Konu sahibi arkadaşımıza söylemek istediğim şey şu; ben bu konularda çok katıyımdır, asla affetmem derim ama sizin olayınızı okuyunca farklı bir izlenim oluştu kafamda. Anladığım kadarıyla eski erkek arkadaşınız başından beri sadece sizi seviyormuş. Bütün ayrılıklar inatlaşma, aşk acısı üzerine yaşanmış gibi. Bakmış olmuyor, yine size dönmüş. Eğer yaşadığınız olaylar unutulmayacak kadar acı değilse ve siz de geri dönmek istiyorsanız bir düşünün derim ben. Sevgiler...
:) :) :) Hanımlar çok güldürdünüz beni.... ben de çok merak ediyorum bu işin formülünü
belkide formülü bu bağırıp haykırmak ama gelmiyo işte gelse bende bağırıp haykıracam
Bundan önce geldiğinde yine yeniden başlamak istediğini söyledi evet, şuanda onuda söyüyor yeniden başlamak.. Ama bu sefer evlilik lafınıda söylüyor hoş oda olmasa artık ben kendimi düşünüyorum onun içten içten hep kısmetim olduğunu düşünürdüm herkze anlatırdım bzen acıyan gözlerle bakarladı bazen aşkımı kıskanırlardı nasıl bu kadar sevebiliyorum diye..
Daha önceleri geldiğindede hep aklım karışırdı ama burası olmadığından konu açamazdımşaka bir yana canım 2 ay önceydi sanırım hayatımda biri vardı sırf bu aklımda olduğu için o anlarda onu düşündüğüm için diğerinden ayrıldımm..
Şimdi yine geldi ve artık ben kendimi düşünmek istiyorum sadece..
Çok acılar çektim gerçekten çok fazla şeyler yaşadım yokluğunda şimdi mutluluğu hakediyor olamaz mıyım ? Hayat bu kadar kötü olamaz dimi ? Bende mutlu olabilirim dimi ?
Olabilirsin tabi ki canım ki inşallahta olursun..
Ama açıkcası ben evlilik lafını böyle pat diye eden erkekten çekinirim.Genelde lafta kalıyor maalesef.HAYAL SATMAK GİBİ GELİYOR...
Biraz süre verin bakalım,bu evlilik olayı için bir adım atacak mı veya sizde bu konuda güven kazanacak mı?İcraat isteyin önce...Siz kendi kendinizi buna inandırmaya çalışcağınıza,o sizi inandırsın ne kadar ciddi olduğuna
Çok doğru söylüyorsun canım,,
Bu durumda yapılabilcek en iyi şey hayatıma kaldığım yerden o yokmuş gibi devam etmek.. Bakalım benim için bizim için gerçekten bişeyler yapabilcek mi ? Sadece lafta mı kalacak yoksa harekete geçecek mi ??
Evet canım en mantıklısı bu
Sen düşün bakalım,birşeyi gerçekten istesen onu elde etmek için neler yapardın?
O bunları yapıyor mu?yapabilecek mi?
İstedikten sonra her şey olur..Seninle gerçekten evlenmek istiyorsa senin gönlünüde kazanır zaten.Sen durduğun yerde dur,birşeyler yapması gereken,bu kızı nasıl ikna ederimi düşünmesi gereken o.Kolaylıkta gösterme ona seni ikna etmesi konusunda
Sınırlarını zorlasın bakalım.
3 senede aşk sevgi mi kalır yaa.. yeniden başladığınızda hiçbir şey eskisi gibi olamaz.. denenmişi denememekte fayda vardır her zaman.
inanmam 3 yıldır aklı nerdeymiş
Bendeydi ama
Aması var işteee...
olabilir.aradıklarını sizde bulmuştur.bu süre içersinde sizin yaşattıklarınızı kimse ona yaşatmamıştır.içinde bir pişmanlık ve acaba kalmıştır.
saflık niye kötü olsun ki.güzel bir mezihyet.ayrıca zamanımızda bazı kızlar var ki onları görünce de tabii değerini daha bir anlamıştır
Umut yok canımm
Bak 2 gün oldu aramıyorrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?