- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Umarım öyle olur çünkü günaha giriyorum beddua ederek. Ilahi adalet falan deyip geçemiyorum mutsuz olsun istiyorum hem de öyle böyle değil. Lonely olsaydı keşke demesini istiyorum. Ailesine de aynı şekilde. Ölseler bir damla su vermem o raddeye geldimVallahi hangimiz nefret etmedik çılgınlar gibi? Ama nefret edecek kadar umursamadığın günlerde geliyor. Hala ilişkinin kalıntısı olan bi duygu yaşıyorsun. Oda geçecek, “aa böyle bi ilişki mi yaşamıştım ya” boyutuna geleceksin.
nefret öfke insanın en çok kendini yakıp tüketir canım bunu sakın unutma...
gececek zamanlar nasipse.... yenilecek taptaze olacaksın
2.asamadayim o zamanAyrilik ilk basta ozleme sonra nefret etme sonrada umursamama olarak 3 bolumde gelisircanim
saka biyana nefret yerini zamanla umursamamaya birakir ona olan hislerin zamanla geciyo yani git gide artik onemsememeye basliycaksin o yuzden bu iyi bisey aslinda
Yalnız olunca malesef sarıyoruz eskiye. Başka biriyle mutlu olduğumuzda eskinin e sini bile anmayacağız.2.asamadayim o zamannefret özlemekten zor
Benim böyle durumlarda kısmetim kapalidir ama inşallah olur tez zamanda. Sana da bana da :)Yalnız olunca malesef sarıyoruz eskiye. Başka biriyle mutlu olduğumuzda eskinin e sini bile anmayacağız.
En harikasından yeni sevgili yapmak isterim ama o nasıl olacak ki? Gerçekten benim böyle durumlarda kısmetim çok açık değil. Kendim için de dua ediyorum sonra da ona beddua kismina geçiyorum. Ama çok farklı beddualar hayal gücüme hayran kalıyorumBana durumun normal geldi :) yani şu an ona mutluluklar dileyecek mertebede olmayabilirsin. Fakat bu öfke de seni ona bagli tutuyor. Inancli biri olarak beddua yerine kendi mutlulugun icin dua etsen. Onu tamamen unutup hatta bi de en harikasindan yeni bi sevgili yapsan ne muazzam bi intikam olur, onun adını bile hatırlamasan. Yani tatlım sen kendi hayatina odaklan derim ben bırak o ne yaparsa yapsin sen mutlu ol ve onu geride bırak ki oyle de olacak.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:) Umarım silinir de ismini bile hatırlamam. Duygularım şu an elimde değil ama eminim ki ilerde onu da kontrol edeceğim. Sadece nefret çok yordu beni. Özlemden daha zormuşBence ondan haber almayı bırakın. Siz sormadan arkadaşlarınız söylüyorsa, onlara da eski sevgiliniz hakkında konuşmak istemediğinizi belirtin.
Onun üzgün olması da mutlu olması da sizi etkilememeli.
Nefret dahi etmeye değmez o kişi ama duygularınız üzerinde hakimiyet kurmak şu an için sizin elinizde değil.
Zamana bırakın, mesela gün içinde 10 dakikanızı onu düşünmeye ayırın. Günün geri kalanında aklınıza gelse bile, o düşünceleri savuşturmayı kendinize öğretin.
Yavaş yavaş hayatınızdan silinmesi dileklerimle
Amiin canım:))Benim böyle durumlarda kısmetim kapalidir ama inşallah olur tez zamanda. Sana da bana da :)
Hahaha hayal gücü kötüyü hayal ederken de coşabiliyor haklısın. Seni anlıyorum , yoklugunu hissetsin, baskasıyla olamasın, özlesin, arasın, pişman olsun istiyorsun. Hatta sen de bu arada hayatinin askinı bul ve o kıskancliktan çatlasin.En harikasından yeni sevgili yapmak isterim ama o nasıl olacak ki? Gerçekten benim böyle durumlarda kısmetim çok açık değil. Kendim için de dua ediyorum sonra da ona beddua kismina geçiyorum. Ama çok farklı beddualar hayal gücüme hayran kalıyorumsonra da pişman oluyorum ne kadar günah diye. Sanki o hemen evlenip mutlu olacakmış, ben hep yalnız kalacakmisim gibi
Tam nokta atışı yapmışsınız, kalbimi temiz tutmam gerekiyor ama olmuyor kendimi çok kötü birisi gibi hissediyorumHahaha hayal gücü kötüyü hayal ederken de coşabiliyor haklısın. Seni anlıyorum , yoklugunu hissetsin, baskasıyla olamasın, özlesin, arasın, pişman olsun istiyorsun. Hatta sen de bu arada hayatinin askinı bul ve o kıskancliktan çatlasin.
Eger boyleyse aslinda hisssttigin seyler normal ama kaynak duygu hırs gibi. Yani benim olmayacaksan beter ol, kimsenin de olama hali.
Neler yaşayacaginizi bilmiyoruz tabii ama biten bir ilişkide karsilikli alis- veris sonlandiysa sonrasinda bu olumsuz duygulara ne gerek var di mi?
Yani sende demek ki biseyler sonlanmamış ifade edilememiş duygular kalmis icinde. Uzmanlar kagitlara yazin sonra yırtin ya da yastigi agziniza bastirip bagirin diyorlar.
Karsinda o varmis gibi bagir, cagir, içindekileri dök bi rahatla. Sonra da dua et yeni guzel yarınlar icin.
Erkek konusunda benim kadar şanssız mısın bilmiyorum ama elbette kaderdeki karşimiza çikacak. Hem bu ruh halinde yeni bi sevgiliden once bi kalbi temizlemek lazim zaten nasipte olan gelip ayagina dolanir hic merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?