- 20 Mart 2008
- 5.985
- 8.589
- 723
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Daha sevgili degiller ve kiz cocugun inst şifresini bulmus. Gizli gizli girito cocugun instragramina oglanin haberi yokSen bu mesajlasmalari nerden biliyorsun
Ben ilk konudan beri şeyi çok merak ediyorum. Neresine yaptı pansuman acaba?O pansumanı yaptırmayacaktın Mahmut....
Kız sen şifreyı nasıl patlattın.Banada öğret.Seni çılgın seni:)Beni linç etceksiniz biliyorum ama inanın size çok ihtiyacım var konum pansuman yaptığım hastayla olan münasebetim . Bizim aramız son günlerde çok iyiydi hatta yarın akşam buluşma kararı aldık şuan mesajlaşıyoruz davranışlarında bi değişiklik yok . Ama akşam üzeri instagramına eski sevgilisi mesaj attı onu çok özlediğini fln yazmış çocuk cevap vermedi hatta bana yazmaya devam etti . Eski sevgilisi iyice hırslanmış olacak ki eskiden bana kıyamazdın seninle konuşmaya çok ihtiyacım vae amacın barışmak değil ama anılar peşimi bırakmıyo gibi sayfalarca mesaj atmış . Çocukda cevap vermiş beni yarın ara konuşalım diye daha öncede böyle konuşmaları olmuş kız çoğu kez yalvarmış ama sonuç alamamış ve 1 buçuk sene fln olnuş ayrılalı .
Okadar kötü oldum ki yarın ne konuşcaklar acaba çok merak ediyorum . Hiç bi tepki vermedim ama acaba yarın buluşmalımıyım ? Nasıl olcak barışırlar mı acaba öf ne saçma bişeyin ortasındayım ??
Kız oğlana bide dinleme cihazı takıver ne konuşcaklar acabaaa merakknda gıderılsın.Vallaha korkulur kız senden.Nasıl patlattın anlatsana.Beni linç etceksiniz biliyorum ama inanın size çok ihtiyacım var konum pansuman yaptığım hastayla olan münasebetim . Bizim aramız son günlerde çok iyiydi hatta yarın akşam buluşma kararı aldık şuan mesajlaşıyoruz davranışlarında bi değişiklik yok . Ama akşam üzeri instagramına eski sevgilisi mesaj attı onu çok özlediğini fln yazmış çocuk cevap vermedi hatta bana yazmaya devam etti . Eski sevgilisi iyice hırslanmış olacak ki eskiden bana kıyamazdın seninle konuşmaya çok ihtiyacım vae amacın barışmak değil ama anılar peşimi bırakmıyo gibi sayfalarca mesaj atmış . Çocukda cevap vermiş beni yarın ara konuşalım diye daha öncede böyle konuşmaları olmuş kız çoğu kez yalvarmış ama sonuç alamamış ve 1 buçuk sene fln olnuş ayrılalı .
Okadar kötü oldum ki yarın ne konuşcaklar acaba çok merak ediyorum . Hiç bi tepki vermedim ama acaba yarın buluşmalımıyım ? Nasıl olcak barışırlar mı acaba öf ne saçma bişeyin ortasındayım ??
Kız nasıl yapıosunuz banada anlatın.Abartmayin kizllaar seven her kadin bunu yapmaya meyiilidir nasl karakteri oldugunu bilmesi lazim koni sahibimz herhalde akrep burcu benim gb gps olayina faln da grdinn mi bacim
Oo Qr koduyla whatsapp takip falan ince isler yani bi bilgisayar stajyeri cocuga 50 tl atesleyin herseyi nasil yapiyorKız nasıl yapıosunuz banada anlatın.
Kımı bulucamkı bacım.helal olsun sıze vallaha.Oo Qr koduyla whatsapp takip falan ince isler yani bi bilgisayar stajyeri cocuga 50 tl atesleyin herseyi nasil yapiyor
Nerden bulucam bilhisayar stajerıKımı bulucamkı bacım.helal olsun sıze vallaha.
Sorma bende ne zaman okusam konularını aynı hırsa kapılıyorum. Sanki trol gibi geliyor artık bana. Tahrik etmek için yazıyor gibi. O kadar laf söyleniyor tepkisiz kalıyor konu sahibi.Ay keşke şu çocuğun numarasını bulsam da hesabını hacklediğini ve kaçıp kendini kurtarması gerektiğini söylesem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?