Eski sevgiliniz ne kadar sonra ne ve zaman geri döndü :/

Onu Allah bilir canım ama inan donmeyecek diye düşünunce hayatına daha rahat devam edersin. Vazgectigindeki özgürlük hissini yasa ve gör onca üzüntünun üstüne

Onu Allah bilir canım ama inan donmeyecek diye düşünunce hayatına daha rahat devam edersin. Vazgectigindeki özgürlük hissini yasa ve gör onca üzüntünun üstüne
zaten o kadar fazla uğtraştım ki şimdi durup düşününce ben ondan daha iyisini bulurum diyebiliyorum ama yine de geri gelmesini istiyorum sanırım biraz kinci bi yapım var :/

Benim eski sevgilim 10 yil sonra donmustu sonuc o aldatti surekli kirdi sonrada baskasiyla evlendi
Yolun basindayken birak bitsin benim gibi hata yapma seven gitmez

Kiz kardesiminki 3 ay sonra döndü. Hic irtibatı yoktu. Hatta unutmustu simdi kafasi yine karıştı.

Onu tamamen unuttuğum zaman.
Gecelerce ağladığım adam aradığında, telefona baktım, engelledim, telefonu yerine koydum.
Sevinç naraları falan atmak gibi hayalim olduysa da bir zamanlar, ocaktaki yanmak üzere olan yemeğimle ilgilenmeyi daha uygun gördüm.

ne kadar sürdü gelmesi bu arada iletişiminiz hiç yok muydu

Canım ben deliler gibi aşıktım ama kelimeler ile anlatamam gözüm adeta kör olmuştu. Hani Şebnem Ferah ın Mayın Tarlası şarkısı varya işte o şarkı adeta beni anlatıyor.
4 yıl sürdü ilişkimiz. Ilk sevgilim ve ilk aşkımdı. Neler neler yaptım anlatamam...
4 yıl içinde 6 kere ayrıldık barıştık.
Hep ben geri döndüm aradım. Kendisi hiç bir efor sarfetmedi. Ilişkimiz daima karmaşıktı ve belirsizlikler ile dolu ondan taraf.
Her koşulda senin gibi düşünmüştüm o zamanlarda "benden kopamaz... falanlar filanlar" ama aslında ilk ayrılıkta benden kopmuştu haberim yokmuş :)
4 yıl boyunca bekleyen ve verici taraf oldum.
Geçtiģimiz günlerde 7 inci ayriligimizi yaşadık ve benim kafaya şimdi dank etti.
Ne bana geri dönmesini bekliyorum artık nede ben adım atmak istiyorum.

Demem o ki. Bir ilişki bitmişse yeniden başlamaz.
Başlasa bile o ilişki ilişki olmaz.

Kendi yoluna bak, takılı kalma... benden tavsiye :)

4 yillik iliskiden sonra iki tarafinda hatalari vardi. Ama son noktayi erkek koydu. 3 ay sonra döndü ama bu sefer kardesim kararsiz . Yok arkadaş ayaği falan degil ciddi ama sonu ne olur bilemem. Hayirlisi olsun

ayrılıklarınız en fazla ne kadar sürmüştü ve bu süreçte herhangi bi iletişiminiz var mıydı

4 yillik iliskiden sonra iki tarafinda hatalari vardi. Ama son noktayi erkek koydu. 3 ay sonra döndü ama bu sefer kardesim kararsiz . Yok arkadaş ayaği falan degil ciddi ama sonu ne olur bilemem. Hayirlisi olsun
biz ayrılalı yaklaşık 7 ay oldu bu süreçte iletişimimiz hiç kopmamıştı nerdeyse hergün konuşuyoduk.Ama baktım böyle bi yere varacağımız yok 2 hafta önce son noktayı koydum çünkü elimden geleni yapmıştım ve hala aramadı 2 haftadır hiç bi iletişimimiz yok bunca zaman dönmediyse bundan sonra da dönmez mi sence (daha önceden konuşuyorduk ama bu ilk iletişimsizliğimiz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…