Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizene yaÇocuğum senin derdin ne ? Açık açık yaz da biz de bilelim. Sana dün ablalar git ders çalış demedi mi hala niye burdasn ?
hatırlamamayı yapıyorum.Eski sevgiliyi kıskanmayı geç, eski sevgiliyi hatırlamıyorum.![]()
Ailenize böyle sorular sormadığınız için karışmıyorlardır.sizene ya
tatildeyim karışmayın
aılem bıle karısmıyor sıze ne?
evet dogrudur.Kafayı yararlı şeylerle meşgul edince otomatikman kendine telkin veriyormuşsun. Geçen bilimsel bir makalede okudum.
tamam da bu sorular sıze gore normal olmayabılır belkı ben de farkındayım.Ailenize böyle sorular sormadığınız için karışmıyorlardır.
Evlen mi?Baskasiyla evlen. Aklina gelmez kiskanmazsin.
Napıyorsun?Telkin vermiyorum.
Gayet insani şekilde ilk yorumumda cevapladım. Hemde bilimsel makale destekli..tamam da bu sorular sıze gore normal olmayabılır belkı ben de farkındayım.
ama dogal bir şey bu donemıme ve yaşıma gore. cevaplamak ıstemıyorsan yazmazsın bu kadar basit neden kafanı yordun?
Cevaplamak istemiyorsan lütfen git!Çocuğum senin derdin ne ? Açık açık yaz da biz de bilelim. Sana dün ablalar git ders çalış demedi mi hala niye burdasn ?
Napıyorsun?
Farzedin ki yapıyorum. Sizi ilgilendirir mi?Gayet insani şekilde ilk yorumumda cevapladım. Hemde bilimsel makale destekli..
Yaşınızın gereği diye her saçma şeyi yapacak mısınız peki hayatınızda?
Gına geldi abuk sabuk konularindantamam da bu sorular sıze gore normal olmayabılır belkı ben de farkındayım.
ama dogal bir şey bu donemıme ve yaşıma gore. cevaplamak ıstemıyorsan yazmazsın bu kadar basit neden kafanı yordun?