- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Ben de aynı şekilde bir daha hayatımda olsun istemiyorum. Ama sürünsün istiyorum o ve ailesiBak bendeki duyguların aynısı sende var şuan aynı evredeyiz....benm ki hırstandır..çünkü bu adami evimde ve yanımda istemiyorm
Canım benm ve kafamı durduramıyorum napıyor ne ediyor diye ..o kuyruğu dik tutuyor bakalım ...beni en çok sınır edende oBen de aynı şekilde bir daha hayatımda olsun istemiyorum. Ama sürünsün istiyorum o ve ailesi
Zaten seninle ben ona sinirleniyoruz ya. Kuyruğu dik tutmaları. Belki de biz bunu başaramadığımız için böyleCanım benm ve kafamı durduramıyorum napıyor ne ediyor diye ..o kuyruğu dik tutuyor bakalım ...beni en çok sınır edende o
Hayır canım onlar da bizim dik tuttugumuzu düşünüyorlar...Ama biz bi taraflarını çok kaldirmişiz ondan yoksa benm ki kustugumde şehirden şehire gelen adamdı...şimdi bu durumdaysa sebebi benimZaten seninle ben ona sinirleniyoruz ya. Kuyruğu dik tutmaları. Belki de biz bunu başaramadığımız için böyle
Belli olmaz oBir başkasına aşık olacağım zamanı bilemiyorum ki, belki de yıllar sonra:))O zamana kadar aklımda kalmaz umarım
Ben uzun bir süre yalnız kalacakmış gibi hissediyorum astoria. O evlenip barklanacak ben hep yalnız kalacakmışım gibi
Gerçekten değil:) o mutsuz olsa benim elime ne geçecek ki? Yani şu an benim hayatım baya kötü gidiyor, inşallah birşeyler yoluna girer. Bazen ister istemez kıyaslama yapıyorum ama kendim mutlu olayım diye dua ediyorum ona beddua etmem.Gerçekten değil miben şuan kaldiramam
ama sadece ayrılalı 1,5 ay olmuş. ben de başta 'hahayt sen bana döneceksin de ben seni kabul etmeyeceğim, göreceksin' havalarındaydım. hiç sürünmesini, büyük acılar çekmesini falan istemedim açıkçası ama instagramda o hiç sevmediğim arkadaşlarıyla mutlu mutlu pozlarını gördükçe çıldırırdım. araları bozulsun yahut daha az görüşsünler isterdim. ya da ben burda mutsuzken o hayatını yaşıyor diye sinirlenir, üzülürdüm. zamanla geçti. ben bu duyguları zamanla geçeceğini bilerek yaşadım. hatta o arkadaşlarıyla güzel anılarını görünce onun adına sevinmeye bile başladım. eskiden onunla karşılaştığımda bir süre kendime gelemezken zamanla kafamı çevirmeyi öğrendim. aşk, nefret, sevinç, heyecan... hiçbir duygu ilk günkü tazeliğini koruyamaz. mutlaka zamanla geçecek. ama 1 ay ama 1 yıl. akışa bırak. üzüldüğünde ya da sinirlendiğinde 'neden hala unutamıyoruuum' diye kendini paralamak yerine bu hislerin doğal olduğunu bilerek toparlanmayı bil.Şu an akışına bırakmak gerekiyor sanırım. Ben istiyorum ki dönsün pişman olsun ama ben ona köpek çekeyim. Birlikte olmak kendimi ateşe atmaktır bu saatten sonra. Öyle bir ailesi vardı ki buradaki kaynanalar halt yemiş. Benim istediğim çeksin ettiğini bulsun. Hani sizinki gibi bir zamanlar mutluyduk, yine de değerli mutlu olsun diyemiyorum. Ben bana kötülük yapan insanlara bile dedim bunu. Hem de ertesi gün. Ama bu şahsın ve ailesinin iyi olmasını istemiyorum ayrıldıktan beri hiçbir zaman da istemedim
Benimki küsünce kılını kıpırdatmazdı. Baştan beri böyleydi ben nasıl bir körmüşüm bilemedimkiHayır canım onlar da bizim dik tuttugumuzu düşünüyorlar...Ama biz bi taraflarını çok kaldirmişiz ondan yoksa benm ki kustugumde şehirden şehire gelen adamdı...şimdi bu durumdaysa sebebi benim
Benimki genelde belli oluyor:)Belli olmaz o
Kader:))
Büyüki insansınız vesselamGerçekten değil:) o mutsuz olsa benim elime ne geçecek ki? Yani şu an benim hayatım baya kötü gidiyor, inşallah birşeyler yoluna girer. Bazen ister istemez kıyaslama yapıyorum ama kendim mutlu olayım diye dua ediyorum ona beddua etmem.
Valla Benm ki bu sonda artık ne yapsam bu kadın bana sağır beni anlamiyor demiştir kendince ondan böyle bide tabi sürekli ağlamam ayrılmak zorunda kaldığım için ...ona sarıldım ağladım çok seviyorum ama ayrılmalıyız falan filan çok sevdim ben yaBenimki küsünce kılını kıpırdatmazdı. Baştan beri böyleydi ben nasıl bir körmüşüm bilemedimki
Ne güzel olmuş sizin için. O silkinme bana bir gelse keşke:) Farkındayım kendime bunları söylüyorum, o keyfinde işinde gücünde sana ne oluyor diye kendime kızıyorum zaten. Ama olmuyor beceremiyorum, öfkeleniyorum. Bu durum çok rahatsız edici. Hayatımın aşkı da sanki bana hiç gelmeyecek gibiİlk aldatıldığımda ben de böyleydim. İşin garibi eleman cidden mutluydu ha ben öyle görmek istediğim için değil. Sonradan bana bir silkinme geldi, "Neden kendimi paralıyorum adam gününü gün ediyor ben burada çile dolduruyorum?" dedim. Gezdim, tozdum hatta ufak ufak flörtleşmeler bile yaşadım, yani ciddi ilişki düşündüğümden değil. O iltifatları duymaya, yerlerde sürünen özgüvenimin toparlanmasına, birileri tarafından hala beğeniliyor olduğumu bilmeye ihtiyacım vardı. Karşı tarafı kullanmak gibi düşünme bunu, ufak iltifatlardan ileri gitmiyordu zaten. Neyse, sonradan gerçekten seveceğim birisi çıktı karşıma. Kalbim yeniden atmaya başlayınca, onu görünce dizlerimin bağı çözülmeye başlayınca hayat birden tersine döndü. Beni aldatan şahıs kapıma geldi yalvar yakar, beni unutamadığını vesaire söyledi. Ama yol verdim gitti, çünkü umrumda değildi artık. Ona karşı hiçbir şey hissetmiyordum. Ne mutluluğunu istiyordum ne mutsuz olmasını, halen de öyle.
Insallah Allah yardimciniz olsunCanım ben de eski eşimden nefret ediyorum hatta şimdiki eşimden de nefret ediyorum. Ozguvenimi kıran yerle bir eden biri olarak şimdiki eşimden çok çok çoook nefret ediyorum. Tez günde boşandım diye konu açarım inşallah
Doğal tabiki, 1 yıl sürmesin nolur yaama sadece ayrılalı 1,5 ay olmuş. ben de başta 'hahayt sen bana döneceksin de ben seni kabul etmeyeceğim, göreceksin' havalarındaydım. hiç sürünmesini, büyük acılar çekmesini falan istemedim açıkçası ama instagramda o hiç sevmediğim arkadaşlarıyla mutlu mutlu pozlarını gördükçe çıldırırdım. araları bozulsun yahut daha az görüşsünler isterdim. ya da ben burda mutsuzken o hayatını yaşıyor diye sinirlenir, üzülürdüm. zamanla geçti. ben bu duyguları zamanla geçeceğini bilerek yaşadım. hatta o arkadaşlarıyla güzel anılarını görünce onun adına sevinmeye bile başladım. eskiden onunla karşılaştığımda bir süre kendime gelemezken zamanla kafamı çevirmeyi öğrendim. aşk, nefret, sevinç, heyecan... hiçbir duygu ilk günkü tazeliğini koruyamaz. mutlaka zamanla geçecek. ama 1 ay ama 1 yıl. akışa bırak. üzüldüğünde ya da sinirlendiğinde 'neden hala unutamıyoruuum' diye kendini paralamak yerine bu hislerin doğal olduğunu bilerek toparlanmayı bil.
Kiyamam size üzüldümValla Benm ki bu sonda artık ne yapsam bu kadın bana sağır beni anlamiyor demiştir kendince ondan böyle bide tabi sürekli ağlamam ayrılmak zorunda kaldığım için ...ona sarıldım ağladım çok seviyorum ama ayrılmalıyız falan filan çok sevdim ben ya
Ben kimseyi sevmedim bide..zor severim ama bununla ayrılmak zorunda olmam beni öldürdü ...değmezler evet ama Allah sorsun gözyaşlarımiKiyamam size üzüldümbir kadını haksız yere ağlatan erkek o kadını sevmiyordur net. Bunu düşünün hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?