Eski sevgiliniz 3 yıl sonra dönseee...

evlenmek istiyor ve hazırlıklara başlıyorsa benimde icimde ona karşı hisler kabardıysa kabul ederim

Herşey inat ve aşk acısı yüzünden oldu.. Hep bu yaşadıklarımız bu yüzden..
Onun ailesinden birinden o kadar çok nefret ediyorum ki aslında hiç kinci biri değilimdir ama o insandan o kadar nefret ediyorumki hayatımı o mafetti gibi hissediyorum çünkü bütün sorunların başı oyduu.. Bu kişiyi düşünmem bile onunla barışmamam için bi neden...
Bakalım nolcak hayat bize ne göstercek..
Yorumunuz için çok teşekkürlerr..

belkide formülü bu bağırıp haykırmak ama gelmiyo işte gelse bende bağırıp haykıracam

Olabilirsin tabi ki canım ki inşallahta olursun..
Ama açıkcası ben evlilik lafını böyle pat diye eden erkekten çekinirim.Genelde lafta kalıyor maalesef.HAYAL SATMAK GİBİ GELİYOR...
Biraz süre verin bakalım,bu evlilik olayı için bir adım atacak mı veya sizde bu konuda güven kazanacak mı?İcraat isteyin önce...Siz kendi kendinizi buna inandırmaya çalışcağınıza,o sizi inandırsın ne kadar ciddi olduğuna

Çok doğru söylüyorsun canım,,
Bu durumda yapılabilcek en iyi şey hayatıma kaldığım yerden o yokmuş gibi devam etmek.. Bakalım benim için bizim için gerçekten bişeyler yapabilcek mi ? Sadece lafta mı kalacak yoksa harekete geçecek mi ??

Evet canım en mantıklısı bu
Sen düşün bakalım,birşeyi gerçekten istesen onu elde etmek için neler yapardın?
O bunları yapıyor mu?yapabilecek mi?
İstedikten sonra her şey olur..Seninle gerçekten evlenmek istiyorsa senin gönlünüde kazanır zaten.Sen durduğun yerde dur,birşeyler yapması gereken,bu kızı nasıl ikna ederimi düşünmesi gereken o.Kolaylıkta gösterme ona seni ikna etmesi konusunda
Sınırlarını zorlasın bakalım.

Yapsın bakalım ne yapıyorsa.. Bakalım ne kadar ciddi göstersin kendini...
Benden bu kadar,, Bana yaşattıklarına saysın bunlarıda..

3 senede aşk sevgi mi kalır yaa.. yeniden başladığınızda hiçbir şey eskisi gibi olamaz.. denenmişi denememekte fayda vardır her zaman.

3 senede aşk sevgi mi kalır yaa.. yeniden başladığınızda hiçbir şey eskisi gibi olamaz.. denenmişi denememekte fayda vardır her zaman.

Buda ihtimallerden biri evet canımm..
Zaman bakalım ne göstercek bize?
Yorumun için çok teşekkür ederim ayrıca..

Bendeydi ama
Aması var işteee...

aması varsa bir önceki cümlenin anlamı kalmıyor dye de bir söz var.canım amacım olumsuz yorum yapmak değil ama erkekler böyle kendini bulunmaz hint kumaşı gibi görüp eski kız arkadaşlarını boş anlarında geri dönecek bir yer olarak kullanıyorlar ya ona kızıyorum ben 3 yıl bu koskaca 3 yıl.Çok seven evlenmeyi düşünen adam 3 yıl boyunca hergün uğraşır gerekirse gene ikna eder.Ama böyle hayatına başkalarını aldıysa vs. vs. Ne bileyim ben hoşlanmıyorum bu durumdan

Ama çok iyi test et.Seni üzmesine izin verme asla.

Yine aynı terani ya.. Benim derdim hiç bitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yine geldi yine kafamı karıştı bu seferde, keşke nefretimi kussaydım konuşmasaydımmm...
Of yha nedenn böyle yapıyor ? Ne istiyor benden yaa ?
Of hiç mutlu olamıcam ben galibaa.. Hep sorun hep sorun hep sorunnn ...
Ben bitip tükendim sorunlarım bitmediii

Son düzenleme:
olabilir.aradıklarını sizde bulmuştur.bu süre içersinde sizin yaşattıklarınızı kimse ona yaşatmamıştır.içinde bir pişmanlık ve acaba kalmıştır.

olabilir.aradıklarını sizde bulmuştur.bu süre içersinde sizin yaşattıklarınızı kimse ona yaşatmamıştır.içinde bir pişmanlık ve acaba kalmıştır.

Ewet aradığı saflığı bende buldu o yüzden vazgeçemiyorr..
Ne kadar saf bir insanım ben ya hala onunla konuşyorum ve burda onu önemsediğim için konu bile açıyorumm..
Yok böyle bir saflık yok yok..
İşte bu yüzden vazgeçemiyor bendenn

saflık niye kötü olsun ki.güzel bir mezihyet.ayrıca zamanımızda bazı kızlar var ki onları görünce de tabii değerini daha bir anlamıştır

ayrılığınızın tam sebebini yazmadınız sanırım. o sebebi düşünün buna bi de size dönmek istediği zaman sizin verdiğiniz tepkileri ekleyin. bunların toplamı, 3 seneyi sizden ayrı geçirmesi için bir sebepse şans verebilirsiniz. ama yok değilse 3 sene bensiz geçirdin, bundan sonra da yallah diyebilirsiniz :)

Canım yanlış hatırlamıyorsam kısa süre önce erkek arkadaşından ayrılmıştın ve bu ayrılığın nedeni de senin ciddi adımlar atmak istemen onun ise bunu kabul etmemesiydi, belki de evlilik lafı kafanı bu kadar karıştırdı şimdi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…