Eski sevgiliniz bir gün gelip seni seviyorum derse?

Anlamıyorum bu kadar mı basitleşti herşey. Onun eski sevgilisi, yeni sevgilisi, birinin sevgilisi varken o sevglimi, sen sevdiğimsin. Sevgilisiyken baykasıyla aldatmış, cahillikten olabilirmiş.
Hiç mi bir şeyin değeri kalmadı artık

Son düzenleme:
Sevdiğim,beni seven,sevgilim,eski sevgilim falan filan...Ama ortada sevgi yok.
Sanırım sen flört etmeyi seviyorsun.
Eski sevgilin varken başkalarıyla konuşuyormuşsun.Şimdi başkası varken eski sevgilinle konuşuyorsun.Anlaşılan bu adam,tek olma şansına pek erişemeyecek :)
Şimdiki sevgilinle netten tanışmışsın,sanırım yine başka şehirden birisi...
Aslında keşke şu netten tanışmayı bırakıp,kendi şehrinden aklı başında biri ile gerçek sevgiyi yakalasan...Bütün bunların sevgi değil,eften püften flörtleşmeler olduğunu anlayacaksın.

insanlar neden aşk kı sevgiyi bu kadar basite alıyorlar çocuk oyuncağı yapıyorlar bur da her gün okuyoruz aşk acısı çekenler canları yananlar cnm bence sen eski sevgilini zamanın da sevmemişsin çünkü sevsen aldatmazsın sevgilindede ne gurursuz muş aldatmana rağmen devam etmiş ve sana 1 yıl sonra geri dön diyor ne gurursuzluk bence en sağlıklısı eski sevgiline dönme şimdikinden de ayrıl ikiside sevmiyorsun durum onu gösteriyor

Bu ve siz gençlerin duygusal dünyası ne kadar karışık ?! Ya unutmak ya öç almak için bir erkek ile çıkıyorlar artık sen kendini kolla ve depresyona girme ben her 2 erkeğede güvenmezdim , geçici aşklar olarak bakıyorum

anlamadığım neden temmuza kadar..son kullanma tarihimi geçiyormuş aşkının...

bu konular beni aşar
eskisi yenisi interneti, olay sevimsiz boyutlara ulaşmış...
bence oturun bi düşünün ben napıyorum diye

arkadaşım sen gerçekten sevmemişsin 1.sevgilinide 2.yide bence ikisinide bırak kafanı dinle biraz gerçek sevgiyle karşılaşıncaya kadar kimseyle olma bence

Hyat sana güzel yaw herkes senin peşinde eskiisi yenisi ben bunda bi dert göremedim

Ne güzel işte hala sevgilin boynuzlanmak için sana koşuyor.
Bu defa daha da heyecanlı o da aldatacak sen de.
Size Ebru Gündeş'ten Fırtınalar şarkısını armağan ediyorum klibi de baya uyuyor izlersen göreceksin
Siz ne onu ne de şimdiki sevgilinizi seviyorsunuz ilgi manyağı olmuşsunuz
Tek istediğiniz ilgi görmek o kadar ne aşk var ne sevgi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…