hayır tabikide .ezik gibi ,ha şöle olur artık arkadaş olarak görürsün gidersin belki ama yinede gitmem ,üzülmemde arkasından biten biter giden gider kalan sağlar bizimdir .
gurursuzsa gelirler belkide adam vazgeçer beni görünce diye düşünmüştür o gelen kişi komedi ya ne kadınlar var .
bıde msj atmıs bırı sonradan karın bumu bende bısı sanmıstım dıye
sende ona msj atsaydın o zaman bu kadar ezik olabilmeyi nasıl beceriyorsun? diye terk ediliyorsun adam gidip başkasını buluyor hatta evleniyor sende yüzsüz yüzsüz nikahına gidiyorsun.böle bir şeyi ilk defa duyuyorum nikana beni çağır sevgilim arebeske bağlamış hatun .
ya ben o kızı gordum karsımda durmus benı ızlıodu hatta sey demıstım ıcımden
herald e mahalle kızı burda nemalanmaya gelmıs
o sekıl bısıdı...
bn msjı gormedım esım sonradan soledı
ayrıca begenmedgınden degıl kıskancından yazmıs bellı begenmese bısı yazmadı demk nasıl kudurduysa ıcınde tutamadı kıskanclıgı
onun harıcınde 2 tanede platonıgı gelmıstı ben cok bahtsızım
çok mu aşıkmış bu kız eşine ?çok yüzsüz davranmış ne alaka insan ayrıldığı sevgilisinin nikahına gider mi şaka gibi .platonikleri salla onlar zaten istenseydi platonik olmazdı ama diğer kadın fena takık demek. ne zaman evlendin ?
kız asıklmıs ama esım onla sadce zaman gecrmıs kız bız sewgılıykenme msj atıodu
esım dıokı kızı resmen kovdum ayrılırken
bız ewlenelı 10 ay oldu
ya çok gurursuz kadın var diğer topiklerin altınada yazdım bazı şeyler .sen dikkat et hortlamasın bu eskisi .bende bunu anlamıyorum ya adam gitmiş evlenmiş daha ne uğraşıyorsun seni sevse senle evlenirdi yani demek başkasını sevmiş saygı duy .
hıc bısı yapmaz allahın ıznıyle esımın ılk askı benm bnden once hayatına belkı 100 kadın gırmıs ama hepsı bunun gbı basıt seyler
ayrıca bu kadından sonrakı sewgılısı degılım ben onun ustunden kımler geldı gectı dedı esım
o derece yuzsuz
aman umrumda degıl sadce nıkah gunum pek gulemedım sayelerınde
ama bn merak edıorm bu konuyu acma sebebımde bu
acaba
bunların beynı nasıl calısıo ne maksatla gelınır grur yokmu falan fılan...o yuzden yorum beklıyorum
Adı üstünde ESKİ.O veya bu nedenden bitmiş gitmiş, ne işimiz var yahu düğününde?
O kız harbiden ezik+yüzsüzmüş. Ayrıldığın halde hala seviyo da olabilirsin ama insanda
biraz gurur olur yaniii
seni tek ediyor başkasını buluyor evleniyor bunlarda ezik ezik nikahına gidiyor şaka gibi ben olsam gülerdim yani .
Ego tatmin ediyor başka da birşey değilMsj atmış bir de yüzsüzzzzzzz
diyen olsun da göster gününü dimi .ben kimsenin gideceğini sanmam seninki istisnai bir durum olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?