Eski sevgiliniz ne kadar sonra ne ve zaman geri döndü :/

brcburcubrc

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
266
46
13
33
Sevgilimle ayrılalı 5 ay oluyor.Ama biz bi türlü birbirimizden kopamadık.Yani sürekli o arıyodu.O aramazsa da ben arıyodum.Ama bu şekilde hiç bi yere varamıyorduk.Ben de artık konuşmamaya karar verdim.Daha doğrusu son zamanlarda sanki bana karşı daha umursamaz davranmaya başlayınca dayanamadım ve tamamen bitirdim.Artık konuşmuyoruz.Belki konuşmaya devam edersek benden kopamaz beni unutamaz geri gelir diye düşündüm ama olmadı.Tamamen bitirirsem kıymetimi anlayıp döner mi yoksa bu saatten sonra dönmez mi hiç konuşmadığımız için ? Bir ilişki bittiğinde yeniden başlaması için konuşmak mı gerekir konuşmamak mı ?

Bitmiş gitmiş bir ilişki için kendini hırpalama boşuna. Seven gitmez! Hayatına bak önüne bak dusunup de boşuna kendini boş umutlara kaptırma.

Bence sizi elinde tutup yani yedekte tutmak istemis bence geri donmesini beklemeyip hayatiniza bakin
zaten kısmet demeyi öğrendim gelmezse bundan daha fazla üzülmem ama genelde tam umutlarım bitmişti o an döndü konuları açılıyor sürekli bu yüzden ben de bu durumlarda konuşmamak konuşmaktan daha mı etkili diye sormak istedim. Çünkü konuşmayı denedim olmadı.

cnm anlasılan o ki o sana deger vermıyor ve ıstemıyor. senı ıstemeyenı sen hıc ısteme . onune bak.. cevre edın. arkadaslarınla cık gez. kısacası o suan belkı senı dusunmuyor bıle. sen onu dusunup gereksız seylerle mesgul ettme kafanı. unutma sen degerlisin cnm

Geri dönmesini beklemediğinde döner geri. Yani enerjini kestiğinde. Benimkilerden dönende oldu dönmeyende. Döndüklerinde hiçbir şey değişmedi. Boşver önüne bak, adam mı yok.

aynen haklısın ya belki saçma gelicek ama biz ikimizde istemeyerek ayrıldık tabi sevgisi de az gelmiş ki böyle bırakabildi beni aramızda bazı engeller var bu engelleri aştıktan sonra o da zaten beni istediğini söylüyor.Ben bunun için onunla konuşmaya devam ettim zaten.Ama hem bu şekilde bi yere varamadığım için hem de son zamanlarda daha umursamaz davrandığı için tamamen bitirme kararı aldım.Böyle yaparsam kıymetimi anlayıp geri döner mi dersin yoksa bu saatten sonra hiç bi şekilde dönmez mi

Bence konusma seven zaten gitmez
Seni sevecek birisi cikacaktir eminim .
Artik sana geri donmek bile istese sen donme bence bu soledim ne derece uygularsin bilemem ama iliskiye ayrilik girdimi guven kalmiyor kendimden biliyorum sonra yipraniyorsun 3 senelik bir iliskim oldu hep ayrilip barisiyoduk devamli ve ben birgun durdum dedim napiyorum ben ve ayrilan ben oldum o geri donmeye calisti ama ben istemedim oncelerinde ben onu dondurmek icin ugrasiodum . Irtibatimi kestim sosyal hesaplarimdan engelledim numarami deistirdim bulundugu ortamlardan uzak durdum yuz yuze gelsek bile kafami cevirdim gormezden geldim cunki ben yipranmis tim ve icimdeki hersey bitmisti simdi ise evliyim ve esimi cok seviyorum esimle hic ayrilmadik sanki digrr yarim gibi ben bakislarindan ne istedigini anliyorum icimden bisi geciriorum mesela pasta alalim diyr o hemen daha gidip alio ben sozlu olarak ifade etmedigim halde. Demem o ki birak ve onune bak daha mutlu olucak ve bugunlerine guleceksin

Geri dönmesini beklemediğinde döner geri. Yani enerjini kestiğinde. Benimkilerden dönende oldu dönmeyende. Döndüklerinde hiçbir şey değişmedi. Boşver önüne bak, adam mı yok.
t.ederim :) bu yüzden sordum zaten peki dönenler tüm iletişimi kestiğinde mi geldi ne kadar süre sonra geri geldiler mesela

Bi ilişki bitmişse yeniden başlamas. Ne konuşmanın önemi var ne konuşmamanın.

cnm gerı donse bile guvenebılıcekmısın? tekrardan senı uzmeyecegı ne malum. guvenebılıceksen ve rısk alıcaksan bılemıcem tabı.

inşallah :) Tek tesellim bu zaten olmuyorsa daha iyisi olucağı içindir derler.Zaten geri dönmek gibi bi düşüncem pek yok ama pişman olsup geri gelmesini istiyorum sadece

cnm gerı donse bile guvenebılıcekmısın? tekrardan senı uzmeyecegı ne malum. guvenebılıceksen ve rısk alıcaksan bılemıcem tabı.
bizim sorunumuz yoktu işte ben istanbuldayım o orduda burada çalışıyordu öyle tanışmıştık ilişkiye başlarken ist.da olursan olur bu iş dedim tmm dedi zaten burda çalışıyorum dedi.2,5 yıl çıktık.Ama sonradan ailesi sen olmazsan bize kim bakıcak yaşlıyız falan diye kanına girdiler ve ağlayarak ayrıldı benden.Şimdi orada iş bulamıyıor ama.Zaten eğer geri gelirse bu sorunu çözmüş olarak geri gelicektir tabiki affetmem kolay olmaz ama büyük bi yanlışını görmedim ki onun

inşallah :) Tek tesellim bu zaten olmuyorsa daha iyisi olucağı içindir derler.Zaten geri dönmek gibi bi düşüncem pek yok ama pişman olsup geri gelmesini istiyorum sadece
Tum baglarini kopardiginda irtibatini kestiginde iser kisa sure ister uzun sure olsun pisman olup dinmeye calisacaktir emin ol.bide su var baskasiylada olabilir ama eninde sonunda sebin kiymetini anliycak ve anladiginda sana donecek ve sen vericeksin karari bizim 8 ay gorusmedigimiz oldu ve bana ulasmaya calisti bu kisiden kisiye degisir diyorum

8 ay boyunca hiç bi iletişim yokmuydu yani.Sağol t.ederim zaten sormak istediğim buydu.Yani iletişimi kopardığında mı anlaşılır kıymet yoksa konuşmaya devam edersen mi dönmesi daha kolay olur demek istemiştim :)

Konustugunda donmez cunki seni hic gitmeyecek zanneder elinde garanti gorur .bence konus ma kendine ve ona dusuek icin firsat ver elbet donucektir donmezsede uzulme olmasi gerekn odur

yalama olmuş ilişki artık döner mi dönmez mi diye şaçmalıklarla strateji yapacagına yenı bir flörte başlamak daha mutlu eder seni , konuşma bidaha önüne bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…