Eski sevgilisinden nefret edenler

Sanmıyorum hemen birini nereden bulacak.
Hala whatsappdan dikkat çekme derdindeydi.
Varsa da sizin icin daha iyi aslinda daha kolay önünüze bakarsiniz.

Sanmıyorum hemen birini nereden bulacak.
Hala whatsappdan dikkat çekme derdindeydi.
Varsa da sizin icin daha iyi aslinda daha kolay önünüze bakarsiniz.
O bulur, o bulmazsa ailesi bulur. Bugün canım hem çok yandı hem de daha çok nefret ettim. Mutlu sevgililere bakmak istemiyorum artık, neden ben demekten kendimi alamıyorum

Hatta öyle oluyor ki gün içerisinde sanki akşam her zamanki gibi buluşacakmışız, işten çıkınca hemen arayacakmış beni gibi hissediyorum şen şakrak dolanıyorum etrafta. Mesai saati bitince hafiften bi çökmeye başlıyorum. Sonra hava da kararınca saatler geçmek bilmiyor. En son başımı yastığa koyduğumda anlıyorum ayrıldığımızı hala gözlerim doluyor. Yetmezmiş gibi bazen tam uykuya dalacakken kokusu burnuma geliyor gibi oluyor. Sonra uyu uyuyabilirsen. Bazem diyorum ki şunun kafasına odunla vurup bayıltayım biraz öpüp koklayayım sonra gideyim

Trauma ikimizin de ilişkisi 1 yıllıktı ikimiz de ayrılalı 1 ay oldu.. Ben de senin gibi gün içinde normal takılıyorum ama eve girince onunla görüntülü konuşmaya öyle alışmışım ki. En zoru da geceleri. Uyuyamıyorum özlüyorum sonra nefret ediyorum sonra geri özlüyorum sonra geri nefret sonra.. Şu süreç çok zor ikimiz için de

Üf hakikaten ya bi belimizi doğrultamadık ben akşamları sürekli oyalanmaya çalışıyorum arkadaşlarımla falan çıkıyorum gece de mutlaa uyuyana kadar dizi izliyorum en son gözlerim kapanmaya yakın kapatıyorum diziyi hemen uykuya dalmaya çalışıyorum zormuş biraz böylesi ama elbet geliriz üstesinden

Siz sürekli birlikteydiniz bir de çok zor cidden belimizi doğrultacagiz elbet de ne zaman işte. Hayir süresini bilsem ne zamsn geçeceğini bilsem acı çekmek sıkıntı değil

Ay kuzum ağlama be
Sanki ondan önce hayatın yok muydu senin? Bunları düşün biraz
Fotoğraflarını sildim, onlar bile beni o kadar üzdü ki bakmasaydim keşke şimdi silmeseydim çok kötü oldum. Sunum hazırlayamiyorum şimdi halbuki sabaha sunmam lazımdı

Fotoğraflarını sildim, onlar bile beni o kadar üzdü ki bakmasaydim keşke şimdi silmeseydim çok kötü oldum. Sunum hazırlayamiyorum şimdi halbuki sabaha sunmam lazımdı
Bunda bu kadar kötü olacak bir şey yok sakin olmalısın. Zihnini boşaltmaya çalış bikaç dakika sadece nefesine odaklan sonra işine kaldığın yerden devam et

Bunda bu kadar kötü olacak bir şey yok sakin olmalısın. Zihnini boşaltmaya çalış bikaç dakika sadece nefesine odaklan sonra işine kaldığın yerden devam et
Ozelde de bunu söyleyecektim trauma sürekli wp da beni takip ediyor profil fotoğrafını bilerek bizi cagristiran şeyler yapıyor. Ama benim acım günden güne azalıyor. Sen ne durumdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…