Eski sevgilisinden nefret edenler

Zaten seninle ben ona sinirleniyoruz ya. Kuyruğu dik tutmaları. Belki de biz bunu başaramadığımız için böyle
Hayır canım onlar da bizim dik tuttugumuzu düşünüyorlar...Ama biz bi taraflarını çok kaldirmişiz ondan yoksa benm ki kustugumde şehirden şehire gelen adamdı...şimdi bu durumdaysa sebebi benim

Nefretten sonrasi unutmak oluyor. Zaman silip supuruyor cidden.

Benim eski sevgilim şimdi sosyal medyadan istek göndermiş, görmezden geliyorum ama ayrıldığımızda çok uzgundum , çok acı çekmiştim maalesef.

Şimdi tecrubeymis , kendimi tanımam için gerekliymis demek ki diyorum herhangi bir his duymadan.

Yani bir süre sonra şairin de dediği gibi " şimdi sen de herkes gibisin" oluyorlar.

Ben uzun bir süre yalnız kalacakmış gibi hissediyorum astoria. O evlenip barklanacak ben hep yalnız kalacakmışım gibi

İlk aldatıldığımda ben de böyleydim. İşin garibi eleman cidden mutluydu ha ben öyle görmek istediğim için değil. Sonradan bana bir silkinme geldi, "Neden kendimi paralıyorum adam gününü gün ediyor ben burada çile dolduruyorum?" dedim. Gezdim, tozdum hatta ufak ufak flörtleşmeler bile yaşadım, yani ciddi ilişki düşündüğümden değil. O iltifatları duymaya, yerlerde sürünen özgüvenimin toparlanmasına, birileri tarafından hala beğeniliyor olduğumu bilmeye ihtiyacım vardı. Karşı tarafı kullanmak gibi düşünme bunu, ufak iltifatlardan ileri gitmiyordu zaten. Neyse, sonradan gerçekten seveceğim birisi çıktı karşıma. Kalbim yeniden atmaya başlayınca, onu görünce dizlerimin bağı çözülmeye başlayınca hayat birden tersine döndü. Beni aldatan şahıs kapıma geldi yalvar yakar, beni unutamadığını vesaire söyledi. Ama yol verdim gitti, çünkü umrumda değildi artık. Ona karşı hiçbir şey hissetmiyordum. Ne mutluluğunu istiyordum ne mutsuz olmasını, halen de öyle.

Canım ben de eski eşimden nefret ediyorum hatta şimdiki eşimden de nefret ediyorum. Ozguvenimi kıran yerle bir eden biri olarak şimdiki eşimden çok çok çoook nefret ediyorum. Tez günde boşandım diye konu açarım inşallah

Gerçekten değil mi ben şuan kaldiramam
Gerçekten değil:) o mutsuz olsa benim elime ne geçecek ki? Yani şu an benim hayatım baya kötü gidiyor, inşallah birşeyler yoluna girer. Bazen ister istemez kıyaslama yapıyorum ama kendim mutlu olayım diye dua ediyorum ona beddua etmem.

ama sadece ayrılalı 1,5 ay olmuş. ben de başta 'hahayt sen bana döneceksin de ben seni kabul etmeyeceğim, göreceksin' havalarındaydım. hiç sürünmesini, büyük acılar çekmesini falan istemedim açıkçası ama instagramda o hiç sevmediğim arkadaşlarıyla mutlu mutlu pozlarını gördükçe çıldırırdım. araları bozulsun yahut daha az görüşsünler isterdim. ya da ben burda mutsuzken o hayatını yaşıyor diye sinirlenir, üzülürdüm. zamanla geçti. ben bu duyguları zamanla geçeceğini bilerek yaşadım. hatta o arkadaşlarıyla güzel anılarını görünce onun adına sevinmeye bile başladım. eskiden onunla karşılaştığımda bir süre kendime gelemezken zamanla kafamı çevirmeyi öğrendim. aşk, nefret, sevinç, heyecan... hiçbir duygu ilk günkü tazeliğini koruyamaz. mutlaka zamanla geçecek. ama 1 ay ama 1 yıl. akışa bırak. üzüldüğünde ya da sinirlendiğinde 'neden hala unutamıyoruuum' diye kendini paralamak yerine bu hislerin doğal olduğunu bilerek toparlanmayı bil.

Hayır canım onlar da bizim dik tuttugumuzu düşünüyorlar...Ama biz bi taraflarını çok kaldirmişiz ondan yoksa benm ki kustugumde şehirden şehire gelen adamdı...şimdi bu durumdaysa sebebi benim
Benimki küsünce kılını kıpırdatmazdı. Baştan beri böyleydi ben nasıl bir körmüşüm bilemedimki

Benimki küsünce kılını kıpırdatmazdı. Baştan beri böyleydi ben nasıl bir körmüşüm bilemedimki
Valla Benm ki bu sonda artık ne yapsam bu kadın bana sağır beni anlamiyor demiştir kendince ondan böyle bide tabi sürekli ağlamam ayrılmak zorunda kaldığım için ...ona sarıldım ağladım çok seviyorum ama ayrılmalıyız falan filan çok sevdim ben ya

Ne güzel olmuş sizin için. O silkinme bana bir gelse keşke:) Farkındayım kendime bunları söylüyorum, o keyfinde işinde gücünde sana ne oluyor diye kendime kızıyorum zaten. Ama olmuyor beceremiyorum, öfkeleniyorum. Bu durum çok rahatsız edici. Hayatımın aşkı da sanki bana hiç gelmeyecek gibi

Insallah Allah yardimciniz olsun

Doğal tabiki, 1 yıl sürmesin nolur ya Bana çok yakın zamanda evlenecek gibi, ben de hep yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum. Önce flörtleştiklerimin hep kısmetini açtım bunun da açılır. Aslında birileriyle tanışsam görüşsem belki geçer ama kimseyi umutlandirmak istemiyorum hazır da değilim. Böyle seylerde şansım da yoktur

Kiyamam size üzüldüm bir kadını haksız yere ağlatan erkek o kadını sevmiyordur net. Bunu düşünün hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…