Eski sevgilisi mesaj attı ?

Film Sliver olabilir mi?

Sevgili değilseniz adam istediğiyle görüşebilir, saçma birseyin ortasinda degilsiniz saçmalık yapan sizsiniz. Kendinize yapıldığını hiç düşünmediniz mi?

Instagramdan buluşma yerlerini öğrenip takip edin. Öyle şifre patlatmak yetmez ki. Kılık filan değiştirin mesela. Ben güveniyorum size. Kesin başarırsınız.

Kendi elini tutup selene selene derse görünmez olup rahat rahat dinler konuşmayı.

Aaa hemen kolları sıvayıp eski sevgilinin instagramını da hackleyin. Sonra ona mesaj atan birini, sonra diğeri derken trenin ucu kendi hesabınıza gelecek mi merak ettim... Adam umarım ne yaptığınızı fark eder. İğrenç bir durum ya gizlice izlenmek. Baya sapıkça, farkında mısınız?

Geçen bi konu daha açmıştın bununla ilgili hatırladım. Valla balık baştan kokmuş daha fazla bağlanıp bişeyler paylaşmadan ayır yollarınızı. Sonra çok ûzülürsün

Ay demeyin valla kızın instagramına da girer şimdi konu sahibi.

Hahah mesela eski sevgili forumdan biriymiş, mesajları tanıyormuş falan düşünsenize olayı

Ay demeyin valla kızın instagramına da girer şimdi konu sahibi.

Hahah mesela eski sevgili forumdan biriymiş, mesajları tanıyormuş falan düşünsenize olayı

Benim düşüncem adamın şifresi TC kimlik nosuydu. Bu hanımefendi de görevini kötüye kullanarak böyle bir şey yaptı. Gerçekten bu yaptıkları ortaya çıkarsa başı çok ağrır ama haberi yok.

Film Sliver olabilir mi?

Fragmanına baktım da değil sanırım. Çok eskiden izlemiştim tam hatırlamıyorum ama başroldeki adam ezik bir tipti sanki.
Kadın evde yokken içeri girip takılıyordu, iç çamaşırlarına falan da musallat oluyordu. Kamera olayı var mıydı tereddüte düştüm şimdi. Filmler çorba oldu kafamda
Sliver'ı da izleyeyim bir ara :)

o kadar geriye gitmeyin yahu elimizde dizi var mis gibi fi.
yabancı olsun dersen, you
konu sahibi filmlere, dizilere konu ama kendini normal zannediyor

Benim düşüncem adamın şifresi TC kimlik nosuydu. Bu hanımefendi de görevini kötüye kullanarak böyle bir şey yaptı. Gerçekten bu yaptıkları ortaya çıkarsa başı çok ağrır ama haberi yok.
Bence adam sifresini tcsi yapacak biriyse biz adama bosa uzuluyoruz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…