eski sevgilisi mi acaba ne yapmalıyım ?

wakwaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
213
0
66
Çanakkale
merhaba açtığım konuları bilen vardır belki kısaca anlatıp bugun başıma gelen bir şey için fikir almak istiyorum sizden..

terketti beni kavga da etmezdik büyük tartışmalarımızda olmadı çok güzel zaman geçirdik eski sözlümle aramda olan bir şeyi utandgım için diyememiştim 3.kez sordugunda deyince yalancı oldum bu yüzden benden nefret ederek ayrıldı..

üzüldüm ama öğrendim ki benle başlarken bir başkası da varmış .eski sevgilisini biliyordum ama o kızı bilmiyordum ben varken o da varmıış.bizim işler gelişince o kızdan ayrılmış .bunları söyleyen o kız ortak bir arkadaşımıza demiş.ama eski erkek arkadaşımın bu durumndan haberi yok yani benim bildiğimi bilmiyor..

keşke hiç olmasaydın dedi o laftan sonra bir şey demedim aramadım sormadım
bikaç günce ortak bi grup var facede öğretmenlerin oldugu orda bir şeyler paylaştım bu cümleler erkek arkadaşımın benden de önce yazdığı cümlelerdi gidişinde neden yok bahane cok gibisinden.bugün bir mesaj geldi o cümleler için.o yazdıklarımn erkek arkadaşıma ait oldugunu yazdı adını yazmış.tarih tekerrürden ibaret .seni secti cünkü olmayan özgüvenini sen de tazaledi işi bitince de attı başından falan demiş..sinirden hala elim ayağım titiriyor alay etti benimle.sevdim güvendim terk edildim bide alay ediliyorum iğrenç bir şey
arayıp agzıma geleni söylemek isityorum ona senin yüüznden düştüğüm şu duruma bak diye..biz aynı okulda calışıyoruz küçük bi yerde bir ay sonra yüzyüzeyiz yine gerci yüzüme bakmıcakmış ama neyse..

ne yapmalıyım sizce mesaj atsam bu durumu anlatsam agzma gelenı her şeyi söylesem ya da susup otursam hangisi?

adam senden ayrılmış seni istemiyor
ne diye öyle şeyler paylaştın bir

ikincisi, kızın seviyesine inme
asilce sessizliğini koru
sessizlik, en ağır cevaptır
o şu an zaten senin de kendisi gibi çirkinleşmeni istiyor

ikinizin birbiriyle dalaşacağı bir durum yok
iki kadını aynı anda idare eden soysuzun suç

Sus ve hic kimseyle onu konusma onun adini agizina alma.
Mutlu görün ve ol.

Onu gördügünde sen onun yüzüne bakma...

Sus ve ignore et en büyük ceza... inan buna

zaman icersinde fark edersin..

Asil davran..

Son düzenleme:
yollariniz ayrilmis,yapacak bisey kalmamis.
yapilan her hareket,soylenen her soz karsi tarafa kar,size zarar olur.

Çok güzel söylemiş. Bence de sessizliğini koru ne kadar çok üzülsen de asla belli etme o kadına da asla cevap verme seviyesine düşme. Böyle bir insan için de asla üzülmeye değmez çok fazla yara almadan kurtuldun diye sevinmelisin.

o beni engellemiş yani ne paylaştığımı bilemez..

o kıza da zaten cevap weremem mesaj gitmiyor..

işte o benim bunları bildiğimi bilmiyor aynı anda ikimizi idare ettiğini bilmiyor ona göre suclu benim

Sus ve hic kimseyle onu konusma onun adini agizina alma.
Mutlu görün ve ol.

Onu gördügünde sen onun yüzüne bakma...

Sus ve ignore et en büyük ceza... inan buna

zaman icersinde fark edersin..

Asil davran..

biliyorum ama bu mesaj o kadar zoruma gitti ki her şeyi söylemek isitoyrum bana yalancı diyeceğine sen kendine bak diye..
burda demezsen okulda patlarım diye korkuyorum...dert oldu başıma ALLAHIM sabır...

yollariniz ayrilmis,yapacak bisey kalmamis.
yapilan her hareket,soylenen her soz karsi tarafa kar,size zarar olur.

biliyorum farkındayım ama içimdeki kızgınlığa yenik düşüyorum

hergece onunla konuşuyorum hayalimde beni yalancı oldugum için terk ettin sen beni aldatmışsın diye..

biliyorum üzülmeye değmez ama gel de şu kalbime de söyle anlamıyor işte anlamıyor...

Karaktersiz bir insana üzülecek kadar değersiz misin sen?
Aynı anda bilmem kaç kızı idare ediyor ama seni sen bir şeyler yaşadın diye terk ediyor?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama!
Ve sen hala öyle sözler yazıp melankolik hava mı veriyorsun insanlara?
Senin yazdıklarını göremez belki ama hiç mi ortak arkadaşınız yok.
Bir şekilde haber gidebilir egosu tavan yapar, ne diye eline koz veriyorsun.
Yatıp kalkıp şükretmen gerekir kurtulduğun için.
Bırak artık o onun eski sevgilisi şimdiki yenisi muhabbetlerini.
Asla sesin çıkmasın. Kendini mutlu ve güçlü göster.
Ona muhtaç değilsin. Gururunu, asilliğini koru lütfen.
Eski sevgilinde nasıl bir beyin var anlamadım doğrusu hep söylerim böyle adamların beynini kuşlara taksak uçamazlar

inanırmısn burda yazılanları acıp acıp okuyorum kendime yenilmemek için..
bunu yapan o da olablir eski sevgililerinden biri de olabilir..çok kızgınımmmm nasıl bir mesaj o saygısızca gülerek alay etti benle bu da ağır geldi dert oldu kurtulmak isityorum inanın

sözlümden ayrılınca o kadar güçlü davrandım ki ben bile şaşırmıştım ama onun üstüne bu ağır geldi biliyorum gecer ama şimdi dayanılacak gibi değil..

o beni engellemiş yani ne paylaştığımı bilemez..

o kıza da zaten cevap weremem mesaj gitmiyor..

işte o benim bunları bildiğimi bilmiyor aynı anda ikimizi idare ettiğini bilmiyor ona göre suclu benim

önemli olan senin bilmen

sen biliyorsun ki, bu adam, kendisi 2 kadını aynı anda idare edip, birini garantiye almadan, diğerini bırakamayacak kadar karaktersiz bir adam.
kendine bakmadan, seni mazin için yargılayan bir adam.
e daha neyin peşindesin de (o görse de görmese de) onun sözlerini gruplarda paylaşıyorsun?
nedir yani?

biliyorum ama bu mesaj o kadar zoruma gitti ki her şeyi söylemek isitoyrum bana yalancı diyeceğine sen kendine bak diye..
burda demezsen okulda patlarım diye korkuyorum...dert oldu başıma ALLAHIM sabır...

burada demezsen okulda mı patlayacaksın?

bu kadar iradesiz misin sen arkadaşım, koskoca kadınsın yahu kendine gel

yaşını başını almışsın, okumuşsun, toplumda bir statüye kavuşmuşsun, seviyesiz birine dalaşmamayı başaramayacak kadar iradesiz misin?

Son düzenleme:

Hayatta dayanılmayacak hiçbir acı yoktur. Ölüm acısı bile zamanla alışılır, alevi söner külleri kalır.
O mesajı da kafana takma zaten amaçları seni üzmek, kırmak onlara istediklerini verme.
Senin üzerinden ego tatmini yapmalarına izin verme asla.
Gerçekten dur ve düşün. Eğer devam etseydiniz -ki Allah korumuş evlenseydiniz, her zaman aldatılmayı kaldırabilecek miydin?
Bu tip adamlar asla düzelmez.
Düzeleni varsa da gerçekten aşık olanıdır.
Elinde gül gibi mesleğin var. Sabret ve git o okuldan.
Kendine yeni hayat kur.
Bu süre zarfında da çok mutlu ol, mutluluğundan mutsuz olsun

onun yaptıklarını bilmeden kaptırdım kendimi iyice ağır geldi ayrılık o yüzden kendime gelemiyorum..o yaptıklarını hayalimdeki sevdiğim insana yakıştıramıyorum kabul edemediğim için çırpınışlarım..zaman ve sabır biliyorum geçicek ..(inş.)

evet kendime gelmem lazım biliyorum ama beynimin nasıl çalıştığını anlamıyorum yazdıklarınız okuyorum nefret ediyorum ama hayalimde hep güzel anlar geliyor

sözlümden ayrıldığımda güçlüydüm diyorsun
demek ki istesen yapabilirsin
o zaman hangi duygularla dik durduysan, şimdi de benzerlerini düşün

belki de okul açılana kadar yeni sevgilin olur, mesela?

her akşam onunla konuşurken hayal ediyorum kendimi, ona beni aldatan sensin demek istiyorum diyorsun
birşeylerin hayalini kuracaksan, yeni ve taze aşkların hayalini kur
karaktersiz bir adamın değil

kesinlikle sessizliğini koru, seni saçma sapan bir şey yüzünden tark eden üstüne her haltı karıştıran bir adamla bu kadar seviyesiz biriyle mi kavga edeceksin?

sakın canım benim vallahi okulda sadece kendini rezil ettiğinle kalırsın..hiç umursama onu okuldayken, gayet mutlu görün, o zaten allahından bulur.

böyle birisi olduğu baştan bilseydim yola cıkarmıydım hiç?
hiç aklıma bile gelmedi kendim gibi bildim karşımdakini de.

sabredicem ama o okulda en az 2 yıl daha ordayım o da gidemez yeniydi.

deniycem yapıcam

burda bir kızın parmağı varmış gibi geldi bana haksızlığı o yapmış hepinizi idare etmeye çalışarak boşver cevap verme arama kimseyi, mutlu ol, mutlu görün.. yazmışın bişeyler olur öyle arada hem kimsenin haddine değil.. bide şöyle düşün onlarında istediği suan araman ortalığı birbirine katman küçük düşmen vs vs.. istedikleri seyleri verme sinirden çatlasınlar yazdıklarını galiye almadığını görsünler önemseme sen asilliğini koru konunun ustune dusme kapat gitsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…