Eski sevgiliniz ne kadar sonra ne ve zaman geri döndü :/

t.ederim :) bu yüzden sordum zaten peki dönenler tüm iletişimi kestiğinde mi geldi ne kadar süre sonra geri geldiler mesela
süreyi kimse veremez ki. döner dersende döneceği garanti değil. şuan seni anlıyorum dönsün yaptığını anlasın istiyorsun ama emin ol birşey değişmiyor. değişmeyi gerçkten istemediği sürece. onuda yapabilecek biri olsa zaten gitmezdi.

Dönmedi.
Evlendi gitti.
Ne diye yas tutsun geri dönsün ki,birşeyler olmuyordu ki ayrıldık,ağladık ama unuttu gitti.

Bence cok sacma su yaptiginiz ayrildiysan bir sebebi vardir, o sebep ayrilmaya kadar goturduysede sizin icin onemlidir, simdi bu problem 5 ayda cozudumu ki geri donmesini barismayi istiyorsunuz ? Madem problem yoktu neden ayrildiniz ?
Ayrilan ayrilmis biten bitmis son 5 ayinizi bitmis birseyin pesini bekleyerek harcamissiniz belki karsi taraf coktan yeni hayatini kurdu sizinde bu defteri kapatip yeni hayata gecme vaktiniz gelmis bence...

arkadaşım 2 yıl bekledi gelen giden olmadı
Benımde bir arkadaşım bırbıçuk bekledi,meğer adam evlenmiş,bır buçuk yıl adam gelmeyınce aradı,öprendıkı evlenmiş,bır arkadaşım bekledi bı yıl gelen gıden yok,benden örnek bereyım,gelen de oldu gelmeyende,bunun mateöatiği yok,herşey tüketmeye bağlı,gitmesi senı sevmediği anlamına gelmez,donmesıde senı sevdiği anlamına gelmez,tıhaf bır dırum,tamamen yaş,yaşanmışlık,ve sosyal durum ,yaş ile ilgili,benım dönenler oldu,dınduklerınde bende bıttı,yanı uzme kendını değmez,nak bem çok sevdiğim halde en son bırınden ayrıldım,istese bana ulaşamaz,değiştirdim numaramı,çözüm yoktu sevıurodum,ama tuhaf davranışları vardı,donse benı bulse ne yazar,önüne bak,çok daha ıyısnı bul

Konustugunda donmez cunki seni hic gitmeyecek zanneder elinde garanti gorur .bence konus ma kendine ve ona dusuek icin firsat ver elbet donucektir donmezsede uzulme olmasi gerekn odur
t.ederim canım zaten bunca zaman konuştum hiçbi şey olmadı bundan sonra da konuşmamayı deniycem.Bi nevi sevgisini de ölçmüş olurum böylelikle hem :)

yalnız ben geri dönmesini barışmak için istemiyorum.Baştan evet barışmak için istiyodum ama artık dönse de olmaz sadece dönmesini istiyorum.Sadece dönen kişiler olmuştur illaki bunların ne kadar süre sonra ve nasıl döndüklerini merak ettim

Bence bu palavra. Onu umursadıgını gösterir hala

peki irtibatı kestiğinde mi döndüler yoksa sürekli konuşuyormuydunuz

İrtibatı kesmezsen dönmek diye bir şey söz konusu olamaz zaten. Konuşurken zaten seninledir, seninleyken de neyi özleyip neye pişman olup geri dönecek? Adam zaten yanında..

Kızlar Merhaba, Konuyla alakalı değil biliyorum ama inanın çok önemli bu sabaha yetişmesi gereken bir çevirim var bir yerde tıkandım bunu çevirebilecek ingilizcesi iyi biri varsa inanın çok sevinirim..
Since getting listing of Confirm AF was a prerequisite for trying to apply for Confirm RX with a technical equivalence (2 steps strategy), we‟ll need specific data on Confirm RX.
Current reimbursement for Confirm is € 2143, LINQ is €2143 as from 1 June reimbursed; it will require a new dossier for the nominative list of heart monitors 354 that can be compiled as soon as the CE mark and Sted report/Design dossier are available.

Engeller büyük seylermi?
Arada konuştuğumuz zamanlar ayrılık provası gibi olmuş bilemedim o yüzden genelde terkedenleri unutmuyolar üstelik uzun bir iliskiyse

Engeller büyük seylermi?
Arada konuştuğumuz zamanlar ayrılık provası gibi olmuş bilemedim o yüzden genelde terkedenleri unutmuyolar üstelik uzun bir iliskiyse
3 yıldır birlikteydik o benim ilkimdi onunda benden önce en uzun ilişkisi 2 hafta sürmüş zaten bu yüzden çoğu ilki birlikte yaşadık ayrılmasaydık bu yaz nişanlanıcaktık.Engellere gelince ben istanbuldayım o da burada çalışıyordu ama aslen ordulu.İlişkiye başlamadn önce burda olursan bu iş olur dedim tmm dedi söz verdi.Sonradan ailesi beynini yıkamaya başladı sen burda olmıycaksan bize kim bakıcak yaşlıyız artık elimiz ayağımız tutmuyo deyip buraya gel diye baskı yaptılar.Zaten ayrılırken de ağlayarak ayrıldı benden.Ayrılık provası gibi olmuş derken yani dönmez dimi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…