- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi brcburcubrc
-
süreyi kimse veremez ki. döner dersende döneceği garanti değil. şuan seni anlıyorum dönsün yaptığını anlasın istiyorsun ama emin ol birşey değişmiyor. değişmeyi gerçkten istemediği sürece. onuda yapabilecek biri olsa zaten gitmezdi.t.ederim :) bu yüzden sordum zaten peki dönenler tüm iletişimi kestiğinde mi geldi ne kadar süre sonra geri geldiler mesela
Sevgilimle ayrılalı 5 ay oluyor.Ama biz bi türlü birbirimizden kopamadık.Yani sürekli o arıyodu.O aramazsa da ben arıyodum.Ama bu şekilde hiç bi yere varamıyorduk.Ben de artık konuşmamaya karar verdim.Daha doğrusu son zamanlarda sanki bana karşı daha umursamaz davranmaya başlayınca dayanamadım ve tamamen bitirdim.Artık konuşmuyoruz.Belki konuşmaya devam edersek benden kopamaz beni unutamaz geri gelir diye düşündüm ama olmadı.Tamamen bitirirsem kıymetimi anlayıp döner mi yoksa bu saatten sonra dönmez mi hiç konuşmadığımız için ? Bir ilişki bittiğinde yeniden başlaması için konuşmak mı gerekir konuşmamak mı ?
Benımde bir arkadaşım bırbıçuk bekledi,meğer adam evlenmiş,bır buçuk yıl adam gelmeyınce aradı,öprendıkı evlenmiş,bır arkadaşım bekledi bı yıl gelen gıden yok,benden örnek bereyım,gelen de oldu gelmeyende,bunun mateöatiği yok,herşey tüketmeye bağlı,gitmesi senı sevmediği anlamına gelmez,donmesıde senı sevdiği anlamına gelmez,tıhaf bır dırum,tamamen yaş,yaşanmışlık,ve sosyal durum ,yaş ile ilgili,benım dönenler oldu,dınduklerınde bende bıttı,yanı uzme kendını değmez,nak bem çok sevdiğim halde en son bırınden ayrıldım,istese bana ulaşamaz,değiştirdim numaramı,çözüm yoktu sevıurodum,ama tuhaf davranışları vardı,donse benı bulse ne yazar,önüne bak,çok daha ıyısnı bularkadaşım 2 yıl bekledi gelen giden olmadı
t.ederim canım zaten bunca zaman konuştum hiçbi şey olmadı bundan sonra da konuşmamayı deniycem.Bi nevi sevgisini de ölçmüş olurum böylelikle hem :)Konustugunda donmez cunki seni hic gitmeyecek zanneder elinde garanti gorur .bence konus ma kendine ve ona dusuek icin firsat ver elbet donucektir donmezsede uzulme olmasi gerekn odur
dönmesini geri dönmek için istemiyorum ki neden bu kadar sert çıkktın anlamadımyalama olmuş ilişki artık döner mi dönmez mi diye şaçmalıklarla strateji yapacagına yenı bir flörte başlamak daha mutlu eder seni , konuşma bidaha önüne bak.
hiç mi aramamış ayrıldıktan sonra yaniarkadaşım 2 yıl bekledi gelen giden olmadı
yalnız ben geri dönmesini barışmak için istemiyorum.Baştan evet barışmak için istiyodum ama artık dönse de olmaz sadece dönmesini istiyorum.Sadece dönen kişiler olmuştur illaki bunların ne kadar süre sonra ve nasıl döndüklerini merak ettimBence cok sacma su yaptiginiz ayrildiysan bir sebebi vardir, o sebep ayrilmaya kadar goturduysede sizin icin onemlidir, simdi bu problem 5 ayda cozudumu ki geri donmesini barismayi istiyorsunuz ? Madem problem yoktu neden ayrildiniz ?
Ayrilan ayrilmis biten bitmis son 5 ayinizi bitmis birseyin pesini bekleyerek harcamissiniz belki karsi taraf coktan yeni hayatini kurdu sizinde bu defteri kapatip yeni hayata gecme vaktiniz gelmis bence...
Bir müddet konuşmaları devam etti sonra ara ara yine konuştular ama 2 seneyi geçti şuan hala tık yok. Döner mi diye beklemeyin kaç ay geçmiş hayatınıza bakınhiç mi aramamış ayrıldıktan sonra yani
Bence bu palavra. Onu umursadıgını gösterir halayalnız ben geri dönmesini barışmak için istemiyorum.Baştan evet barışmak için istiyodum ama artık dönse de olmaz sadece dönmesini istiyorum.Sadece dönen kişiler olmuştur illaki bunların ne kadar süre sonra ve nasıl döndüklerini merak ettim
peki irtibatı kestiğinde mi döndüler yoksa sürekli konuşuyormuydunuz3 yıl sonra dönende oldu 1 ay sonra da..
Ama hepsi döndü
peki irtibatı kestiğinde mi döndüler yoksa sürekli konuşuyormuydunuz
ne alaka küçük değilim ama ilk ilişkim ve nişanlanmak üzereyken bunlar başıma geldi sadece daha önce bu durumu yaşayanların erkek arkadaşları döndü mü dönsüyse tamamen iletişimi kopardıklarında mı döndü bunu öğrenmek istedimKac yasindasin
umursamasam zaten konu açmam tabiki ama tekrar onunla birlikte olmayı da istemiyorum sadece dönmesini istiyorum ister palavra olarak anlayın ister ciddiye alınBence bu palavra. Onu umursadıgını gösterir hala
Engeller büyük seylermi?aynen haklısın ya belki saçma gelicek ama biz ikimizde istemeyerek ayrıldık tabi sevgisi de az gelmiş ki böyle bırakabildi beni aramızda bazı engeller var bu engelleri aştıktan sonra o da zaten beni istediğini söylüyor.Ben bunun için onunla konuşmaya devam ettim zaten.Ama hem bu şekilde bi yere varamadığım için hem de son zamanlarda daha umursamaz davrandığı için tamamen bitirme kararı aldım.Böyle yaparsam kıymetimi anlayıp geri döner mi dersin yoksa bu saatten sonra hiç bi şekilde dönmez mi
Yazdıklarınızı okudum, gelse evet diyecekmiş gibi bir izlenim veriyorsunuzumursamasam zaten konu açmam tabiki ama tekrar onunla birlikte olmayı da istemiyorum sadece dönmesini istiyorum ister palavra olarak anlayın ister ciddiye alın
3 yıldır birlikteydik o benim ilkimdi onunda benden önce en uzun ilişkisi 2 hafta sürmüş zaten bu yüzden çoğu ilki birlikte yaşadık ayrılmasaydık bu yaz nişanlanıcaktık.Engellere gelince ben istanbuldayım o da burada çalışıyordu ama aslen ordulu.İlişkiye başlamadn önce burda olursan bu iş olur dedim tmm dedi söz verdi.Sonradan ailesi beynini yıkamaya başladı sen burda olmıycaksan bize kim bakıcak yaşlıyız artık elimiz ayağımız tutmuyo deyip buraya gel diye baskı yaptılar.Zaten ayrılırken de ağlayarak ayrıldı benden.Ayrılık provası gibi olmuş derken yani dönmez dimi artıkEngeller büyük seylermi?
Arada konuştuğumuz zamanlar ayrılık provası gibi olmuş bilemedim o yüzden genelde terkedenleri unutmuyolar üstelik uzun bir iliskiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?