- 22 Ocak 2016
- 23
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi hatunoloji
-
Aynen doğru o da. Ama artık o da gelmıyoTam unutamamışsın yalnız, onun hakkında konu açabilecek kadar hatırlıyorsun-umursuyosun.
aynen cnm ben de dogru erkegı arıyorum ısteArtık bıktım ya ilişkilerde hep fedakar iyi taraf oluyorum sevgimi sunuyorum ama erkekler kıymetini bilmiyor ne istiyorlar anlamıyorum yatakta kız istiyor onlar yanlarında olacak birini değil. Hep seviyorum hep kaybediyorum, suçlu ben oluyorum.
valla cnm bu zamanda erkeklerin tek istediği şey yatak olayı.. ne kadar seversen sev o iş olmadığı sürece terkedilmeye mahkumuz..Artık bıktım ya ilişkilerde hep fedakar iyi taraf oluyorum sevgimi sunuyorum ama erkekler kıymetini bilmiyor ne istiyorlar anlamıyorum yatakta kız istiyor onlar yanlarında olacak birini değil. Hep seviyorum hep kaybediyorum, suçlu ben oluyorum.
beni yürekten seven kişiyi bulmadığım sürece kendileri bilir valla. kendimi hiç üzemem gidene bay bay. insan olsunlar öncevalla cnm bu zamanda erkeklerin tek istediği şey yatak olayı.. ne kadar seversen sev o iş olmadığı sürece terkedilmeye mahkumuz..
Geri dönmek için çabaladı mı peki 3 ay içinde :)rica ederim :)
tabikide hayır,kendisi çaba gösterecek birisi değil..Geri dönmek için çabaladı mı peki 3 ay içinde :)
Benim daha 1 ay oldu :/ çok acı çekiyorum...tabikide hayır,kendisi çaba gösterecek birisi değil..
zaten gösterseydi şok geçirirdim
tahmin ederim daha yeni olduğu için ama zamanla alışıyorsun onsuzluğa.. kendine vakit ayırdıkça neleri kaçırdığını fark ediyorsun bir yandan da.. bu acıda geçecek merak etmeBenim daha 1 ay oldu :/ çok acı çekiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?