• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilinize ahiniz tuttu mu?

ah ettirecek bişey yapmadı bana....
ama ben onu çok üzdüm ve ah ettiğinide biliyorum biraz tutuyo galiba .....
bazen başıma gelen kötü şeylerin hep onun bedduası sonucu geldiğini düşünüyorum..

beddua etmedim ama sanırım büyük Allahım halimi görüp gerekeni yaptı.astsubaydı ve ordudan atıldı.kaç aydır işsiz.bir asker için bundan öte utanç olmaz sanırım.

Ah etmedim.
Ama nolduğunu da bilmiyorum.
Merak etmedim hiç.
Beni terkettiği için ona çok teşekkür ederim.
Eşimi bulamazdım yoksa.

Benn benım cektıım acılarındaaa 3 katını sen cekersınn ınş dıye ıcımdenn söylemiştim ama içten gelerek ağlıyodum o an cok sevmıstım ve benı bıraktıı.... ama snra pısman oldum allaha havale ettımm... snraaa 6 ay snra babasının oldugunu duydum ve cok uzuldum ıstr ıstemez acaba ahım mı tuttu dedım ama hıc bır zaman dusmanımın bıle aılesınden bırının olmesını ıstemem...! en ıyı allahından bulsun demek... hayatta hersey karsılıklı etme bulma dunyasıı

eski sevgili olarak görmediğim biri var, bilmiyorum bana ah etti mi? Onu terkettim (aramızda öyle ciddi bişiy de yoktu zaten) ama o zamandan beri iki yakam bi araya gelmedi pek (:

kendinizi sevin, kimselerin sevemeyeceği kadar...
hayatı sevinnn...
artık o yok hayatınızdaki sorumlulukları önemseyebilirsiniz...
bunu göstermiş işte size teşekkür edin...
benim vardı, bazen olmayacağını düşünürdüm kırgındım çünkü hayata ama inancım hep vardı...
inanmamak için hiç bir sebebiniz yok..
seçim sizin...

hayatı onla daha cok sevmıstım ama bennn .... gıttı sebepsız yereeeeeee cektıım acıları sende cek dedimm ama snra allahından bul dedimm...! keske gerı donebılse ama donmıcakk ınancım herseyım bıttıı..! mutsuzum..!:gitme:

evet eski sevgilime çok ah etmiştim ben
hala daha yolda filan görürsem ah ederim..
değmez aslında ah etmeye bile ama
her nedense yolda filan görürsem uyuz oluyorum

kesınlıkle haklıysanız tutuyo
vereliniortak

Ah etmedim.
Ama nolduğunu da bilmiyorum.
Merak etmedim hiç.
Beni terkettiği için ona çok teşekkür ederim.
Eşimi bulamazdım yoksa.

kesınlıkle haklıyım kendı arkadasları bıle Allahından bulsun dıyordu

bende epaq gibi iyi ki bırakmış beni , iyiki seni bulmuşum diyeceğim biri olur

beddua değilde ah ettim ve deyim yerindeyse şimdi köpek gibi peşimde aklı sonradan yerine geldi ama artık kurt gözünü açtıı Yanii benimde ah'ım tuttu ettiğm dualar kabul oldu şükürki... Ben şimdi çok iyiyim sıra onda:))

ben ona hiç ah etmedim.çünkü yaptıklarından sonra ahı bile haketmezdi..en son 1 ay önce aradı ve "sen bana beddua mı ettin iki yakam bir araya gelmiyor" dedi..cok sasırdım..demekki oda bile dengesiz oldugunu :olmaz:

valla benim de tuttu bnden ayrılmasının ertesi günü bir kızla el ele gördüm tabi gözlerimin içine asla bakamadı bni görünce kızın elini bıraktı işte o an beddua ettim Allah seni benm durumumdan beter etsin yine benim peşimden koşarsın inşallah diye veee tabiki tuttu 3 yıllık güzel bir birlikteliğim var Allahıma bin şükür :nazar: ama hala benm peşimde eski sevgilim tabi dönüp bakan kim sırnaşık şey hımm bir ara intikam aldım tabii baya bir süründü peşimde içimde kalan herseyi ama herseyi söyledim:jeyyar:

bi tane vardı lisede benden hoşlandıgını soyleyen kostu durdu peşimden en sonunda bende sevdim yani okadar seyden sonra sonra bi iki gun sonra aklım karısık yapamıycam dedi kötükedihüso cok uzuldum agladım zırladım donmedi :gitme: (iyikide donmemeiş kaydirigubbakcemile3) dedimki allahım ben unutayım o unutamasın beni ki tutmus allah duymus sesimi saolsun alkisalkisalkis cocuk 3-4 sene gecti surekli telefonlarımı nerde buluyo bilmiom arayıp durdu ruyalarıma girion pişmanım bi şans falan dedi sositososito ama gecti tabi ben gercek aşkımı bulmustum zemuszemus ama onada iyi oldu tabi benim cektigimi cekti kaydirigubbakcemile3

evet tuttu. geldi de..ama iş işten geçti.umrumda değil.yüzünü şeytan görsün:dilcikar:

Back
X