Eski sevgilinizin fotoğraf istemesi

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Eski sevgiliniz, sana benzeyen bir kız gördüm, resmini gönderir misin ona göndermek istiyorum derse ne yaparsınız? Sizce bir erkek bunu neden yapar? Eski sevgilim bana bunu yaptı ayrılmamızın aradan 2 yıl geçmişti. Ara ara mailler atıyordu , nerelerdesin nasılsın ne yapıyorsun gibi. En son ki isteği bu oldu. Gönderdim bu sefer bunda ona benzemiyorsun daha doğal halin,ve saçının toplu hali olsun yazmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
pes:53:bu kadar hastalıklı bir istek olamaz. keşke göndermeseydin.
tekli resmimi göndermedim yanımda bir erkek arkadaş ve annesi vardı, normal bir foto. Sonrasında tekrar resim istediği istediği şekilde ancak bir daha göndermedim. Üstüne var biliyorum göndermiyorsun dedi. amacı beni kızdırmak mıydı bilmiyorum ancak bu son emaili beni çok sinir etti. Bende ona benzerlerini görüyorum ancak asla böyle birşey yapmadım. Ve şuan o kızla çıkıyor.

neden foto gönderdiniz ki, gerçekten onun bu isteğinden daha çok sizin yollamanız bana acayip geldi :53: üstelik size benzeyen o kızla çıkıyomuş

neden foto gönderdiniz ki, gerçekten onun bu isteğinden daha çok sizin yollamanız bana acayip geldi :53: üstelik size benzeyen o kızla çıkıyomuş
1 tane foto göndermenin benim için bir mahsuru yoktu. Ayrıca bana o kızla çıktığını söylemedi, tesadüf eseri kız benim linkedin kontaklarımda çıktı. Evet bu kızı tanıyorum linkedin kontaklarımda var dedim. Hemen sonrasında kızın beni listesinden sildiğini gördüm , sonra da twitter hesapları açıktı ona baktım , orada ilanı aşklarını gördüm.

Bana yardımcı olun fikir verin. Ben ondan çook ama çok hoşlanmıştım. İnternetten tanışmıştık ama arkadaş bulma sitesi falan değildi. 4 yıl arkadaş olarak konuştuk kamerasız , sadece yazışma. Onun sevgilisi oldu o dönemde sonra ayrıldırlar. Bense sadece arkadaş gibi konuşuyordum. Ancak her zaman onun ilk erkek arkadaşım olmasını istiyordum. 2011 yılında Türkiye'ye çalışmaya gelecekti bana yakın bir şehire ve benle tanışmak istediğini söyledi. Tanıştık çıkmaya başladık, benim yaşadığım yere geldi günü birlik ancak sonrasında araya mesafe girdi, sürekli tartışıyorduk. Bir gün beni çok kırdı hiçbir şey demeden bütün iletişim adreslerimden sildim. Bir daha konuşmadım. 1 hafta sonra bana email gönderdi , sana söylecektim ben başka bir kızdan hoşlanıyorum son zamanlarda diye. Gene bir şey yazmadım. Tekrar mail, bana kızmanı istemiyorum tekrar arkadaş olmak istiyorum. O günden bugüne 2 yıldır emailleri devam ediyor sadece ben iyiyim diye cevap yazıyorum. Kendisi İspanyol, onunla tanıştığımız dönemde İspanyolca bilgim yoktu, İspanya'ya gitmek hayal gibi geliyordu. O ailemin beni evden dışarı gönderemeyeceğini düşünürken ben yaklaşık 1,5 yıldır İspanya'da yaşıyorum, yüksek lisans yapıyorum. Bunu da linkedindeki profilimden görmüş hemen bir mail' neden oradasın, bir erkek için mi gittin , neden o şehirde yapıyorsun'. Neden halen bunları yapıyor? Ben de onu merak ediyorum ancak, neredesin, ne yapıyorsun vs tarzı şeyler yazmıyorum. Aslında meraktan ölüyorum ama yapmıyorum.

fantezileri mi var ne? hiç düşünmediniz mi kötü sitelere fotonuzu koyacağını ya da bin bir türlü pisliğe bulaştıracağını ? Bilemedimm...

fantezileri mi var ne? hiç düşünmediniz mi kötü sitelere fotonuzu koyacağını ya da bin bir türlü pisliğe bulaştıracağını ? Bilemedimm...

hayır öyle bir şey yapacağını zannetmem, öyle biri değil. Zaten fotografımı istese başka yerden de bulabilirdi.

e tamam madem benzeyip benzemediğinize bakacakmış bulsaymış. bilmem bana çok sevimli bi olay gibi gelmedi. nacizane fikrim dikkat edin.

Son düzenleme:
pis sitelere koymasi sacma olur, acik sacik foto degilse "arabada oturan kiz" ya da "cay bahcesinde meyve suyu icen kiz" fantazisi olan insanlarin oldugu siteye mi koyacak? birsey olmaz. bence senle iletisim kurmaya, seni yedekte tutmaya calisiyor. daha kotu bir ihtimal ise birilerini sana karsi kiskirtmaya falan calisiyordur, aha bak bu kiz diye. bir daha resim gondermemeni oneririm.

pis sitelere koymasi sacma olur, acik sacik foto degilse "arabada oturan kiz" ya da "cay bahcesinde meyve suyu icen kiz" fantazisi olan insanlarin oldugu siteye mi koyacak? birsey olmaz. bence senle iletisim kurmaya, seni yedekte tutmaya calisiyor. daha kotu bir ihtimal ise birilerini sana karsi kiskirtmaya falan calisiyordur, aha bak bu kiz diye. bir daha resim gondermemeni oneririm.

ben çok şüpheci bakıyorum belki de ama benim fikrim de bu

hımmm.. türk değilmiş:ssz: batılı erkek çok rahat tabi türk erkeklerine göre, o yüzden şimdi pek yadırgamadım. ama anlattığına göre sağlıklı bir iletişim kuramamışsınız ve bu saatten sonra da kuramazsınız. bak ne güzel ispanyadasın eğitim için, saçma sapa insanların saçma sapan isteklerine üzüleceğine yeni insanlar tanı, şehri ülkeyi tanı, kültürlen. senin yerinde olmak isteyen kaç insan var biliyor musun, şuanda ben dahil..:ssz:

Son düzenleme:
hımmm.. türk değilmiş:ssz: batılı erkek çok rahat tabi türk erkeklerine göre, o yüzden şimdi pek yadırgamadım. ama anlattığına göre sağlıklı bir iletişim kuramamışsınız ve bu saatten sonra da kuramazsınız. bak ne güzel ispanyadasın eğitim için, saçma sapa insanların saçma sapan isteklerine üzüleceğine yeni insanlar tanı, şehri ülkeyi tanı, kültürlen. senin yerinde olmak isteyen kaç insan var biliyor musun, şuanda ben dahil..:ssz:

evet haklısın ancak aklımdan çıkarmak zor. Ondan hoşlanmıyorum ama merak içindeyim. Onun mesajlarını okumak benim sinirlerimi hoplatıyor acaba diyorum hoşlanıyor mu, ne faceimde ne de msnde var. Ancak beni linkedinden görebiliryor ben de onun baktığını görüyorum, sonrasında neden oradasın, biri için mi diye yazması acaba hoşlanıyor mu hissini uyandırıyor. Ben ona benzeyen birini gördüğümde iletişim kurmamaya çalışıyorum oysa benim tıpatıp o kıza benzediğim halimle fotograf istiyor sonra neden ya, neden diye kendime soruyorum cevabı siz verin.

evet haklısın ancak aklımdan çıkarmak zor. Ondan hoşlanmıyorum ama merak içindeyim. Onun mesajlarını okumak benim sinirlerimi hoplatıyor acaba diyorum hoşlanıyor mu, ne faceimde ne de msnde var. Ancak beni linkedinden görebiliryor ben de onun baktığını görüyorum, sonrasında neden oradasın, biri için mi diye yazması acaba hoşlanıyor mu hissini uyandırıyor. Ben ona benzeyen birini gördüğümde iletişim kurmamaya çalışıyorum oysa benim tıpatıp o kıza benzediğim halimle fotograf istiyor sonra neden ya, neden diye kendime soruyorum cevabı siz verin.

neden söyle yapıyor gerçekten yorumlarınıza ihtiyacım var. Ondan sonra da erkek arkadaşım oldu ancak hiçbiriyle bir daha konuşmadım. Ancak hala ona karşı nefretim ve merakım var.

Eski sevgili eski olmuş madem sen neden hala görüşüyorsun?
Üstüne fotoğrafını atmışsın.
Çirkin ve anlamsız bir istek..
Ben olsam nasılsınlarına bile cevap vermem.
Senleyken son zamanlarda başkasından hoşlanıyordum demiş herif yahu!
Ne ilginç aşklar var
:ssz:

madem fotoğraflarına ulaşabilir , neden senden istiyo ki..? ordan baksın o zaman..
evet onu demek benimde aklıma gelmedi, kıskandırmak için söylemiş olsa gerek. Ayrıca benden ayrılırken ben başkasından hoşlanıyorum demişti ancak öyle biri yokmuş ortak bir tanıdık aracılığyla öğrendim.

bence artık bu çocuğu sil hafızandan. kendine yeni uğraşlar yeni arkadaşlar bul.. ondan sana hayır gelmez. nokta.

2 yildir hergun facini kontrol ettigimim bu eski sevgilimi artik kontrol etmiyorum 2 hafta oldu ilk defa facine bakmadim- Twitterinda o kizla olan yazismalarini gordukten sonra canim cok acimisti. Gecer mi unutucak miyim? Boyle karaktersiz kisilerde bir gun karsiligini bulur mu:(

Back
X