- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Affetme metodunu ben de uyguladım ama olmadı. Affettim kendi kafamda ama geri bir sinir geldi bana. Yine aşık olur muyum emin değilimÇok normal ama bu duygular
Geçicek zamanla
Zamanla nefret bile etmeyeceksin o kadar önemsiz olucak o kişi için hiçbir şey hissetmeyeceksin.
Ama sadece zaman
Tabi kırgınlık hep olur benim var ama herkesi affettim o beni hak etmedi ben onu sevdim hayatımı önüne koydum mutlu ettim ama o buna nankörlük yaptı .gitsin başkalarına diye düşünüyorum.
Ben yine severim yine aşık olurum çünkü .yapım bu sevmeden yemek bile yiyemem ben .
Hersey sevmekle başlıyor
Yeri gelmişken ben ve benim gibi yalnız kk kızlarına yeni yıldan mutlu aşklar diliyorum
Ben uzun bir süre yalnız kalacakmış gibi hissediyorum astoria. O evlenip barklanacak ben hep yalnız kalacakmışım gibiYalnızlıktan. Hayatına başkası girdiğinde ve çok sevip sevildiğinde isterse dünyanın en mutlu insanı olsun umrunda olmayacak.
AminnnnnnÇok normal ama bu duygular
Geçicek zamanla
Zamanla nefret bile etmeyeceksin o kadar önemsiz olucak o kişi için hiçbir şey hissetmeyeceksin.
Ama sadece zaman
Tabi kırgınlık hep olur benim var ama herkesi affettim o beni hak etmedi ben onu sevdim hayatımı önüne koydum mutlu ettim ama o buna nankörlük yaptı .gitsin başkalarına diye düşünüyorum.
Ben yine severim yine aşık olurum çünkü .yapım bu sevmeden yemek bile yiyemem ben .
Hersey sevmekle başlıyor
Yeri gelmişken ben ve benim gibi yalnız kk kızlarına yeni yıldan mutlu aşklar diliyorum
Kesinlikle olucaksınAffetme metodunu ben de uyguladım ama olmadı. Affettim kendi kafamda ama geri bir sinir geldi bana. Yine aşık olur muyum emin değilim
Ben de sizin gibi hayatıma giren herkesin bana tecrübe kattığına inaniyorum. Ama can yanıyor. 1 ay sonra mı ne güzel keşke ben de öyle yakın zamanda tanışsam. Ne mutlu size sonunu okurken gülümsedimGeçmişte yaşanan bu kötü tecrübeler geleceğin hazinesi oluyor inan. Geçmişte bir nişan attım. Aşırı kıskanç ve aşırı sinirli biriydi. Bir gün hiç unutmuyorum bir mekanda otururken üstüne yanlışlıkla su dökmüştüm öyle bir celallendi ki dayak yiyeceğim sanmıştım. Dövmekten beter etti beni. Bu tip davranışlarından dolayı ayrıldım. Nişanı attıktan 1 ay sonra eşimle tanıştım benim için çok erkendi ama inanılmaz bir çekim hissetim. Buluştuk bir pizzacıda oturuyorduk ve üstüne yanlışlıkla kola döktüm. Eski nişanlımın tepkisi aklıma gelince baya panikledim. Eşim bi üstüne baktı bi bana baktı gülmeye başladı "Cici sakin ol ne var bunda olur böyle şeyler problem değil" dedi ve haline güldü. O an evlenmeye karar verdiğim andır. 3 yıl flörtten sonra hayatlarımızı birleştirdik. Şimdi diyorum iyi ki kötü tecrübelerim olmuş, doğru yolu bulmamı sağladı.
NOT: Evet oldukça sakar biriyim
Bu bence iyilik ya da kötülük değil acı çekmek. Aciyı çekip bitirmek lazim. Beddua etmek aciyı taze tutuyor, unutturmuyor çunkü orada da duygu var yani nefret de bir negatif duygu sonucta.Tam nokta atışı yapmışsınız, kalbimi temiz tutmam gerekiyor ama olmuyor kendimi çok kötü birisi gibi hissediyorum
Bunun standart zamanı var mı peki? Üzerinden 1.5 ay geçtiKesinlikle olucaksın
Başta kimseyi sevemem gibi geliyor ama seviyorsun emin ol
Sağlıklı iliski atlatma suresi maksimum 3 ay . Uzman gorusü ben demiyorum.Bunun standart zamanı var mı peki? Üzerinden 1.5 ay geçti
Çok teşekkür ederim:)) Doğru söylediniz acıyı çekip bitirmek lazım. Ben daha fazla beddua etmeden biter umarım. Bir de özelden size bir şey söyleyebilir miyimBu bence iyilik ya da kötülük değil acı çekmek. Aciyı çekip bitirmek lazim. Beddua etmek aciyı taze tutuyor, unutturmuyor çunkü orada da duygu var yani nefret de bir negatif duygu sonucta.
Olan oldu ve ne kadar çabuk bu durumdan gecerseniz yeni ve güzel şeyler o kadar cabuk gelecektir. Kolay değil tabii ama cok zorlamadan kendini, aklina geldikce baska seylerle ugrasarak atlatirsin gider ya amannn neler neler atlattik ya boş verrr nasilsa daha iyi olacak bi sonraki eğer sen bu ayriligi guzelce basarirsan ki ben sana güveniyorum
Yooo gayet normal canım ....eğer sana kötü şeyler yasattıysa duygusal kısmın azalıyor mantık devreye giriyor ve maymun gözünü açncada vay ben ne ettim durumları oluyor...şuan mantığınla hareket ediyosun..Ama sakın olyazmışsın sessiz ol ona yokluğuna en büyük cezayı vermişsin zaten...önüne bak tabi dediğim gibi telafisi olmayan şeyler varsaBeni az çok biliyorsunuz hanımlar 1.5 ay önce 1 yıl devam eden ilişkimizde yolları ayırdık. Önce çok özledim, ciddi manada. Her yerde onu görüyordum her detayda sanki. Şimdi de nefret ediyorum kafayı yiyeceğim ben deliriyor muyum? Bana yaptığı her kötü şey aklıma geliyor, bunlara mani olmadığım için fark etmediğim için kendimden de nefret ediyorum. Hayatımda kimseye, bana bizzat kötülük yapanlara bile beddua etmemiştim ama buna ve ailesine ediyorum. (Ailesi de hak ediyor bu arada durduk yere değil). Sonra kendime kızıyorum lonely ne kötü insan oldun diye. Boşverme ve akışına bırakma kısmını yapamiyorum. Ortak arkadaşımız bana onun mutsuz olduğunu söyledi. İçimin yağları ancak bu kadar erir neredeyse göbek atacaktım oh be mutsuz diye. Bir de sevgilisi olsa kız beni yüzüstü bıraksa kızı gidip alnından öperim heralde. Acaba intikam mı almak istiyorum anlamadım ki. Başına kötü şeyler gelsin benim gibi kazık yesin istiyorum ve bu gerçekten normal değil farkındayım.
Gerçekten değil miBenimki çok güzel bi kadınla evlendi. Hiç umrumda değil. Mutlu olsun.
Valla al bendende o kadar ben de öyle düşünüyorumEn harikasından yeni sevgili yapmak isterim ama o nasıl olacak ki? Gerçekten benim böyle durumlarda kısmetim çok açık değil. Kendim için de dua ediyorum sonra da ona beddua kismina geçiyorum. Ama çok farklı beddualar hayal gücüme hayran kalıyorumsonra da pişman oluyorum ne kadar günah diye. Sanki o hemen evlenip mutlu olacakmış, ben hep yalnız kalacakmisim gibi
Tabii...Çok teşekkür ederim:)) Doğru söylediniz acıyı çekip bitirmek lazım. Ben daha fazla beddua etmeden biter umarım. Bir de özelden size bir şey söyleyebilir miyim
Herkese göre değişirBunun standart zamanı var mı peki? Üzerinden 1.5 ay geçti
Bir başkasına aşık olacağım zamanı bilemiyorum ki, belki de yıllar sonra:))O zamana kadar aklımda kalmaz umarımHerkese göre değişir
Ama başkasına aşık olunca eski tamamen bitiyor
Siliniyor hersey
Buz gibi soğuyorsun
Ben de kaldıramam, ama hırsımdan mı aşkımdan mı bilmiyorumGerçekten değil miben şuan kaldiramam
Bak bendeki duyguların aynısı sende var şuan aynı evredeyiz....benm ki hırstandır..çünkü bu adami evimde ve yanımda istemiyormBen de kaldıramam, ama hırsımdan mı aşkımdan mı bilmiyorum
Şu an akışına bırakmak gerekiyor sanırım. Ben istiyorum ki dönsün pişman olsun ama ben ona köpek çekeyim. Birlikte olmak kendimi ateşe atmaktır bu saatten sonra. Öyle bir ailesi vardı ki buradaki kaynanalar halt yemiş. Benim istediğim çeksin ettiğini bulsun. Hani sizinki gibi bir zamanlar mutluyduk, yine de değerli mutlu olsun diyemiyorum. Ben bana kötülük yapan insanlara bile dedim bunu. Hem de ertesi gün. Ama bu şahsın ve ailesinin iyi olmasını istemiyorum ayrıldıktan beri hiçbir zaman da istemedimben eski sevgilimden nefret etmiyorum. açıkçası pek güzel de ayrılmadık. bana karşı çok hataları da oldu, onun yüzünden ağladığım bir sürü günüm oldu.
ama hepsi geçti gitti. kimse melek değildir. ben de elbet yanlışlar yaptım. tartmıyorum artık, kim daha hatalıydı kavgasında değilim. sonuçta sevdim sevildim. onun sayesinde kendimi bulutların tepesinde hissettiğim aylarım oldu. ne de olsa bir dönem hayatımdaki en değerli insan oydu.
şimdi birlikte olmasak da bende yeri ayrı. mutsuz olduğunu duysam üzülürüm. gönül ister ki elbet benimle geçirdiği günleri arasın, benden daha çok sevdiği kimse olmasın :) ama yine de mutlu olsun. hayatında zorluklar, sıkıntılar olmasın. birlikte olmasak bile benim için değerli.
bu raddeye gelmem de hemen olmadı. başlarda ben de ona kin doluydum. zamanla geçti. sizin konularınızı da görüyorum. sık sık konu açıyorsunuz. numaranızı silip silmediğini bile merak ediyorsunuz, en ufak bir anlamı olmayan bir şey. biraz sakinlemeniz lazım. çok acele ediyorsunuz. kendi üstünüze çok gidiyorsunuz. azıcık rahatlamaya ve zamana bırakmaya çalışın. gerçekten sevdiğiniz bir insanı unutmak için 1,5 ay çok kısa bir süre. biraz sakin olun ve yavaşlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?