Eski sevgilisini Övüyor

Mochilatte

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
3
2
1
24
Merhaba kızlar lütfen bana akıl verin napıcamı şaşırdım :(
20 yasındayım, 6-7 aylık bir ilişkim var, cocuk 22 yaşında. Dün bana, onu hiçbir zaman anlamadığımı ve içten dinlemediğimi, hiç olgun olmadıgımı ve bunun canını yaktığını söyledi.
Sonra da eski sevgilisinden bahsetmeye başladı yine; o bana iyi hissettiriyordu sen ise sadece tripkolik bi kezbansın dedi.
Senden ayrılıyorum bıkıtım acı cekmekten dedi. tamam dedim ben de. Sürekli eskiyi anlatıp duruyordu eski seviglisi 30 yasında bu arada. Onu benimle kıyaslayıp durması haklı bişey mi yani neden 10 yaş olgun olmamı bekliyor değişeceksin diyor.
Şu an ayrıldık sayılır ama bana tekrar yazarsa geri dönmek istemiyorum kafam çok kötü durumda. eski sevgilisini övmekle hata yaptıüını da asla kabul etmiyor, sen beni anlamayarak canımı yakıyorsun onun yanında bu hiçbir şeydir diyor. :(((

Ah kızım yaa sizi bu saglıksiz iliskilerle ugrasmaya iten nedir anlamiyorum. Herkesin uyumlu oldugu bi insan vardir bu hayatta bence kucuk bi sorun bile olsa bu zamanla buyuyebilir. Puruzsuz iliski arayin. Yani tabi ki hic kimseyle ayni fikre zevke sahip olmayacaksin ama ayni degerlere sahip oldugun biri olmali hayatinda. O cocuk zaten kendince ideal bi tip belirlemis senle de muhtemelen seni tanimadan guzel buldugu icin iliskisi olmus ve bunu da ilerletesi gelmemis. Bosver muhatap olma. Kezbansin demek ne demek asla konusma bile. :olamaz:

O terketmeden niye terketmedin ki.

Madem çok iyiydi ondan ayrılmasaydı.

Merhaba kızlar lütfen bana akıl verin napıcamı şaşırdım :(
20 yasındayım, 6-7 aylık bir ilişkim var, cocuk 22 yaşında. Dün bana, onu hiçbir zaman anlamadığımı ve içten dinlemediğimi, hiç olgun olmadıgımı ve bunun canını yaktığını söyledi.
Sonra da eski sevgilisinden bahsetmeye başladı yine; o bana iyi hissettiriyordu sen ise sadece tripkolik bi kezbansın dedi.
Senden ayrılıyorum bıkıtım acı cekmekten dedi. tamam dedim ben de. Sürekli eskiyi anlatıp duruyordu eski seviglisi 30 yasında bu arada. Onu benimle kıyaslayıp durması haklı bişey mi yani neden 10 yaş olgun olmamı bekliyor değişeceksin diyor.
Şu an ayrıldık sayılır ama bana tekrar yazarsa geri dönmek istemiyorum kafam çok kötü durumda. eski sevgilisini övmekle hata yaptıüını da asla kabul etmiyor, sen beni anlamayarak canımı yakıyorsun onun yanında bu hiçbir şeydir diyor. :(((
Hayatım, çok güzel. Kurtulmusun. Bu adam eski sevgilisini unutamamış. Ondan sürekli bahsetmesi doğru değil. Sana bir saygısı yokmuş. Madem o kadar iyiydi neden ayrılmış eski sevgilisinden. Neden seni tercih etmiş bu adam dengesiz. Yol ver gitsin.

Ayrıldınız sayılmasın..Direk ayrılın...Detay yorum yazıp kendımı yormayacağım cunku bu ılıskıden asla hayır yok.

ben gerçekten böyle tipleri sevemiyorum , her insan farklı kişiliktir , bunu bilerek seninle sevgili olduysa şimdi niye değişmeni istiyor. direk kurtul bu adamdan ömrünü çürütür .

Back
X