Eski sevgilisi Facebooktan mesaj atmış

bence çok büyütmüşsünüz bu konuyu sonuçta o insanlada bişeyler paylaşmış zamanında bişeyler yaşamış kızda kötü bişey yazmamış zaten farkında karşısındaki insanın sevgilisi olduğunun fotoğraf var hal hatır sormuş sinirlencek bişey yok erkek arkadaşında normal bi şekilde cevap vermiş kendini onun yerine koy ve senin kızıcağını kıskanıcağını bildiği içinde silmiş sorun çıksın istememiş belli ki.. sen daha önceli ona bunu anlatabileceği şekilde davransaydın bence sana anlatırdı bu kadar takma sana eski erkek arkadaşın naber nasılsın diye msj atsa anlatıcakmısın yada kötü bi şekilde ayrılmadıysanız cvplamıcakmısın? Şifre Olayına gelince.. bu insana bağlı ben kurcalanmayı sevmem o yüzden karşımdakinide kurcalamam fazla deşmem yani çünkü bişey görürsem kafama takarım gerek yok derim.. eski sevgilimin şifresini biliyodum çünkü facebooku pek beceremiyodu ben resim fln ekliyodum zatn pekte msjlaşmazdı kızlarla msjlaştıklarıda vardı takmazdım oda anlatmazdı ama arkadaşı olduğunu bilirdim yani =) sonçta benmde var onnda onu isteseydi şuan seninle değil onunla olurdu zaten ..

Son düzenleme:
Back