Eski sevgilisini unutmaya çalışanlar..Bizim de bir topiğimiz olsun

bence zaten bu yaklaşım -haysiyetsiz erkekler özelinde tabi sağlıklı bir insan bu tarz fiillerde bulunmaz- ehven-i şerdir. mesela 12 saat önce söz tarihi belirleyip 1 hafta önce isteme olup 1 gün öncesinde bizim kadar mükemmel çift olmadığını söyleyen, evlilik için gün sayan, aylar var daha nasıl bekleyeceğiz diyen, ilgin mi azaldı eskisi gibi aşık mı değilsin diye kaygı duyan, artık kavgalarımız da bitti herşey ne kadar kusursuz bana nasıl katlandın onca zaman senin gibi kadın yeryüzünde yok diye varlığıma şükredip teşekkür eden bir adam sonra sizi terk ediyorsa siz de haliyle keşke soğuk dursaydı da ben hazırlansaydım yavaş yavaş diyorsunuz. asıl garabet sonrasında başlıyor üstelik, 6 ay sonra "gezemediği" için terk edildiğinizi öğreniyorsunuz. evlilik ve gezmek arasındaki bağı, iki yolun nasıl aynı düzlemde çakışacağını anlamasanız da anlamadığınız diğer herşey gibi sizi çıldırtmaya yetiyor. sonra aklınıza geliyor ki zamanında sen arkadaşlarınla gez istersen seni henüz evliliğe hazır görmüyorum bile demiş oluyorsunuz ve o çıldırıyor evlenmeyeceksek ayrılalım diyor sizi zorluyor vs. böylesi de var yani daha fazla can yakıyor. bu tip ruh hastalarına karşı nasıl önlem alacağını ise insan kestiremiyor 7 ay düşün dur sonra, ben ne yaşadım yaşadıklarım neydi, kimle beraber oldum, bu kadarı da olmaz diye

Acını yaşa sonuna kadar sonra unut ancak böyle geçiyor. Bakarsın hala mutludur hayatına güzelce devam ediyordur ama seni hiç etkilemeyecek hale gelmesini bekle..

Daha çok yeni geçecek biliyorum ama çabuk geçse bari.Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

o Kadar iyi anliyorum Ki o huzuru bende 3 4 gündür iliklerime Kadar hissediyorum artik neydi ne oldu neden bitti gelecekmi gidecekmi yeniden sevecekmiyim bütün sorular bitti ve ben Buna inanamiyorum kabus gibi gecen 5 ay ve ben sonunda atlattigima inaniyorum....

artik sevgili yok onun ailesi uzun bi müddet yok basima bela almayim hic :)) kendime yanlizligima oyle alistim Ki cok huzurluyum darisi herkesin basina

Geze geze yollar bitmez elbet yaptıgını bulur. Sana layık degilmiş ki son anda kaçmış. Cidden zor bir durum. İnsan ucurumdan düşmüşe donuyor uzun süre kendine gelemiyor. Neyse artık önümüze bakacağız.

A süper olmuş burası, beni de aranıza alın kızlar.

sen kaçıncı kurdasın

artık kur hesabı yapıcam.

sevgiliden ayrılınan ilk ay 1.kur: henüz idrak edememe dönemi

2-4 ay arası 2. kur : bir garip boşluk ve herşeyin anlamsız gelme dönemi

5-8 ay arası 3.kur : acaba arayacak mı aramayacak mı dönecek mi dönmeyecek mi,acaba bunalıma girsem mi girmesem mi diye düşünülen dönem

9 ay ve sonrası 4 ve son kur: kronik depresyon ve patolojik bozukluklar

Son düzenleme:

Yok bence 5. kur var silkinme zamanı hayatı çiçeği börtü böceği farkettiğimiz
Son kur 6. başa sarma başka bi kazmayı bulma evremiz

Bi zamanlarki o tanidik yuz nasilda simdi bir yabanciya ait oldu. Dusunuyorumda.. Dusunmemek daha iyi galiba =))

Başlığı gördüm,yarım ağızla gülümsedim,okumaya başladım.
Birsürü cümle buldum "heh işte bunlar hissettiklerim" diye.

O kadar büyük aptallıklar yaptımki yazmak için hatırladığımda kendimden utanıyorum.o kadar o kadar çok sevdim ve hala seviyorum ki aptallığıma doyum olmaz.ve o kadar büyük bir kazık yedim ki on yıl çiğnesem yutamam. bana yaptığı yüzlerce kötü şeyi hesaba katmıyorum bile ben "aptal" onların hepsini zamanında teker teker affettim çünkü.ben affettikçe, ben görmezden geldikçe, ben alttan aldıkça; bugün ne hale geldim, inanamıyorum.

çok önceden anladım anlaşamadığımızı, gene çok önceden anladım bana zarar verdiğini ama bir tek tesellim vardı; o beni çok seviyodu, o kadar seviyoduki gözbebeklerinden akıyodu sanki aşkı, benim için herşeyi yapardı ölürdü benim için, ölüme direnir genede beni yalnız bırakmazdı bu hayatta, asla düşünmediğim evliliği, bir aileyi bile aklıma sokmuştu çünkü ben emindim o sonsuz güvenilecek, bana aşkı asla bitmeyecek aşkımdı.

Yıllarım böyle geçti. bu yıllarda ben herşeyimi verdim ona.

Şimdiki halimi tanımlayacak kelimeleri seçemiyorum.ölmeden tabuta girdim.tepemdeki gökyüzü ağır geliyo; herşeyimi verdim dedim ya şuan onun gözünde hiçbirşeyimin kıymeti yok. ayrıldı benden, zamanında gözbebeklerinden aşk akan gözleriyle bana baktı ve herşeyi bitirdiğini söyledi beni kapıya kadar geçirdi ve bir dahada aramadı.

Aramıyorum ama ölüyorum.zamanında o kadar aradımki artık ne gururum kaldı ne değerim.biten ilişkim değil benim

Off kızlar özel günlerimdeyim duygusallık tavan yaptı.. Çikolata bile kar etmiyor malesef..
O yüzden benim ex aklıma geliyor bu ara ama öyle hayal kurmuyorum onunla sadece şöyle olmuştu böyle olmuştu diye güzel şeyler aklıma geliyor.. Sonra ona daha da kızıyorum daha da nefret ediyorum ondan..
Birde ayrıldığımdan kesin olarak emin olan erkek arkadaşlarım imalı laflar ediyor iyice soğudum bu erkek milletinden..

Merhabaa,

bende 13 gün önce ayrıldım daha doğrusu terkedildim. saçma sapan anlamsız nedenler sundu ama özetle canı yeni heyecanlar arıyor diyebiliriz. sanırım bende 1. kurdayım şuan :) ancak baş ve ayakta kas ağrılarım, uyku düzensizliklerim, açlık hissim azaldı ve çok hızlı duygu değişimleri yaşıyorum (şuan mutluysam iki dk sonra tamamen yerin dibinde hissedebiliyorum kendimi). bu sebeple iki gün sonra psikiyatri randevusu aldım umarım etkisi olur

o kadar iyi anlıyorum ki sizi.benimde ilişkim tamamen biteli 10 gün oldu.onun öncesinde 1 ay kadar zaman istedi kafam karışık dedi kendimi toparlamam lazım dedi.bizde nişan arefesindeydik.öylece bitti gitti sebepsiz nedensiz.sanki sözleşmişler gibi hepsi aynı şeyi söylüyorlar.aynı bahaneler aynı yalanlar.en çokta o bekleme sürecindeki umut yoruyor insanı.bitirirken bile adam gibi davranmıyorlar.benimde tıpki sizin gibi içimi rahatlatan tek şey ahımın yerde kalmayacağına inanmak.umarım başlarına gelen her kötü olayın bizim ahımız yüzünden geldiğini düşünürler.

Aynen öyle bekleme sürecindeki umut yoruyor insanı.Bi de kendimi anlayamıyorum.Bu kadar ne gördüm ben bu adam da.Niye bu kadar devam ettim anlayışlı davrandım.Ben ki bu güne kadar kimseye taviz vermedim,aklıma yatmayan bir şeyde karşımdaki insanı kırmadan umut vermeden ve birşeyler daha yolun başındayken bıraktım.Şimdi diyorum neden ? Neden yaptım bunu kendime.Neden kendimi ona bu kadar kaptırdım.Niye her söylediğine sorgulamadan inandım güvendim.Niye sevgisine bu kadar çabuk inandım.Niye bunca zaman kendimi kandırdım göremedim onun yalanlarını bahanelerini.Hep aynı sorular dönüp duruyor kafamın içinde.İnanabiliyor musunuz ben ayrıldıktan sonra bile hep onun iyiliği için dualar ettim.Hep bana dönsün diye dualar ettim.Ben bi yalanın bi kandırmacanın içine hapsedilmişim.Aylarca ona inandırılmışım.Ama bir taraftan da kendimi şanslı hissediyorum.Artık kafamın içinde onunla ilgili bir belirsizlik yok.Herşey net artık.Döner mi dönmez mi diye düşünmüyorum.O beni kaybetti ben onu zaten hiç kazanamamışım ki....
Ben onunla hesabımı kapattım.Bundan sonra umarım sizinde dediğiniz gbi başlarına gelen kötü olayların bizim ahımız olduğu akıllarına gelir.Size de tavsiyem taviz vermeyin kendinizden.Dediğiniz gibi hep aynı bahaneler hep kaçamak cevaplar.Bu laflar söylenmeye başlandığında aslında arkaya bakmadan kaçıp gitmek gerekiyor.Ama ben yapamadım umarım siz yaparsınız.Hepimiz için hayırlısı olsun.

bende öyle olmustum basta normal böyle hissetmen zamana birak 3 4 aya biseycigin kalmaz sadece Hersey anlamsiz ve yalan gelir hic bisey umrunda olmaz

hepsi ayni iste erkek milleti :)

kolay gelsin arkadasim en zoru o özel gúnleri atlatmak zaten aglamaktan gozleri sisiyo insanin bakalim bu donem rahat gibiyim ama bende nasil olacak

dediğiniz gibi bende zaman istediği süreçte bekledim.aslında kafasında bitirmiş olan adamı bekledim bi umutla kendimde hatalar aradım.acaba neden böyle oldu diye bir sürü soru sordum kendime.10 gün önce en son telefon görüşmemizde ( ben aradım bu arada o beni hiç aramadı) bu söylediklerinin bahane olduğunun farkında olduğumu söyledim.beni seviyormusun dedim sevmiyorum dedi.yürümüyo dedi 1 yıldır yürüdğünü sanıyormuş ama yürümüyormuş meğerse.yani beni kandırmış 1 yıl bouyunca.çünkü sevgi denilen şey hemen bitmez fedakarlık gerektirir emek gerektirir.biz yaptık o fedakarlığı ama karşılığını göremedik maalesef. bende o bekleme sürecini atlattım artık herşey net.kesinlikle bitti.bi beklentim yok onunla ilgili.ama sizin yaşadığınız olayı yaşamaktan korkuyorum açıkçası.hala seviyorum çünkü.ama öyle hissediyorumki oda yakın zamanda nişanlanıcak.hislerim yanıltmaz beni.işte o zaman ne yapacağım nasıl dayanacağım bilemiyorum.ben nişanlımdan ayrılmıştım bundan önce oda terk etmişti beni ama bir nedeni vardı.ona bile ah etmedim.ama buna ediyorum.ve haklı olanın ahı yerde kalmaz buna inanıyorum.umarım çabucak unuturuz daha fazla acı çekmeden daha fazla yıpranmadan

5 yıldır bu dertlerle uğraşıyorum,hayat enerjim kalmadı.Ben kalmadı ortada..Biri boşanma biri ayrılık..Ben buna umut bağlamıştım,bu sefer mutlu olacağım sanmıştım.Belki İkinci bir umudun yerle bir olması beni daha da yıktı.. Aynı kişiyle 3. ayrılık dönemimizde bir başka tuhafım...3. kez bir deneme olduğu için busefer umudum kalmadı ,düşünün buna bile içim acıyor ,artık umut kalmadığına,artık bir ömür onunla olamayacağıma..Saçma ama elimde değil.Bir insanın bir insanı sevmesi ,aşk,sevgi duyması,bağlanması ne zormuş,ne saçmaymış..
Nasıl zor duygular bunlar.Ölüm acısı bile geçiyor.Ama yaralayıp da geçmiyor..Seni kendi isteğiyle bırakmıyor..Geçecek bugünler,geçecek...Daha kötü durumlar da vardır muhtemelen...Geçecek..İki güzel söze kanmasak bu sefer..Burdan gideceğim yakında tayin aldırabilirsem,gittiğim yerde yalnız olmayınca ,iş ve ortam değişikliğiyle daha iyi olacağımı düşünüyorum..Ben bu ilçedeyken 2 kez daha ayrılık acısı yaşadım( aynı kişiyle,birisi yurt dışına gittiğinde ),ozamanlar üzülsem de durabiliyordum buralarda,şimdi duramıyorum.Cılkı çıktı artık üzülmenin de.Kaç gündür yalnız kalmamak için masraf edip bir buçuk saat uzaklıktaki ailemin yanına gidiyorum,iyiki onlar var..Bu da geçecek..Normale binse şu saçma günler..Arkadaşlarım elimden tutsa,ama yoklar ki ortalıklarda.Hepsi eşinin sıcak kucağında,bu kız ne yaptı ;diye soran,ilgilenen ,yön veren yok..Onlar da haklı ben de..

Son düzenleme:
bütün yazılanları tek tek okudum hani şarkıda diyorya hep aynı ayrılık yalnız kişiler başka diye öyle birşey..şu sıralar daha iyiyim arkadaşım dedigi gibi sevdanın yükünü attım omuzumdan..

Maalesef göremedik karşılığını.Ama inanıyorum ki bizi gerçekten hakedecek birileri çıkacak karşımıza.Bunu biliyorum.Bence bunu yaşamaktan korkma.İnsanın korktuğu başına gelirmiş.Sen en azından az çok tahmin edebiliyorsun.Ben hiç bilmiyodum.Senin ki en azından yürümüyor demiş sevmedim demiş.Bu da çok kötü bir durum biliyorum.1 yıl boyunca kandırmış seni.Ama en azından dürüst davranmış sana söylemiş herşeyi.1 yıl boyunca kandırmış ama en azından bitirirken dürüst olmuş.Sen sormuşsun o da doğru cevabı vermiş sana.Benim ki onu bile yapmadı.İlişki yaşayacak durumda değilim dedi çekti gitti 2 ay sonra sözlendi.En çok da bu koyuyor bana şu anda.Herşeyine inandığım güvendiğim adamın adam çıkmaması cesaretsiz olması.Düşünebiliyor musun bana sevmiyorum diyecek kadar bile cesaret yokmuş adamda yada belki diğer taraf kabul etmezse ben bu buna geri dönerim diye iki yüzlülük yapmış.Madem kandırdın beni bari ayrılırken dürüst olsaydın.Geçecek bu günler.Bizleri gerçekten hakeden birileri çıkacak karşımıza.Ama zor olucak.Ben de kafamdan attım.Kafamda bitirdim ama hala kalbim acıyo.Hep aklıma güzel günlerimiz geliyf diyorum Allahım off...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…