saçma bir şekilde ilişkimiz bitti ...

Bugün aramış mesaj atmış, sonradan gördüm açtım konuştuk .. Artık bende yeter dedim kaç yıl olduu bi görüşeyim istedim nolucak böylee yaa ?? Nereye kadarr Haksız mıyım yaaa

Ne yaptim canim gorustun mu merak ettim

Ne yaptim canim gorustun mu merak ettim

Evet görüştümm ..
Adamın niyeti gayet ciddi .. Ama ben ona karşı hç bişey hissetmiyorum o yaptıklarından sonra ..
Belki herşeyi unutabilirim ama tipsizleşmiş çokk fazlaa ( Dünyadaki en tipsiz erkek sanırım üff .. Yapamam ben onunlaa..
Ama o öyle bilmiyor tabi birlikteyiz sanıyor ! Aradığında vericem cevabını alıcam intikamımı !!! Benden ayrıldıktan sonra nasıl başkasıyla nişanlanırmış , Benide davet edermiş görsün o

Kebdi kafandi bitirmis olabilmene cok sevindim canim eger gorusmeseydin hep onun ihanetiyle yasayacaktin ama simdi yeniden gorustun ve kendi isteginle bitiriyorsun cunku artik bir sey hissetmiyorsun. Keske hepimizin boyle bir sansi olsa. Cunku cok sevdigimiz erkegin artik hayatimizda olmamasi kadar, bizi terkedip gitmesi de icimizi acitiyor.
Senin adina sevindim canim,umarim bundan sonrasi hayirli olur ve karsina iyi insanlar cikar

Kızlar neyapıyorsunuz nasaıl davranıyosunuzda dönüyor bunlar geri çok merak ediyorum.Benimki niye dönmüyor aramıyor bile ya

belkide formülü bu bağırıp haykırmak ama gelmiyo işte gelse bende bağırıp haykıracam

Tek formülü geleceğinden emin olmak ve hiç olmamışçasına hayatınıza devam etmek... Hazmedemiyor olmalılar onlar olmadan yaşamamızı...
Çünkü bana iftira atan şöylesin böylesin diyen herif de şimdilerde yazıyor

konu sahibi arkadaşım;
şayet senin durumunda olsaydım en başında kavga etmezdim hem de 3. bi şahıs için... Adamın niyeti o yönde olsa sana anlatmazdı...
Herşey yanlış atılan bi adımdan peyda olmuş... Ancak aradan çok zaman geçmiş... Bu kadar zaman sonra yeniden deneseniz eskisinden iyi olabileceğine inanıyorsanız şans verin... Ama hep temkinli olun gözünüzü seveyim... yelkenler inmesin biraz süründrün ... selametle ...

Oldu böyle bir şey. Dediğin gibi tam da 3 yıl sonra geri geldi ama geç kaldın artık sevdiğim ve bana değer veren beni seven biri var dedim, iyi ki de böyle olmuş

:))) Hiç birşey yapmadım o kadar emindim ki benim olmayacağından sonra kendi kendine bitmiş gitmiş duygularımm ...

Benim ona ayırıacak artık 1 dakikam bile yok ! Yeterr yanı dile kolay 6 yıl bu.

Benim çok daha önemli işlerim güçlerim var o sinek için üzülemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…