Eski Sevgilinizi Unuttunuz mu?

hatunoloji

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
23
0
1
35
Ben unuttum. Eski yaşadıklarımızı, nasıl ayrıldığımızı filan. aradan 1,5 ay fılan geçmesine rağmen. hiç ona kin duymayarak, onu önemsemeyerek hem de. eskıde kaldı fılan mantıgıyla yurudum hep. unuttum sonunda! cok guzel oluyor. hıcbırsey hatırlamamak. sankı olmamış gibi.... :) İyi mi etmişim sizce?

1.5 ayda nasil ayrildiginizi falan mi unuttun? Saniyeden az zamanda gerceklesen bir ayrilmamiydi bu?

Walla ben hepsini hatirliyorum, gayet net Bazi detaylari unutuyor insan tabii ama tum iliskilerim nasil basladi nasil bitti gayet de hatirliyorum

Valla iyi etmissin tabii tebrik ediyorum 1,5 ay cok kisa bir sure iliskinizde kisa surdu sanirim.

Tam unutamamışsın yalnız, onun hakkında konu açabilecek kadar hatırlıyorsun-umursuyosun.

aynen cnm ben de dogru erkegı arıyorum ıste

valla cnm bu zamanda erkeklerin tek istediği şey yatak olayı.. ne kadar seversen sev o iş olmadığı sürece terkedilmeye mahkumuz..

Hani şarkılar vardır misal ahmet kayanın hiçbirşeyimsin şarkısı
Kalkmış şarkı yazmış kadına hiçbişeyinse niye yazarsın
Seninkide o hesap unutmuşsun ama burda konu açıyosun hiç sanmıyorum
Sadece unuttuğunu sanıyosun aklına gelecek zırt pırt tam gerçekten unuttum diceksin rüyana gircek öyle yani.

4 yıl geçti unutamadım hayatıma bir kişi bile koymadım o ise hala arıyor kendine birini unutmasın ama anı olarak kalıyor işte

1,5 ayda nasıl unuttun kız alzeimer mı oldun yoksa?
gerçi bende 1,5 yıllık ilişkimi 3 ayda unutabildim nihayet!
aslında unutmak değil de hatırlamamak daha doğru olur,en doğrusu bu

Benim daha 1 ay oldu :/ çok acı çekiyorum...
tahmin ederim daha yeni olduğu için ama zamanla alışıyorsun onsuzluğa.. kendine vakit ayırdıkça neleri kaçırdığını fark ediyorsun bir yandan da.. bu acıda geçecek merak etme
zaten neler geçmiyor ki bu acılar kalsın..

Bu konuya 'ben unuttum ya ' yazanlar bile unutmamıştır bence
Sende konu açtığına göre unutmamışsın . Unutan insan umursamaz lafını bile açmaz .
Geçmiş geçmişte kalmıştır artık önüne bakması lazım insanın :)

Giderken yara açarak gitmişse onu unutsanda sızısı hep kalır.En sonunda toplu iğne ucu kadar kalır arada batar durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…