Eski sevgilisinden nefret edenler

Benim duygularımı mı yazdın acaba? Tasavvuf ile ilgilenen, nefretin insanın kendisini yorduğunu düşünen bir insandım, ta ki bu karaktersizle tanışana kadar. Bin kere güzelce ayrılalım, gel arkadaş kalalım, kendinden nefret ettirme dedim ama güzellikten anlamadı, benim gibi naif bir insanın içinden canavar çıkarttı. Nefret ediyorum, yetmiyor nefret ötesi nefret ediyorum, o neyse artık :) yetmiyor ailesinden de nefret ediyorum. Ayrılalı 9 ay oldu bir peşimi bırakmadı ruh hastası, tamam beni sevme ama nefret de etme diyor. İş yerime gelmiş bir de benden nefret etme demeye, ömrüm boyu nefret edicem dedim, dün yine yazmış nolur nefret etme diye, cevap yazmadım ama edicem yani. Bana o kadar kötülük yaptı ki ben bu durumu normal karşılıyorum artık, nefret etmezsem bir tuhaflık olacak sanki onca kötülüğe, bir de ben sana ne yaptım demiyor mu öldüresim geliyor bırak nefreti. Kendisi bu dünyadaki tek nefret ettiğim insan, 1 kişilik nefret etme kontenjanım oluversin artık :)

Valla gelir ya da gelmez diyemem o geleceği tahmin etmeye çalışmak olur ama sonsuza kadar dipte olmayacağınızı söyleyebilirim. :)

Bana da kendisi nolur beddua etme bak diyordu. Edeceğim dedim, anana da sana da helal etmiyorum hakkımı dedim. Başınıza öyle bir gelin gelsin ki eyvah deyin dedim. Dedim de dedim. Hâlâ da diyorum. Ben okulda 4 yıl boyunca kavga ettiğim insanlara bile hakkımı helal ettim, buna etmiyorum mesela. Ettiklerini bulsunlar:)

Yok ben beddua etmiyorum, etmem de. sadece bana yaşattıklarını yaşa dedim o kadar.

Kendi konumu bıraktım, senin konunun mesajlarını okudum tek tek, öyle ilgimi çekti :)

Bir anda benim bundan önce de bir sevgilim vardı ya ona noldu ki diye geldi aklıma, o derece unutmuşum yani :) O ilk sevgilimdi, beni iki kere aldattı, hep inkar etti, ağladı, yalvardı, annemleri aradı vs vs. seviyorum diye affettirmek için kapımda yattı, bende çok ama çok seviyordum, o da beni seviyor ama hasta işte aldatıyor hep yapacak diyordum, affetmedim o yüzden, seve seve ayrıldım, bunun dışında mükemmel bir ilişkimiz vardı, ailesi mükemmeldi, tam aradığım adamdı, aşktan ölüyorduk, dünyadaki en büyük aşk bizimkisi idi bana sorsan. Bana göre böyle büyük aşktan sonra ne oldu dersin, adam beni aldattığı (hep aldatmadığını söylüyordu) kızla 2 ayda evlendi, 2 ayda, 2 düşün durumumu. Yataklara düştüm üzüntümden, zaten ayrılık acısı var, bir de hiç sevilmeme, kandırılma acısı, sevdiğin adamı damatlıklar içinde görme acısı, kabullenemeyiş, hayır ya o benim sevdiğim, benim eşim olmalıydı fikri, öldüm, bittim, içim kavruldu, yataklara düştüm, 1 yıl atlatamadım, sürekli araştırıyordum, aşk acısı ne kadar sürede geçer diye, artık benimki geçmeyecek kesin diye düşünürken öteki karaktersiz sevgilimle karşılaştım ve ilk görüşte aşk :)

Ama nasıl aşk, öyle böyle değil, yine öldüm aşkımdan. Dedim öteki çerezmiş ya aşk mı sayılır, aşk dediğin bu işte. Bu daha beter eziyet etti, öteki ile evlensem aldatırdı ama iyi davranırdı, bu hayatımı karartttı diye düşünürken buldum kendimi.

İkisine de beddua etmedim, etme sende lütfen, zaten buluyorlar belalarını. İlki evlendiği hafta bile hala hikayelerime bakıyordu, sinir olup engelleyip kapattım, biliyorum beni asla unutamayacak, o acıyla gidip ne kariyer ne güzellik olarak asla bana denk olmayan biri ile evlendi. Bu desen 9 aydır yalvarıyor, çok mutsuzum diye. Sevgilim var çok mutluyum, mutluluğumu bozma dedim, çok kıskançtır, aylardır içi içini yemiştir, tüm arkadaşlarıma yazmış ben ölüyorum bu acıdan diye, başka bir şey olmasa da bu acı yeter ona.

İlkini nasıl unuttuysam, buna olan nefretim de zamanla geçecek eminim, o yüzden süreci gayet normal karşılıyorum, aşk acısı falan da çekmiyorum hiç.

Okurken senin adına benim içimin yağları eridi O zaman ben de unutacağım ve o da ettiğini bulacak öyle mi:)

Okurken senin adına benim içimin yağları eridi O zaman ben de unutacağım ve o da ettiğini bulacak öyle mi:)

Sen kesinlikle unutacaksın ama bu unutma zamanı kişiye göre değişiyor. Benim bir yıl sürdü ama bazı kişiler burada 5 yıl unutamadım yazmıştı, bir başkası ertesi gün bitti. Biraz da kişinin kendisi ile ilgili bu durum.

Ettiğini bulur belki ama sen göremeyebilirsin, sakın hayatını buna odaklama. İlk zamanlar acı çekerken bende o evleniyor bana onca kötülük yaptı ben yalnızım diyordum, deli gibi ağlıyordum, aşırı pişman olmuştum ayrıldığıma, ben ben değildim sanki, aldattı diye bırakılır mı, kim bırakıyor ki sevdiğini bu yüzden diyordum, ki aklı başında herkes bırakmalı, evli değilim, söz bile yok niye devam edip evlenince aldatmasını çekeyim. Ama benim ilk sevgilimdi, çok aşıktım, beni bu aldatma dışında bir kez olsun kırmamıştı, her ay yıldönümümüzü hatırlar, kutlar, sürekli çiçekler gönderir, bana prenses gibi davranırdı, gerçek olamayacak kadar mükemmel bir sevgili idi, benim için yapamayacağı hiçbir şey yoktu, yapardı da, beni görmek için her hafta sonu 7 saat yol gelip 7 saat giderdi, sonrasında sırf benim için 5 senelik işini değiştirip yanıma geldi, daha anlatsam roman olur yani, cidden çok aşıktık. Ailesini de aşırı seviyordum bu arada, evlenecektim yani, ramak kalmıştı. Yıkıldım resmen bu kadar kısa sürede evlenmesine, çok uzun sürdü atlatmam. İkinci sevgilimle tanışana kadar sorsan bir ömür sürer bu yas diyordum. Sonra ikinci sevgilimle iken tanıyor olabileceğim kişilerde çıktı karısı (nedendir bilmiyorum) baktım ilk düşündüğüm aman maşallah çok yakışmışlar :) Cidden böyle düşündüm bak o kadar hissizleşmişim ona karşı.

Ben çektiklerini kısmen gördüm, o kızı da nişanlı iken aldattı, geldi kulağıma, tüm resimler kalktı, sevindim o ara sonra bana ne dedim, giden gitmiş artık. Şimdi evli, belki çocuklu bilemiyorum belki de mutlu ama umrumda değil. Ama biliyorum ki bir ömür içinde yara olucam onun ben çünkü karısının benle alakası yok, karısı ile bir tane resmi yoktu zaten, evli bile yazmıyor sosyal medyada, benle iken bile ilişkisi var yazıyordu adamın.

İkincisi kendi duyuruyor çok mutsuzum ölüyorum diye ondan biliyorum yoksa nereden bilicem. Birincisi ile çok efendi şekilde ayrılmıştım sonra içime çok dert oldu, bu ikincisine hak ettiğinin iki katını saydırdım, üzerimdeki ağırlık gitti, bir gün üzülmedim ayrıldım diye o yüzden belki de. O da ailesi de neler etti bana ama iyi çıkmış bak aslında sana anlatırken fark ettim, o olmasa tekrar böyle aşık olamayacaktım belki de.

İlahi adalet tecelli edecek de görücem diye bekleme hayal kırıklığına uğrayabilirsin yani.

Ben nefret etmiyorum. Ne nefret ne sevgi, içimde hiç birşey kalmadı ona. Ara sıra yaşadığımız güzel şeyleri anımsayıp içim burkuluyor sadece ve sadece kendime kızıyorum çünki onun beni üzmesine izni yine ben verdim, zorla birşey yapmadı ki. İlk kötü davranışında tekmeyi basmayan benim. Bide şöyle birşey var, sizinki çok yeni...
Hayatın normal akışı bu sonuçta. Bişiyler yaşıycaz kimi acı kimi tatlı, bu da onlardan biri yani, niye sadece buna odaklanalım ki.... Daha kimler gelip neler geçecek hayatımızdan ohoo yani...

Ilahi adalet belki ahirete kalır belki de yaratıcı onu haklı buluyordur. O yüzden ben de umudu kestim. Bugün beni rehberden tamamen sildi, belki de biri var hayatında o yüzden. Lanet olsun deyip yoluma devam edeceğim

Beni üzmesine izin veren yine bendim demişsiniz bu cümle bana da öyle bir uydu ki. Bu haldeysek sebebi ben ve verdiğim tavizlerim. Eğer zamanında taviz vermeyip dik dursaydım belki kıymet birlirdi, belki de o zamandan biterdi ve ben acımı atlatmış olurdum. Yaşadıklarımin sebebi benim

Ben sjzin barisacaginizi düşünüyorum.

Whatsapp profiline dikkat çekmek icin yüzüklu foto koymak falan. ..

Ama bir önceki kahve konunuzu da hatırlıyorum ve barismasa keske diyorum.

Neyse güzelim barismazsan daha bunun evlenmis eşiyle cocuguyla fotoğraflarini görme asamasi var.
Öldürmeyen aci güçlendirir .
Takip etme ve yeni bir ilişkiye hazirla kendini diyor ve gidiyorum.

Kahve konusunu anlamadım benim öyle bir konum yok:) karıştırmış olmalısınız, yüzük koyma konusu benim ama:) Zaten beni rehberden tamamen sildi, istesem de göremem çoluğunu çocuğunu. Kendimi yeni ilişkiye hazırlamak isterim ama benim kısmetim kapalidir genelde

Yok sizindi. Tatli istediğiniz almadi mi öyle biseyler vardi.
Makyaj malzemesi falan birseyler vardi.
Baktim konularıniza bulamadim.
Yani cimri de biri diye hatırlıyorum , bilemedim.
Hayirlisi olsun.

Yok sizindi. Tatli istediğiniz almadi mi öyle biseyler vardi.
Makyaj malzemesi falan birseyler vardi.
Baktim konularıniza bulamadim.
Yani cimri de biri diye hatırlıyorum , bilemedim.
Hayirlisi olsun.
ha tamam, siz kekli konumu diyorsunuz özür dilerim :) Doğru cebinde akrep vardı doğru hatırladınız kusura bakmayın. Ama bugün beni rehberden tamamen silmiş, ben hayatında birinin olduğundan şüpheleniyorum zaten ortak arkadaşımız her ne kadar yokmuş dese de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…