Eski sevgilinizi başkasıyla gördünüz. Neler hissedersiniz?

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.269
333
Eski aşkınızı bir başkasıyla gördünüz. Neler hissedersiniz? Üzülür müsünüz yoksa hiç umursamaz mısınız?

ben gördüm mayıs ayı gibiydi. taş bir hatun arabasındaydı. o kız ona nasıl baktı anlamadım :27:
hiç takmadım zaten aşkımın yanına gidiyordum. 1 senedir görmediğim o adam aynı gün içerinde tam 7 kere farklı yerlerde yanındakiyle karşıma çıkmasıda bir hayli ilginç:27: umursamadım. onu yalnızken görünce daha çok takıyordum kafaya . canı cehenneme:51:

Adı üzerinde eski yaw

bende koskacaa istanbulda karşılaştım ki ben daha önce istanbulda yaşamıyordum
o da şehir dışındaydı ailesi istanbuldaydı

avm de karşılaştık bir mağazada
ikimiz de afalladık çünkü imkansız gibi bir şeydi tekrar karşılaşmamız
kızın elini bıraktı pat diye gülesim geldi :66: leynnn 4 sene olmuş biz ayrılalı hani severek ayrılıkta değil niye bırakırsın kızın elini

hiç bir şey hissetmedim tesadüfe şaşırdım sadece
o kadar zaman geçmiş zaten amannnn :68::68:

hala bişeyler hissediyosan ve yeterince Eskimemişse (!) üzülürsün birazcıkk.
ama kalbin artık başkası için çarpıyosa umrunda bile olmaaz :63:

ona karşı halen bi hissim varsa üzülürüm takarım belki ama ona karşı hissim yoksa umrumda olmaz hiç başıma gelmedi gelsede umrumda olmaz çünkü zaten şu an benim cnm herşeyim biricik aşkım var

Ayrıldıktan sonra bir daha kendisini dahi hiç görmedim ama görsem kıza acırdım çünkü çok pısırık, tembel biriydi .Zaten 1,5 ay sürmüştü .:37:Ondan snra hayatımla tanıştım 3 yıldır birlikteyiz çok şükür. :69:

Bence insan ne kadar yalnız kalırsa, o kadar çok eskiyi düşünüyor, kafaya takıyor.. Sevip sevmemekle alakası yok aslında... Tamamen boşluktan kaynaklanıyor... Ne kadar çabuk hayatımıza yeni biri girerse, o kadar çabuk ex'leri de unutuyoruz... Yani en azından bende öyle oluyor....:97:

insan belli süreden sonra üzülmüyor ama hiç tanımamış gibide olmuyor..
zamanında canım cicim dediğiniz insana bakıp içten içe vay be o günleri de yaşamıştım ha diyor insan..

Son düzenleme:
nasıl kendine bulmuş asf bi hatun böyle der,içten içe kıza acır,sonra durup düşünür ve belki de beni sevmedi ama onu seviyordur kimbilir der,sonra da amannnnnn deyip kafamı başka tarafa çevirirdim.

eğer yeterince eskimemişse yerini kimse dolduramamışsa ve paylaşılan şeyler çoksa, eski sevgilisini başka biriyle görenin vay haline.

Hiç Bir Şey Hissetmem..
Yabancı Misali..
Bitmiştir Çünkü..
Bu Konularda Çok Katıyım..
Geri Dönüşüm Yoktur..

eski sevgilimin başka bir kızla sarılmış fotoğrafını görmüştüm ben.. dondum kaldım, ellerim titremeye başladı, içimden bir parça koptu sanki, canım çok acıdı.. ağlayamadım bile.. yumruk oturdu boğazıma.. aylarca geçmedi.. o fotoğrafı çeken arkadaşımdı, hiç beni düşünmedi mi dedim.. ve asla sevgililerin birlikte fotoğrafını çekmeyeceğime dair kendime söz verdim.. belki unutamayanlar vardır onları da, yazık....

benım eskı sevgılım 1 2 ay once evlenmıstı dugun herkese acık oldugu ıcın gıtmıstım gormustum her dugune gıttıgım gıbı bısıde hıssetmedım bır arkadas gıbı sankı :8:

umursamaz demeyeyimde görürsem de üzülmem tabii ki yaşanmışlık var sonucta o insanla acısıyla,tatlısıyla beraber olunmuştur.illaki eskilere bir dönüş olur ister istemez o günleri düşünür güler geçersin belkide üzülürsün.olmuş,gitmiş,bitmiş,herkes kendi yolunu çizmiş.bu birazda nasıl ayrıldıgına bağlı :)

şöyle bir kafamdan kaynar sular döküldü ama alışılmayacak acı değildi yani .intikamımı alınca dahada bir keyif verici olmuştu uzaktan saçma ilişkilerini izlemek :D sonuçç geçtii gittti amaann değmezmiş bile alsın turşusunu kursunlar o köstünün :51:

Back
X