- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
ha tamam, siz kekli konumu diyorsunuz özür dilerim :) Doğru cebinde akrep vardı doğru hatırladınız kusura bakmayın. Ama bugün beni rehberden tamamen silmiş, ben hayatında birinin olduğundan şüpheleniyorum zaten ortak arkadaşımız her ne kadar yokmuş dese de.
O bulur, o bulmazsa ailesi bulur. Bugün canım hem çok yandı hem de daha çok nefret ettim. Mutlu sevgililere bakmak istemiyorum artık, neden ben demekten kendimi alamıyorumSanmıyorum hemen birini nereden bulacak.
Hala whatsappdan dikkat çekme derdindeydi.
Varsa da sizin icin daha iyi aslinda daha kolay önünüze bakarsiniz.
Hahah ne güzel umarım ben de yaşarim:))Tiksinme asamasindan hicbir sey hissetmeme asamasina gecmenin mutlulugunu yasiyorum.
Hahah ne güzel umarım ben de yaşarim:))
Sizin ne kadar sürede geçti o huzuru ben de tatmak istiyorumDarisi en kisa zamanda size olsun. Oyle huzurlu bir durum ki...
Sizin ne kadar sürede geçti o huzuru ben de tatmak istiyorum
Bu hiç mesaj atmadı ama ay ne güzel ya çok sevindim adınıza :)) Darisi benim başımaIletisimi kestikten 3 ay kadar sonra hissizlesmeye basladim. Ara ara attigi mesajlar da egomu ziplatip bu sureci hizlandirdi.
Bu hiç mesaj atmadı ama ay ne güzel ya çok sevindim adınıza :)) Darisi benim başıma
Umarım umarım umarım =))Gececek, inanin bana. :)
Trauma ikimizin de ilişkisi 1 yıllıktı ikimiz de ayrılalı 1 ay oldu.. Ben de senin gibi gün içinde normal takılıyorum ama eve girince onunla görüntülü konuşmaya öyle alışmışım ki. En zoru da geceleri. Uyuyamıyorum özlüyorum sonra nefret ediyorum sonra geri özlüyorum sonra geri nefret sonra.. Şu süreç çok zor ikimiz için deHatta öyle oluyor ki gün içerisinde sanki akşam her zamanki gibi buluşacakmışız, işten çıkınca hemen arayacakmış beni gibi hissediyorum şen şakrak dolanıyorum etrafta. Mesai saati bitince hafiften bi çökmeye başlıyorum. Sonra hava da kararınca saatler geçmek bilmiyor. En son başımı yastığa koyduğumda anlıyorum ayrıldığımızı hala gözlerim doluyor. Yetmezmiş gibi bazen tam uykuya dalacakken kokusu burnuma geliyor gibi oluyor. Sonra uyu uyuyabilirsen. Bazem diyorum ki şunun kafasına odunla vurup bayıltayım biraz öpüp koklayayım sonra gideyim
Üf hakikaten ya bi belimizi doğrultamadıkTrauma ikimizin de ilişkisi 1 yıllıktı ikimiz de ayrılalı 1 ay oldu.. Ben de senin gibi gün içinde normal takılıyorum ama eve girince onunla görüntülü konuşmaya öyle alışmışım ki. En zoru da geceleri. Uyuyamıyorum özlüyorum sonra nefret ediyorum sonra geri özlüyorum sonra geri nefret sonra.. Şu süreç çok zor ikimiz için de
Siz sürekli birlikteydiniz bir de çok zor ciddenÜf hakikaten ya bi belimizi doğrultamadıkben akşamları sürekli oyalanmaya çalışıyorum arkadaşlarımla falan çıkıyorum gece de mutlaa uyuyana kadar dizi izliyorum en son gözlerim kapanmaya yakın kapatıyorum diziyi hemen uykuya dalmaya çalışıyorum zormuş biraz böylesi ama elbet geliriz üstesinden
Ay kuzum ağlama beKızlar bu gece bana dua edin çok zor geçiyor yine bir yandan sunum hazırliyorum bir yandan ağlıyorum
Fotoğraflarını sildim, onlar bile beni o kadar üzdü ki bakmasaydim keşke şimdi silmeseydim çok kötü oldum. Sunum hazırlayamiyorum şimdi halbuki sabaha sunmam lazımdıAy kuzum ağlama be
Sanki ondan önce hayatın yok muydu senin? Bunları düşün biraz
Bunda bu kadar kötü olacak bir şey yok sakin olmalısın. Zihnini boşaltmaya çalış bikaç dakika sadece nefesine odaklan sonra işine kaldığın yerden devam etFotoğraflarını sildim, onlar bile beni o kadar üzdü ki bakmasaydim keşke şimdi silmeseydim çok kötü oldum. Sunum hazırlayamiyorum şimdi halbuki sabaha sunmam lazımdı
Ozelde de bunu söyleyecektim trauma sürekli wp da beni takip ediyor profil fotoğrafını bilerek bizi cagristiran şeyler yapıyor. Ama benim acım günden güne azalıyor. Sen ne durumdasinBunda bu kadar kötü olacak bir şey yok sakin olmalısın. Zihnini boşaltmaya çalış bikaç dakika sadece nefesine odaklan sonra işine kaldığın yerden devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?