Eski sevgilisinden nefret edenler

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Beni az çok biliyorsunuz hanımlar 1.5 ay önce 1 yıl devam eden ilişkimizde yolları ayırdık. Önce çok özledim, ciddi manada. Her yerde onu görüyordum her detayda sanki. Şimdi de nefret ediyorum kafayı yiyeceğim ben deliriyor muyum? Bana yaptığı her kötü şey aklıma geliyor, bunlara mani olmadığım için fark etmediğim için kendimden de nefret ediyorum. Hayatımda kimseye, bana bizzat kötülük yapanlara bile beddua etmemiştim ama buna ve ailesine ediyorum. (Ailesi de hak ediyor bu arada durduk yere değil). Sonra kendime kızıyorum lonely ne kötü insan oldun diye. Boşverme ve akışına bırakma kısmını yapamiyorum. Ortak arkadaşımız bana onun mutsuz olduğunu söyledi. İçimin yağları ancak bu kadar erir neredeyse göbek atacaktım oh be mutsuz diye. Bir de sevgilisi olsa kız bunu yüzüstü bıraksa kızı gidip alnından öperim heralde. Acaba intikam mı almak istiyorum anlamadım ki. Başına kötü şeyler gelsin benim gibi kazık yesin istiyorum ve bu gerçekten normal değil farkındayım.

Son düzenleme:
Vallahi hangimiz nefret etmedik çılgınlar gibi? Ama nefret edecek kadar umursamadığın günlerde geliyor. Hala ilişkinin kalıntısı olan bi duygu yaşıyorsun. Oda geçecek, “aa böyle bi ilişki mi yaşamıştım ya” boyutuna geleceksin.

Umarım öyle olur çünkü günaha giriyorum beddua ederek. Ilahi adalet falan deyip geçemiyorum mutsuz olsun istiyorum hem de öyle böyle değil. Lonely olsaydı keşke demesini istiyorum. Ailesine de aynı şekilde. Ölseler bir damla su vermem o raddeye geldim

nefret öfke insanın en çok kendini yakıp tüketir canım bunu sakın unutma...

gececek zamanlar nasipse.... yenilecek taptaze olacaksın

Zaten öyle ki kendimi yeyip bitiriyorum beddya döner dolasir sahibini bulur derler ona rağmen bedduaya devam ediyorum biraz olsun rahatlatiyor

2.asamadayim o zaman nefret özlemekten zor

Bana durumun normal geldi :) yani şu an ona mutluluklar dileyecek mertebede olmayabilirsin. Fakat bu öfke de seni ona bagli tutuyor. Inancli biri olarak beddua yerine kendi mutlulugun icin dua etsen. Onu tamamen unutup hatta bi de en harikasindan yeni bi sevgili yapsan ne muazzam bi intikam olur, onun adını bile hatırlamasan. Yani tatlım sen kendi hayatina odaklan derim ben bırak o ne yaparsa yapsin sen mutlu ol ve onu geride bırak ki oyle de olacak.

Bence ondan haber almayı bırakın. Siz sormadan arkadaşlarınız söylüyorsa, onlara da eski sevgiliniz hakkında konuşmak istemediğinizi belirtin.

Onun üzgün olması da mutlu olması da sizi etkilememeli.

Nefret dahi etmeye değmez o kişi ama duygularınız üzerinde hakimiyet kurmak şu an için sizin elinizde değil.

Zamana bırakın, mesela gün içinde 10 dakikanızı onu düşünmeye ayırın. Günün geri kalanında aklınıza gelse bile, o düşünceleri savuşturmayı kendinize öğretin.

Yavaş yavaş hayatınızdan silinmesi dileklerimle

En harikasından yeni sevgili yapmak isterim ama o nasıl olacak ki? Gerçekten benim böyle durumlarda kısmetim çok açık değil. Kendim için de dua ediyorum sonra da ona beddua kismina geçiyorum. Ama çok farklı beddualar hayal gücüme hayran kalıyorum sonra da pişman oluyorum ne kadar günah diye. Sanki o hemen evlenip mutlu olacakmış, ben hep yalnız kalacakmisim gibi

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:) Umarım silinir de ismini bile hatırlamam. Duygularım şu an elimde değil ama eminim ki ilerde onu da kontrol edeceğim. Sadece nefret çok yordu beni. Özlemden daha zormuş

Hahaha hayal gücü kötüyü hayal ederken de coşabiliyor haklısın. Seni anlıyorum , yoklugunu hissetsin, baskasıyla olamasın, özlesin, arasın, pişman olsun istiyorsun. Hatta sen de bu arada hayatinin askinı bul ve o kıskancliktan çatlasin.

Eger boyleyse aslinda hisssttigin seyler normal ama kaynak duygu hırs gibi. Yani benim olmayacaksan beter ol, kimsenin de olama hali.

Neler yaşayacaginizi bilmiyoruz tabii ama biten bir ilişkide karsilikli alis- veris sonlandiysa sonrasinda bu olumsuz duygulara ne gerek var di mi?

Yani sende demek ki biseyler sonlanmamış ifade edilememiş duygular kalmis icinde. Uzmanlar kagitlara yazin sonra yırtin ya da yastigi agziniza bastirip bagirin diyorlar.

Karsinda o varmis gibi bagir, cagir, içindekileri dök bi rahatla. Sonra da dua et yeni guzel yarınlar icin.

Erkek konusunda benim kadar şanssız mısın bilmiyorum ama elbette kaderdeki karşimiza çikacak. Hem bu ruh halinde yeni bi sevgiliden once bi kalbi temizlemek lazim zaten nasipte olan gelip ayagina dolanir hic merak etme.

Çok normal ama bu duygular
Geçicek zamanla
Zamanla nefret bile etmeyeceksin o kadar önemsiz olucak o kişi için hiçbir şey hissetmeyeceksin.
Ama sadece zaman
Tabi kırgınlık hep olur benim var ama herkesi affettim o beni hak etmedi ben onu sevdim hayatımı önüne koydum mutlu ettim ama o buna nankörlük yaptı .gitsin başkalarına diye düşünüyorum.
Ben yine severim yine aşık olurum çünkü .yapım bu sevmeden yemek bile yiyemem ben .
Hersey sevmekle başlıyor
Yeri gelmişken ben ve benim gibi yalnız kk kızlarına yeni yıldan mutlu aşklar diliyorum

Tam nokta atışı yapmışsınız, kalbimi temiz tutmam gerekiyor ama olmuyor kendimi çok kötü birisi gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…