- 10 Şubat 2016
- 266
- 46
- 13
- 33
- Konu Sahibi brcburcubrc
-
demeyi istiorum zaten evet ama diyemem :/Yazdıklarınızı okudum, gelse evet diyecekmiş gibi bir izlenim veriyorsunuz
Onu Allah bilir canım ama inan donmeyecek diye düşünunce hayatına daha rahat devam edersin. Vazgectigindeki özgürlük hissini yasa ve gör onca üzüntünun üstüne3 yıldır birlikteydik o benim ilkimdi onunda benden önce en uzun ilişkisi 2 hafta sürmüş zaten bu yüzden çoğu ilki birlikte yaşadık ayrılmasaydık bu yaz nişanlanıcaktık.Engellere gelince ben istanbuldayım o da burada çalışıyordu ama aslen ordulu.İlişkiye başlamadn önce burda olursan bu iş olur dedim tmm dedi söz verdi.Sonradan ailesi beynini yıkamaya başladı sen burda olmıycaksan bize kim bakıcak yaşlıyız artık elimiz ayağımız tutmuyo deyip buraya gel diye baskı yaptılar.Zaten ayrılırken de ağlayarak ayrıldı benden.Ayrılık provası gibi olmuş derken yani dönmez dimi artık
zaten o kadar fazla uğtraştım ki şimdi durup düşününce ben ondan daha iyisini bulurum diyebiliyorum ama yine de geri gelmesini istiyorum sanırım biraz kinci bi yapım var :/Onu Allah bilir canım ama inan donmeyecek diye düşünunce hayatına daha rahat devam edersin. Vazgectigindeki özgürlük hissini yasa ve gör onca üzüntünun üstüne
bu 2,5 ay içinde hiç bi kere bile aramadı mı konuşmadınız mı2.5 ay sonra hiç beklemediğim bir anda döndü
10 mu yıl ohaaBenim eski sevgilim 10 yil sonra donmustu sonuc o aldatti surekli kirdi sonrada baskasiyla evlendi
Yolun basindayken birak bitsin benim gibi hata yapma seven gitmez
Valla dönmedi. Ben de onu bekledim. Bu açıdan sorun da yok yani
demekki iritbatı kesince dönüyo pislikler beni unuttu mu deyip paniğe kapılıyolar vazgeçilmezler ya :/Kiz kardesiminki 3 ay sonra döndü. Hic irtibatı yoktu. Hatta unutmustu simdi kafasi yine karıştı.
demekki iritbatı kesince dönüyo pislikler beni unuttu mu deyip paniğe kapılıyolar vazgeçilmezler ya :/
peki pişman bi şekilde mi gelmiş yoksa arkadaş ayağına mı yanaşmaya çalışmış ilk başKiz kardesiminki 3 ay sonra döndü. Hic irtibatı yoktu. Hatta unutmustu simdi kafasi yine karıştı.
ne kadar sürdü gelmesi bu arada iletişiminiz hiç yok muyduOnu tamamen unuttuğum zaman.
Gecelerce ağladığım adam aradığında, telefona baktım, engelledim, telefonu yerine koydum.
Sevinç naraları falan atmak gibi hayalim olduysa da bir zamanlar, ocaktaki yanmak üzere olan yemeğimle ilgilenmeyi daha uygun gördüm.
10 mu yıl ohaaiyi kim olduğunu hatırlamışsın
ayrılıklarınız en fazla ne kadar sürmüştü ve bu süreçte herhangi bi iletişiminiz var mıydıCanım ben deliler gibi aşıktım ama kelimeler ile anlatamam gözüm adeta kör olmuştu. Hani Şebnem Ferah ın Mayın Tarlası şarkısı varya işte o şarkı adeta beni anlatıyor.
4 yıl sürdü ilişkimiz. Ilk sevgilim ve ilk aşkımdı. Neler neler yaptım anlatamam...
4 yıl içinde 6 kere ayrıldık barıştık.
Hep ben geri döndüm aradım. Kendisi hiç bir efor sarfetmedi. Ilişkimiz daima karmaşıktı ve belirsizlikler ile dolu ondan taraf.
Her koşulda senin gibi düşünmüştüm o zamanlarda "benden kopamaz... falanlar filanlar" ama aslında ilk ayrılıkta benden kopmuştu haberim yokmuş :)
4 yıl boyunca bekleyen ve verici taraf oldum.
Geçtiģimiz günlerde 7 inci ayriligimizi yaşadık ve benim kafaya şimdi dank etti.
Ne bana geri dönmesini bekliyorum artık nede ben adım atmak istiyorum.
Demem o ki. Bir ilişki bitmişse yeniden başlamaz.
Başlasa bile o ilişki ilişki olmaz.
Kendi yoluna bak, takılı kalma... benden tavsiye :)
biz ayrılalı yaklaşık 7 ay oldu bu süreçte iletişimimiz hiç kopmamıştı nerdeyse hergün konuşuyoduk.Ama baktım böyle bi yere varacağımız yok 2 hafta önce son noktayı koydum çünkü elimden geleni yapmıştım ve hala aramadı 2 haftadır hiç bi iletişimimiz yok bunca zaman dönmediyse bundan sonra da dönmez mi sence (daha önceden konuşuyorduk ama bu ilk iletişimsizliğimiz)4 yillik iliskiden sonra iki tarafinda hatalari vardi. Ama son noktayi erkek koydu. 3 ay sonra döndü ama bu sefer kardesim kararsiz . Yok arkadaş ayaği falan degil ciddi ama sonu ne olur bilemem. Hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?