- 24 Kasım 2010
- 324
- 403
- 303
- Konu Sahibi brcburcubrc
-
aynen öyle canım severse hiçbişey yapmaktan çekinmez elde etmek için ama keşke bu kadar hırpalamasaydı çünkü bu saatten sonra benim için zor kısmet artık :/Canim erkekler sevdimi tam sever . Eger seviyorsa eninde sonunda arar. Ama sen asla peşine düşme sosyal medyadan fln sil. Sana hic ulasamasin. Unutma kaçan kovalanir. Eğer o senin nasibinse muhakkak döner ama nasibin degilse ne yapsan boş.
bende engelledim zaten o da aramıyor ama benim intikam ateşim var sanırım bu yüzden geri gelmesini istiyorumSürekli bitip başlayan ilişkiden hayır gelmiyor. Eski sevgilimle bizde böyleydik. Aylar sonra bir şekilde tekrar başlardık. Bu kısır döngünün sonu yok ne yazıkki. Kangren olmuş ilişkiyi kesip atacaksın. Ben onu her yerden engelleyip sildim. Sizede tavsiye ederim.
yani konuşmadığınız o 2 ay etkili oldu sizin için :) ben bu konuşmamayı uzunca bi süre yapamadım ama şimdi yapıyorum geç kaldım mı bilmiyorum bunun için ama :/biz de sevgilimle 4 ay ayrı kalmıştık sonra en ufak bir umut bile yokken barıştık. bu 4 ayın neredeyse 1,5 - 2 ayı bende arıyordum barışmaya çalışıyordum irtibatı koparmamıştık sonrasında tamamiyle bitti konusma bile konuşmadık bu 2 ay içinde tabi birbirimizden haber alamadığımız için özledik yapamıyacağımızı anladık ve barıştık. Çok şükür bin şükür ki Allahım bu acıyı kımseye yaşatmasın .. İnsan sevdiği ile sınanırmış barışmak istiyorsanız bol bol dua edin gerçekten seviyorsanız ümidinizi yitirmeyin Allah'tan isteyin herşeyi.. Hakkınızda hayırlısı olsun
yani konuşmadığınız o 2 ay etkili oldu sizin için :) ben bu konuşmamayı uzunca bi süre yapamadım ama şimdi yapıyorum geç kaldım mı bilmiyorum bunun için ama :/
Bizimde iletişimimiz kopmazdı. Ayrıldıktan en fazla 1 ay sonra yazmaya başlardı. Haftalarca bazen aylarca yalvarırdı. Bu süreçte tanımaya çalıştıklarım olurdu. Salak gibi inanırdım ona geri dönerdim. Salakmışım. Zorlamak gerçekten anlamsız.bende engelledim zaten o da aramıyor ama benim intikam ateşim var sanırım bu yüzden geri gelmesini istiyorumbiz daha önce hiç ayrılıp barışmamıştık bu ilk ayrılığımızdı arada tartışmalar oluyodu tabi ama 3 gün falan sürüyodu en fazla.Sadece ayrılınca iletişimi kesemedik ikimizde.Seninki ne zamn dönmüştü peki canım aylar sonra başladık dedin ya bu süreçte hiç bi iletişiminiz var mıydı
bizimde 3 yıl olmuştu bizde yeteri kadar bağlanmıştık en azından ben.O bağlanmamış demekki.Bide bizim engellerimiz var o yüzden bence geri gelmiycek zaten bunca zaman soğumuştur benden unutmuştur hatta çünkü konuştuğumuz süre içinde bi nevi ayrılık alıştırması yaptı.İstediğinde aradı ulaştı bazen de kendini tuttu aramadı.İçimde hep bi umut vardı ama bu sebeplerden dolayı artık yok :/evet senin sanki biraz uzun sürmüş :/ ama hiç birşey için geç kalmış sayılmazsın. İlişkiniz ne kadardır devam ediyordu ? Yani arada sevgi olduğundan eminsen biraz kendi haline bırak senden haber alamasın seni hiç biyerde görmesin ben sosyal medya hesaplarımdan bile engellemiştim sırf beni görmesin diye sonrasında işte araya giren zman bizi düzeltti oda özledi dayanamadı bende .. Bizim ilişkimiz 2.5 senedir devam ediyor yani yeteri kadar bağlandık canımAllah dualarını kabul etsin İnşallah
ayda 1 se iyiymişBizimde iletişimimiz kopmazdı. Ayrıldıktan en fazla 1 ay sonra yazmaya başlardı. Haftalarca bazen aylarca yalvarırdı. Bu süreçte tanımaya çalıştıklarım olurdu. Salak gibi inanırdım ona geri dönerdim. Salakmışım. Zorlamak gerçekten anlamsız.
Ayda bir değil yanlış anladın. En fazla 1 ay sonra yazmaya, aramaya başlardı ve iletişimi koparmazdı. Keşke hiçbir zaman yazmayıp arayıp sormasaymış başlayıp başlayıp bitmezdi. Bence bir ilişki bir defa bitiyosa devamı olmamalı. Yaşadım teyit ettim.ayda 1 se iyiymişbiz ayrıldıktan sonra bile hergün konuşmaya devam ettik nerdeyse.Bu yüzden ayrılsak ta beraberiz gibiydi ilişki artık.Ve bu süreçte ben ondan umut beklerken dönmesini beklerken o bi nevi ayrılık alıştırması yaptı bence.Çünkü istediğinde aradı merakını giderdi ama artık çok umursamaz davranmaya başlamıştı.Ben de dayanamadım iletişimi kestim 15 gün oldu ve o aramadı.Sanırım tamamen bitti.Dönmiycek
bizimde 3 yıl olmuştu bizde yeteri kadar bağlanmıştık en azından ben.O bağlanmamış demekki.Bide bizim engellerimiz var o yüzden bence geri gelmiycek zaten bunca zaman soğumuştur benden unutmuştur hatta çünkü konuştuğumuz süre içinde bi nevi ayrılık alıştırması yaptı.İstediğinde aradı ulaştı bazen de kendini tuttu aramadı.İçimde hep bi umut vardı ama bu sebeplerden dolayı artık yok :/
içim soğumadı geri gelirse affederim demiyorum ama gelsin istiyorumNeden dönmesini bekliyorsun ? Belli yani gel-gitli ilişki.. Bu Gel-git lerden yorulup bıkmadın mı ? Kendine yazık ediyorsun ..Hayatının en güzel zamanlarını öyle bir insana harciyorsun.. Bir gün bugunlerine ve kendine çok aciyacaksin.. pişman olacaksın zamanını verdiğin için.. Hakkında hayırlısı olsun
bu birazda neden bittiğine bağlı ben ayrılırken hala beni sevdiğini bilmeseydim o an bitirirdim herşeyi.Benimki de en fazla 10 gün sonra falan arardı ama hala aramadı.Üstelik son konuşmamızda sanki benim tanıdığım kişi gitmişti önceden madem ilişki bitti arama beni diyodum saçmalama ya diyodu şimdi son konuşmamızda sen nası istersen dedi.Önceden benden sıkıldığını hissediyorum dediğimde saçmalama derdi son konuşmamızda ayrıldık farkındaysan böyle hissetmen normal değil mi dedi.Yani her ne kadar istemeyerek bitirmiş olsak ta ilişkiyi o beni unutmuş yoluna bakıyo işte.Olan yine bana olduAyda bir değil yanlış anladın. En fazla 1 ay sonra yazmaya, aramaya başlardı ve iletişimi koparmazdı. Keşke hiçbir zaman yazmayıp arayıp sormasaymış başlayıp başlayıp bitmezdi. Bence bir ilişki bir defa bitiyosa devamı olmamalı. Yaşadım teyit ettim.
ben istanbuldayım canım o da burada çalışıyodu ama aslen ordulu ailesi falan orda yaşıyo.Ben ilişkiye başlamadan önce dedim ki burda olursan bu iş olur o da tmm dedi söz verdi.Sonra ailesi zamanla bunun kafasına girmeye başladılar.İşte sen burda olmazsan bize kim bakıcak yaşlıyız elimiz ayağımız tutmuyo falan demeye başladılar zaten erkek arkadaşım ağlayarak ayrıldı benden.Buna rağmen ayrılsak ta kopamamıştık.Ben tutuyodum kendimi o arıyodu.O tututodu ben arıyodum falan.Sürekli konuşmaya devam ettik.Bu süreçte ben umutla geri gelicek diye bekledim o yoluna bakmaya başlamış.Daha önceden ayrıldıysak arama beni diyodum saçmalama diyodu.Son konuşmamızda sen nası istersen dedi.Sanki o tanıdığım adam son konuşmada yoktu.Yani o beni kafasında bitirmiş anlaşılan umrunda değilim aklına bile gelmiyorumdur.Olan bana oldu çünkü hala umutla gelmesini bekleyen bendim.Ama anladım artık gelmiycek.O gerçek anlamada son konuşmamızdıEngellerimiz var derken canım ? ne olabilirki özel değilse tabi ... Birde şuna emin ol bizdeki engeller hiç ama hiç kimsede yoktur, düşün kardeşi bile bizi ayırmak için arkamdan iftira atan biri güya ben birine kaçmışım daha önce .. aklın alıyormu ya namusuma kadar dil uzattılar. Ailesi annesi babası 5 para etmeeyen biri daha anlatsam neler neler ... artık ben yoruluyorum anlatmaya kalbim dayanmıyor ama seviyorum işte oda seviyor aslında herşey bizde bitiyor biz istedikten sonra kım engel olabilirki ...
bi de sizin ilişkiniz hala devam ediyor mu canım bunca engellere iftiralara rağmen bütün iletişimi kestikten ne kadar süre sonra tamamen barıştınızEngellerimiz var derken canım ? ne olabilirki özel değilse tabi ... Birde şuna emin ol bizdeki engeller hiç ama hiç kimsede yoktur, düşün kardeşi bile bizi ayırmak için arkamdan iftira atan biri güya ben birine kaçmışım daha önce .. aklın alıyormu ya namusuma kadar dil uzattılar. Ailesi annesi babası 5 para etmeeyen biri daha anlatsam neler neler ... artık ben yoruluyorum anlatmaya kalbim dayanmıyor ama seviyorum işte oda seviyor aslında herşey bizde bitiyor biz istedikten sonra kım engel olabilirki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?