Eski sevgilisinden nefret edenler

Ozelde de bunu söyleyecektim trauma sürekli wp da beni takip ediyor profil fotoğrafını bilerek bizi cagristiran şeyler yapıyor. Ama benim acım günden güne azalıyor. Sen ne durumdasin
Günün bu saatlerinde iyiyim sabahın köründe kalktım kar kış demeden penguen gibi kaya kaya kütüphaneye geldim kankileytolarımla geceye kadar ders çalışıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum akşam ağlarım ama biraz

İyi yapmışsın. aşk acısına kankiler bibebir antidepresan gibi ama bende kanki de yok Şimdilik işleri düşmedi çünkü Şu final haftasını atlatalım sonra ağlarız ama ben notlarıma ağlarım heralde Geçeceek hem senin bölümün zor odaklanman lazımm

Hanımlar yok mu bir şey diyecek olan

Bu forumda bir ara en çok konu açanlardan biri de bendim ilk sevgilimdi birde nasıl seviyorum nasıl seviyorum...iste bu son ayrılıkta yemin ederim 1 ay yataktan çıkmadım toplamda da 3 ay agladim biriyle buluşurdum çocuk elimi tutardı eve gelip ağlardım durumum böyleydi zamanla bitiyor her şey geçiyor nefret evresi başlıyor sonra da hissizlik ..yanimdan 2 kez geçmiş gormemisim ev arkadaşım soyledi zamanla böyle farketmeyecegin biri olacak hatta diyeceksin o yaşananlar yaşandı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…