eski sevgiliniz yada platonık aşkınızın dugunune nıkahına gıdermıydınız gıttınız mı

ya acıkcası gercekten sevdigim birinden ayrıldıysam evlencegi insan nasıl acaba diye merak ederdim ama nikahına gitmem gorsem bile kadını begenmesem dahi mesaj atmam aman guzel degilmis vs diye..sonucta o kadına saygısızlık yapmıs olurum yanlıs

begenen begenmıs benden ıyı demkkı
mantıken dıye dusunur ınsan
:

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu İlgili Başlığa Taşınmıştır..

giderim valla öyle bişey olsa...
kurt bırakmam bünyemde öyle oynarım....

eskiden bi platonik aşkım vardı ailecek tanışıyoduk üstelik ailesiyle de ...çok yoğun duygularım yoktu ama çok beğeniyodum görünce heyecanlanıyodum...onda da sanki bişeyler vardı gibi geliyodu bilemem tabiii... o zamanlar kardeşi evlenmişti onun düğününe gitmiştik...içimden diyodum inşallah benden önce evlenmez ne hainmişim tabii eşimi tanıdıktan sonra geçti bu hoşlantı...o benim düğünüme gelmedi bilmiyorum hoşlandığı için mi...şimdi nişanlanmış yaza sanırım düğünü olcak giderim bende hiç oralı olmam... ama hala hoşlanıyo olsaydım gitmezdim tabi....

platonigim eger sevdgmi bilmiyorsa ve arkadassak giderdm,eski sevgliminkine gitmezdim ya gerek yok,ama evlenecegi kisiyi gercekten merak ederdim,ki sevgilisini bile merak ederim ya. ama o MSJ olayi ne ya,cok basitmis atan insan.

kız asıklmıs ama esım onla sadce zaman gecrmıs kız bız sewgılıykenme msj atıodu
esım dıokı kızı resmen kovdum ayrılırken
bız ewlenelı 10 ay oldu

ne yüzsüz bi insanmış o da ya ...insanda biraz gurur olur...ayrca diğer 2 platonik de ilginç...ben kimsye açılmamıştım valla platonik falan...bazı kızlara akıl sır ermiyo...sevmenin platonik olmanın da bi adabı var...he söyledin karşılık alamadın olabilir...ama orda durcaksın...başka adam mı yok dünyada bu ne ısrar ...kızdım vallaa...eski sevgilim olsa asla gitmezdim düğününe falan ...gitmek mecburiyetinde olsam da öyle gözümü dikip ö..trene bakar gibi bakmazdım....ayıpp

bende değılde annemle teyzemın başına gelmış
annemın eskı manıtası nıkahına bıde evden çıkarken gelmış uzaktan sessızce ızlemış ağlamış gıtmış

teyzemınkıde evlendıkten 1sene sonra felan doğum yapmış teyzem kuzenımle anneaneme gıderken
eskı sevgılısı yolunu kesmış bıde kahvenın önünde
arabadan çıkarmış kuzenımı kucağına almış sevmış teyzem şok olmuş
bıde bu adam o zamanlar enıştemın en yakın kankasıymış
teyzem tırsmış almış kuzenımı uzaklaşmış hemen
oda arkasından bağırmış kaçırcam sızı bekle benı dıye

tabı enıştem bunu duyuyor ve adamdan o günden sonra haber yok

platonigim eger sevdgmi bilmiyorsa ve arkadassak giderdm,eski sevgliminkine gitmezdim ya gerek yok,ama evlenecegi kisiyi gercekten merak ederdim,ki sevgilisini bile merak ederim ya. ama o MSJ olayi ne ya,cok basitmis atan insan.

oda haklı napsın garıbım
kos kos baskası kapsın kskandı garıbım

uf benm esım olsa kesınlıkle suan ceza ewındeydı o yuzden ben eskı olaylarının karsıma cıkmasından hep korkarımmkı
hala bnden haber almaya calısan psıkopatlar war ondan bundan:18:

dün evlendiğini öğrendim..
Allah mesut etsin ama ne işim var..
yazık değil mi kadın beni görse etse
ne kadar üzülürdü,aynı şeyin benim de
başıma gelmesinden hiç hoşnut olmazdım..

şuan kı sevgılım benı bırakıpda başka bırıyle evlencek olursa eğer
ıkı elım kanda olsa yıne gıderdım..
kıme tercıh edıldım merak ederdım, sonuçta kaç senenın yaşanmışlıkları var..

Kimsenin nikahına gitmem beni istemeyeni ben daha hiç istemem. Herkes de mutlu olsun ben yoluma bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…