- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.151
- 83
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Değil yeni tanıştığım adam, 10 senelik kocam yapsa şu şekil kaçarım:
Konu sahibin konularını her okuduğumda aklıma bir film geliyor da adını hatırlayamıyorum.
Adam kadının evine kameralar yerleştirmişti. Evlerden ırak.
Beni linç etceksiniz biliyorum ama inanın size çok ihtiyacım var konum pansuman yaptığım hastayla olan münasebetim . Bizim aramız son günlerde çok iyiydi hatta yarın akşam buluşma kararı aldık şuan mesajlaşıyoruz davranışlarında bi değişiklik yok . Ama akşam üzeri instagramına eski sevgilisi mesaj attı onu çok özlediğini fln yazmış çocuk cevap vermedi hatta bana yazmaya devam etti . Eski sevgilisi iyice hırslanmış olacak ki eskiden bana kıyamazdın seninle konuşmaya çok ihtiyacım vae amacın barışmak değil ama anılar peşimi bırakmıyo gibi sayfalarca mesaj atmış . Çocukda cevap vermiş beni yarın ara konuşalım diye daha öncede böyle konuşmaları olmuş kız çoğu kez yalvarmış ama sonuç alamamış ve 1 buçuk sene fln olnuş ayrılalı .
Okadar kötü oldum ki yarın ne konuşcaklar acaba çok merak ediyorum . Hiç bi tepki vermedim ama acaba yarın buluşmalımıyım ? Nasıl olcak barışırlar mı acaba öf ne saçma bişeyin ortasındayım ??
Instagramdan buluşma yerlerini öğrenip takip edin. Öyle şifre patlatmak yetmez ki. Kılık filan değiştirin mesela. Ben güveniyorum size. Kesin başarırsınız.
Hiç tanımadığı birinin şifresini bulan birinden bahsediyoruz. O hırsla bunu bile yapar.Kendi elini tutup selene selene derse görünmez olup rahat rahat dinler konuşmayı.
Hiç tanımadığı birinin şifresini bulan birinden bahsediyoruz. O hırsla bunu bile yapar.
Ay demeyin valla kızın instagramına da girer şimdi konu sahibi.Aaa hemen kolları sıvayıp eski sevgilinin instagramını da hackleyin. Sonra ona mesaj atan birini, sonra diğeri derken trenin ucu kendi hesabınıza gelecek mi merak ettim... Adam umarım ne yaptığınızı fark eder. İğrenç bir durum ya gizlice izlenmek. Baya sapıkça, farkında mısınız?
Ay demeyin valla kızın instagramına da girer şimdi konu sahibi.
Hahah mesela eski sevgili forumdan biriymiş, mesajları tanıyormuş falan düşünsenize olayı
Hiç aramakla uğraşmayın, bir pansumana bakarben birkaç ay kullanmazsam kendi şifrelerimi bile bulamıyorum.
Film Sliver olabilir mi?
Fragmanına baktım da değil sanırım. Çok eskiden izlemiştim tam hatırlamıyorum ama başroldeki adam ezik bir tipti sanki.
Kadın evde yokken içeri girip takılıyordu, iç çamaşırlarına falan da musallat oluyordu. Kamera olayı var mıydı tereddüte düştüm şimdi. Filmler çorba oldu kafamda
Sliver'ı da izleyeyim bir ara :)
o kadar geriye gitmeyin yahu elimizde dizi var mis gibi fi.
yabancı olsun dersen, you
konu sahibi filmlere, dizilere konu ama kendini normal zannediyor
Bence adam sifresini tcsi yapacak biriyse biz adama bosa uzuluyoruz yaniBenim düşüncem adamın şifresi TC kimlik nosuydu. Bu hanımefendi de görevini kötüye kullanarak böyle bir şey yaptı. Gerçekten bu yaptıkları ortaya çıkarsa başı çok ağrır ama haberi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?