eski sevgilinize ahiniz tuttu mu?

elacik

askim asklarindan bulasin
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
485
1
96
Belçika
Kizlar sorum su eski sevgilinize ahiniz tuttu mu? Ve pisman olup degerinizi anladi mi?

evet valla benim tuttu şimdi çekiyo gözlerimin önünde değerimi anladımı bilmiyorum ama
öyle basit insanmış ki benim değerimi ölçebilme yeteneğine sahip bile değil yaşanan yaşanmıştır bence yüreğimden ettiğim ah onu süründürüyor 5 beter olsun demiyorum sadece allah büyüktür diyorum

konuşmanın bile anlamı yok ne nefret ediyorum nede ona karşı başka bişiy hissediyorum
elimi bile şuanda yormam hata

tuttu mu bilinmez.ama bir yerlerden çıakr.elbet
allah bu dünyada olmaza öbür dünyada çektiri yapana.
üzülme ,bu dünyada çekerek ödüllenmeisn zaten, ömür dünyanına daleri daha büyük.
canım :)

valla ben etmedim ama onun ettikleri tuttu

inşallah birini çok seversin (benim seni sevdiğim kadar)ama o hiç ilgilenmez seninle falan demişti tuttu ahı .....

wallaa bnmde tutmuştu sonra bana geri döndü şimdi yine ayrıldık yine beddua ettim biliyorum oda tutcakk bu dünyada tutmazsa öbür tarafta çekecek cezasını ...

Kizlar sorum su eski sevgilinize ahiniz tuttu mu? Ve pisman olup degerinizi anladi mi?

bi tane vardı çok sevdiğimi sandığım :tomato:
ben nişanlanınca az arayıp sormadı arkadaslarımı gamyoncuiremsu
evlenmeme1 ay kala dayanamadı heralde msn de ekledi
kabul etmeden engelleyip sildim :smiley-cool:
iyi ki de terketmiş beni
kocam nasip oldu bana :içelim:

o kadar çok sevmiştim ki yüzüne karşı en ufak kötü söz söylemedim olgun davrandım.
ancak içimden Allah'a havale ettim, umarım tutacaktır...

yüce ALLAH a havale ettim bazı insanları sevgilim olmasalarda bir söz vardır ben göremezsemde gören dostlar sevinsin................

ah da ettim, beddua da ettim...
ama sonra cok yanlis oldugunu anladim...
ve simdi ona sadece mutluluklar diliyorum....
onun kötü oldugunu duymak mutlu etmez beni tam tersine cok ama gercekten cok üzülürüm...

Öyle bir ah ettim ki,umarım benim çektiğimden bin beterini çeker diye,eminim bir gün tutacaktır:)) (kötü birşey biliyorum ama elimde değil:))

arkadaşlar bi kaç konuda da belirtmiştim..
ben 7 sene önce birini sevdim, hala da seviyorum!! bigün olsun unutmadım.
biz 2 sene çıktık ve sonunda ayrıldık....
ahımı aldı ve tek dileğim vardı artık benim çektiğim acıları çekip anlaması...
gerçekten de yaşadı ve 3 yıl önce beni aradı!!!
telefonda ağlıyordu,senin ahın tuttu ,ahını aldım biliyorum dedi !!!aynısını şu an yaşadığını söyledi..çok kötüydü..
ben daha kötüydüm..ama yine onu teselli eden ben oldum....

ben beddua etmedim kizlar sadece allaha havale ettim çunku hiç kimse cezasiz kalmaz..O kadar fedakarliklar yaptim ne kadar hakkim varsa da kesinlikle helal etmiyorum, allahimdan istedigim bir gun umadigim anda beni aramasini yalvarmasini ama bana soyledigi sozlerin aynisini ben soyleyim o zaman anlar beni neler çektigimi

bende beddua etmedim aslında.
beni aldatan erkek arkadaşım çok canımı yakmıştı.
ama Allahta ona yaşatsın dememiştim.
aradan bir kaç ay geçtikten sonra bana mesaj atmıştı.
mesaj şu:
"bana beddua etmezsin biliyorum ahın tutmuştur. kız arkadaşımda beni aldattı."

Elbet bir gün tutacak biliyorum beddua etmem ben de asla ama bol bol dua ederim..Allahıma da şükürler olsun bu zamana kadar kabul etti dualarımı..

kızlar benim ki de masum bi dilek yani beddua değil :1rolleyes:

bedduasa da zaten bana döndü 7 senedir kimseyi sevemiyorum ve

aşk hayatında mutlu olamıyorum...

okadar canımı yaktı kı ah bıle edemez oldum ona ıcımden gecenler yeter onaa kelıme bulamıyorum söylemeye

eşinden bulsun dıyorum benn....

Canımı o kadar yaktı kı...

Ben etmemıstım ama megersem onun tum esrafı bana etmıs, hem ogulları benım hayatımın hatası , bıde onlar bana edıor...

Çok kotulukler yaptı ayrıldıktan sonra halada yakamdan düşmedi bi :S

Arkamdan yalan , iftira herseyı solemıs...

Allah'a havale ettım... zaman zaman etmedım deıl cok ah ettım, cok bogazımda bıraktı hıckırıgımı...

Yuzume bıle asla aklıma gelmıcek suclamaları yaptı. çok gunahımı aldı...

Etrafındakı benım yasadıklarımı bılmeden benı yargılayan kotu kalplı ınsanlarında bacısı kardesı var, Allah onlara da onu musallat ederse o zaman gorecekler...

Sadece tek dılegım herkesın bır gun pırlanta 84 haklıymıs , nerden bulastık bu adama demelerı

Bedduaya varıyor bazen dil.. ama ardından tövbe geliyor hemen...

Son düzenleme:
Back
X