Eski sevgilinizden nasıl intikam alırdınız?

Zamanında deli gibi sevdiğim bir insandan intikam almayı hiç düşünmedim.
En güzeli Allah'a havale etmek,uğraşmamak..

Benim ilk erkek arkadasim bir gun saçma sapan bir sebepten sinirlendi "bitti" dedi ve çok zoruma gitti aninda numarasini sildim hiç aramadim...
Neyse en yakin arkadasiyla iletisimi kesmedim ve donmesini bekledim, dondu de sonra tel de baristik, birde guzel sozler soylettim (seni çok ozledim gibi) sinemaya gidelim dedi ben de film'i sen seç dedim, o gun geldi gitmedim, aradi nerdesin diye, "gelmicem kusura bakma, film zevkimiz uymuyor diye seni terk ediyorum" dedim
Al sana saçma sapan bir sebepten terk etmek boyle olur

Bunun disinda canimi yakan bir sevgili olmadi ama olsaydi intikam almak isterdim diye dusunuyorum..

Baskasiyla çok mutlu olursan ve bunu gorurse zoruna gider, kiskanir.. + belki seni tamamen kaybettigini anladigi için pisman bile olabilir..
Ya da
Geri alabiliyosan al beterini yap terk et..

Tabi illa ki intikam almak istiyosan

Son düzenleme:
Ben dizilerde gördüğümüz entrikaperver imtikan oyunlarına karşıyım.

En güzel imtikan unutmaktır.
Ona kendini değersiz göstermektir.
Eskiden sana yanıp tutuşan o insan artık yok izlenimi vermektir.
Sana ulaşmasını engelleyip seni cepte görmemesini sağlamaktır.

Şimdiye kadar hiç biten ilişkimin ardından intikam duygusuna kapılmadım... Eğer ben bitirdiysem zaten intikam neden alayım... En büyük ceza bensizlik ona... Diğer taraf bitirdiyse de , dünyanın onun etrafında dönmediğini göreceği zamana baktım..Kendimi salmadım ,çok daha kaliteli yaşamaya devam ettim ki gördükçe hayatımdaki en büyük bozukluktan kurtulduğumu anlasın... Herşeyden önce onlar için değil de,kendim için yaptım naptıysam... Kimseyi yara bandı yapmadım,gereksiz ve çocukça davranmadım...Mutluyum ben diye gözüne gözüne de sokmadım
O sanki hiç olmamışçasına devam ettim...Sanırım en büyük darbe de buydu onlara... eğer payları varsa yaradan ,hesabını zaten soruyor Yaradan

karşıdaki seni artık hayatında istemiyosa sen ne yapsan boş..
geçen yılki sevgilimden biliyorum,güzellikle de tehditlerle de,her şekilde geldi ama hisler bitince gram etki etmiyo karşıdaki insana...

canım allah a sığınırım bol bol dua ederim ahlarımız allahımızın izniyle yerde kalmaz aslında bende çok fazla intikam almak istiyorum ama suan duadan başka elimden bir sey gelmiyor((aklınıza güzel yöntemler gelirse bende burdayım banada bir iyilik yapın akıl verin inş bende intikamımı alırım:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…