Eski sevgilisini unutmaya çalışanlar..Bizim de bir topiğimiz olsun

1. kura hoş geldin sanırım sen 3 ve 4. kurları göremiceksin çünkü akıllıca davranıp ayrılık acısına erkenden müdahale ediyosun psikiyatriye giderek. tebrik ediyorum

inşallaah 3. ve 4. kuru görmeden atlicam bunun için uğraşıyorummmm yarın gidicem bakalım ayy inşallaahh biter bir an önceee

Dayanamam gelirim demiştim herkese selam kızlar

Black seni kendime nedense çok yakın buluyorum
Neredeyse 7,8 ay oldu ayrılalı, bende hala unutamadım onu
Uzun bir zaman önce dönmesine onu istemememe rağmen unutamadım...

Eskiye göre çok çok iyiyim sadece özlüyorum merak ediyorum o kadar
Ara sıra facebook hesabına bakardım özledikçe ama onuda kapatmış
Yıllardır ilk defa ... onu tanıyosam bir kadın dan başkası yaptıramaz ona bunu

Saçma sapan şeyler düşünüyorum bazen hala onu düşündüğüme inanamıyorum
Umarım bir an önce geçer
Daha sonra gelip içimdekileri uzun uzun yazmak istiyorum

tomvejerry (alıntıyla cvplamayı beceremedim de)

"Anlayamasan bile, bazi seyleri kabul etmek gerekiyor. O asik olan adam gitti iste, birseyler tukendi ve bitti. Suan onun icin herhangi bi insandan daha degerli olmayabilirsin ama kendini onda tutuklu birakmayip, baska ortamlara girsen, baska insanlarla tanissan, belki de bir baskasi icin cok degerli bir insan haline geleceksin. Kendine yaptigin cok kotu birsey aslinda.. Seni bir zamanlar seven birinin zamanla senden kopmasina takilmis kalmis durumdasin. Onunla yasadiklarin seni ilgilendirir. Herseyini ona verdin diye birsey yok. Onda senden ne kaldi? Geri al o zaman "herseyini." Sevgini, askini, kalbini, umutlarini, hayallerini ona vermis olabilirsin.. Ama artik hepsinden vazgecipbu duygulari geri alabilir, ve ZAMANLA onlari verecek baska seyler bulabilirsin. Bedenen yakinlasmanizi hic onemsemiyorum bile. Sevmissin, istedigini yaparsin, bu yalnizca seni ilgilendirir. Buna saygi duymayan bir insanda zaten hayatina dahil olmasin..

Bu gunler gececek, ama sen izin verdiginde. Olanlari ve ayriligi kabul et. Hayat daha bitmedi bak.. Sen yeni bir gune icinde husranla uyanmak yerine, dogan gunesi, kuslarin sesini, dogayi fark etsen, icine umut dolsa daha iyi degil mi? Hic biseyden ilham almiyorsan omurleri insanlara gore cok daha uzun olan dogadaki agaclardan ilham al. Hepsi sonbaharda yapraklarini doker, koca kis donar kalirlar, ama her ilk baharda yeniden yaprak acarlar. "nasilsa sonbahar gelicek ve yapraklarimiz yine dokulecek" diye dusunup, ilk baharda filizlenmeyen dallar gordun mu hic? Nasil olsa yine gece olacak diye dogmayan gunesi? Yasiyorsan, umit var demektir. Huzurunu, mutlulugunu kendinde ara, baska kimse de degil. Sonra hersey yoluna girecek (= "

Bu topiği baştan aşağı okumuştum yazmadan önce.siz şöyle bir şey yazmışsınız "iyileşebilmek için önce iyileşmeyi istemek lazım...beklenti olduğu sürece iyileşemezsiniz..." ; çok güzel yazmışsınız, bu çok doğru bir mantık okuyupta hayır diyecek insan yoktur. şimdi yazdıklarınız da çok doğru " birseyler tukendi ve bitti" , "Olanlari ve ayriligi kabul et. Hayat daha bitmedi bak".
İyileşmek istiyorum, çok değil ama genede bunun adına birşeyler yapıyorum ama elim yazıyosa aklım onda. ben iyileşemicem bunu artık anladım. unutamam yapamam dayanamam, ben sadece artık kafam biraz çalışır duruma gelmek istiyorum artık fazlasını beklemiyorum. etrafımdaki kimse beni anlamıyor, yüzlerine söyleyemiyorum ama içimde onları "siz hiç aşık olmamışsınızki" diyorum.
Ama benim asıl ölümüm nedir anlatmak istiyorum;
o'nun artık benim olmaması demek ilerde bir vakitlerde bir başka kadının olabilmesi demek.
Sonsuz azaptan korkmasam bu yüzden çoktan kendimi öldürmüştüm.

Son düzenleme:

Bu topikten once bizim bir terapi grubumuz vardi ask hikayelerimiz ve dertlerimiz bolumunde. Oraya yaziyorduk.. Ve inan ki su hislerinde yalniz degilsin.. Orda sayfalarca konusuldu bu konu.. Yani bizi birakip giden bir adamin ilerde baska bi kadinla mutlu olabilme ihtimali. Hepimizin icinde bu korku vardi. Ben bu korkuyu yendim zannediyorum. Hala bilmiyorum onu bi baskasiyla gorsem ne hissederim ama suanda bu ihtimal beni rahatsiz etmiyor. Ama ben basindan beri kararliydim iyilesmeye. Onu geri getirme veya onunla tekrar bi araya gelme gibi dusuncelerim yoktu onun yerine bi an once su kalp agrisini ve kabus gibi gunleri geride birakmak istiyordum. Ve basardim. Isteyince oluyor.. Ne zaman ayrildiniz siz?

Yıllar önce yazmıştım buraya. Şimdi gayet mutlu bir hayatım var. Evlendim ve eşimi çok seviyorum. He bi de hamileyim.

Burdan çoğu kişi aktif değil. Ama seni gördüm sevindim tomvejerry

Merhaba canim :)
Ben de evlendim bir kizim var cok sukur

O unutmaya calistigim kisi de evlendi barklandi. Onun da Alllah bagislasin iki oglu var.

Hayat ne guzel degisiyor. Bir zamanlar asla unutamam dedigin, artik aklina bile gelmiyor haha.

Eğer acı veriyorsa geçmiş, geçmemiştir. Ayrılığın en büyük acısı da sevmiş olmak değil, sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemiş olmaktır. Bu nedenle bazı sonuçları hak ettiğimiz için değil, çözüm bulamadığımız için yaşarız.

Canim benim kadar dibe batan ve cani yanan olmamiştir 15 aylik ayrilikta iki üç kez arkadaş olalim diye aradim kapi duvar bir kez o aradi yürür gibi oldu sonra bir kere geldi bulunduğum yere . Neyse ben sana başima gelenleri anlatayim. Biz 24 Ocak 2019 da ayrildik ben mayis 2019 a kadar işten ev evden işe gidip gelip ağladim .Sonra benim hakkim da yazdiği ağir yazili bir ekran kaydi yolladi ortak bir arkadaşimiz ben o günden sonra ekim e kadar tam tamina 15 kişi ile görüştüm benden etkilenen insanlarla cafeye, yemeğe, düğüne gittim. Istgram da yazanlarla sadece beğendiklerimle yaziştim. Hazirandan sonra oğlum annemle tatile gitti ben işe giderken raporlar alip aylarca eve gitmedim. Her flörtüme onu anlattim , ağladim , terk ettim. Sonra ekim 2019 da 1.5 yilin (en uzun sadece 4.5 ay ayril bariş süren)bir ilişkim oldu aliştim sevemedim. En son bu uğruna dibe vurduğun adam la şubatta konuştuk bir mesajlaşma sonrasi yüzleştik ama evleniyordu. Ve bana çok kötü bir şey yaşatti o an ip gibi koptum kalbimden çikardim şubat 2020 de . Adam evlenecek ama şaş kaza bana geri dönse kirmizi kar yağdirsa RABBiM ki, kirmizi kar yağar mi yağmaz yağsa dahi asla istemem... notr sevgi,öfke,kirginlik,nefret hiç bir şey kalmadi. Şükür bitirdim kafam de kalbimde tek bir hareket ve mesajla.
Bu arada onu unutmak için 1.5 yilda iki kişi ile bir kez olmak üzere ilişki yaşadim ve adamlari terk ettim ve biri evlenmek istiyordu. Bir kişi ile de sadece yakinlaştim ama o mesaj dan sonra hepsini sildim bitti şükür bitti. Ders olsun bitiyor biticek.. Ben dibi görmeden vazgeçmedim ama dibi görüp acimi yaşadim. Darisi başiniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…