Eski sevgilisi mesaj attı ?

Vallahi her konuyu okurken, bu ilişkideki tek merak ettiğim şey; adamın hesabının şifresini nasıl bulduğun oluyor ciddi soruyorum o şifreyi nasıl bulabildin?

Canım sen en iyisi görüşmeleri kaydeden bi program yükle ilk buluşmada. Ya da dur çip tak sen çocuğa çip. Ameliyatla böbreğine ses kaydı aleti yerleştir. Gözlerine de kamera. Hasta mısın?

Kız sen şifreyı nasıl patlattın.Banada öğret.Seni çılgın seni:)

Kız oğlana bide dinleme cihazı takıver ne konuşcaklar acabaaa merakknda gıderılsın.Vallaha korkulur kız senden.Nasıl patlattın anlatsana.

Abartmayin kizllaar seven her kadin bunu yapmaya meyiilidir nasl karakteri oldugunu bilmesi lazim koni sahibimz herhalde akrep burcu benim gb gps olayina faln da grdinn mi bacim

Kendin de yaparsin da ugrasmassin bilg int iyi kullanman lazim en iisi baslamamak hc birniliskiye kafa rahat her gun partty hard napacan orda napmis burda napmis kac kiza selam verdi kafa yoran islrr

Ay keşke şu çocuğun numarasını bulsam da hesabını hacklediğini ve kaçıp kendini kurtarması gerektiğini söylesem.
Sorma bende ne zaman okusam konularını aynı hırsa kapılıyorum. Sanki trol gibi geliyor artık bana. Tahrik etmek için yazıyor gibi. O kadar laf söyleniyor tepkisiz kalıyor konu sahibi. Mune konu sahibi gerçek mi bakabilir misin?

Arkadaşlar "iki faktörlü kimlik doğrulaması" nı instagramınıza ayarlayın. Şifrenizi bilse bile giremesin böyle tıynette insanlar.

Eski konularına şöyle göz ucuyla baktım da, Her ay yeni birine mi aşık oluyosun? Küçük bi ilçede yaşıyosun ama maşallah çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyosun galiba? Dİkkat et adın çıkmasın. Hızlı giden atın b.ku seyrek düşermiş

Ya instagramı hacklemekmiş de mış mış. O işler öyle kolay deği bir kere. Şifreyi az çok tahmin edersin de sıradan bir insanın işi değil hack mack. Eskiden olsa hadi bir ihtimal olur derdim ama şuan ki güvenlik önlemlerinde cıks.

Konuya bakıyor konu sahibi ama cevap vermeye tenezzül etmiyor. Konu sahibi gerçek mi acaba troll gibi gelmeye başladı çünkü Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…