- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
- Konu Sahibi sekerparee
-
1. kura hoş geldinsanırım sen 3 ve 4. kurları göremiceksin çünkü akıllıca davranıp ayrılık acısına erkenden müdahale ediyosun psikiyatriye giderek. tebrik ediyorum
Bu topiği baştan aşağı okumuştum yazmadan önce.siz şöyle bir şey yazmışsınız "iyileşebilmek için önce iyileşmeyi istemek lazım...beklenti olduğu sürece iyileşemezsiniz..." ; çok güzel yazmışsınız, bu çok doğru bir mantık okuyupta hayır diyecek insan yoktur. şimdi yazdıklarınız da çok doğru " birseyler tukendi ve bitti" , "Olanlari ve ayriligi kabul et. Hayat daha bitmedi bak".
İyileşmek istiyorum, çok değil ama genede bunun adına birşeyler yapıyorum ama elim yazıyosa aklım onda. ben iyileşemicem bunu artık anladım. unutamam yapamam dayanamam, ben sadece artık kafam biraz çalışır duruma gelmek istiyorum artık fazlasını beklemiyorum. etrafımdaki kimse beni anlamıyor, yüzlerine söyleyemiyorum ama içimde onları "siz hiç aşık olmamışsınızki" diyorum.
Ama benim asıl ölümüm nedir anlatmak istiyorum;
o'nun artık benim olmaması demek ilerde bir vakitlerde bir başka kadının olabilmesi demek.
Sonsuz azaptan korkmasam bu yüzden çoktan kendimi öldürmüştüm.
Yıllar önce yazmıştım buraya. Şimdi gayet mutlu bir hayatım var. Evlendim ve eşimi çok seviyorum. He bi de hamileyim.
Burdan çoğu kişi aktif değil. Ama seni gördüm sevindimtomvejerry
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?