Yeni sevgilinizi de sevmiyorsunuz herhalde.
Onu da aldatmayın da...
3,5 yıl çıktık yaşanması gereken her şeyi yaşadık farklı şehirlerdeydik ve ben onu hep intrenetten hep birileriyle aldatıyordum görüşüyorduk filan her defasında yakalıyordu kavga tartışma ve yine devam ediyorduk o yanımda olmadığı için mi böyle yapıyordum ya da cahillik miydi bilmiyorum şuan düşününce bile mantıklı bi açıklama bulamıyorum kendime ve sonunda bitti ikimizinde hayatında yeni birileri oldu aradan bir yıl geçti ve cumartesi gecesi yetmedi mi diye bir mesaj geldi ondan geldi :) son 1 haftadır aklıma bi şekilde gelen eski sevgilimde beni unutmamış o da benim onu düşündüğüm gibi beni düşünüyor ama başkası var hayatımda ve beni çok seviyor ağlamalı mıydım yoksa mutluluktan uçmalı mıydım çok garip bi duyguydu bayağı yazıştık sonra aradım sevgilinden mi ayrıldında aklına geldim filan dedim o da hayır o sevgilim sen sevdiğimsin sevilmek çok güzel ama sevmek dahada güzel dedi ve şimdi bana dediği şey gel tekrar beraber olalım temmuza kadar düşün dedi ya ben ne yapacağım sevgilim mi eski sevgilim mi hangisini seviyorum ben ikisinden biri gidecek bir daha hayatımda olmamak üzere ama ben kimseyi kırmakta istemiyorum kime nasıl izah ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?