Eski sevgilisini unutmaya çalışanlar..Bizim de bir topiğimiz olsun

İlk önce sanane dedi,sonra ben ısrar ettim söylemesi için..Netten bulmuş olabilir.O sitelerde üyeleliği olduğunu biliyorum ayrılık dönemlerinde..Görüyordum üyeliğini,adından aratınca bile çıkıyordu..
Güzellik yönünde ekisiğim pek olmamasına rağmen yetemedim ona:(

aşk sahiden hastalık şu anlattığınız kişiye baktığımda 3 cümlesi yetiyor karakterini ortaya sermekte. böyle bir adamdan ayrıldığınız için ancak şükredilir ama kendimiz objektif değerlendiremiyoruz maalesef. aynı durum ben ve diğer arkadaşlarımız için de geçerli tabi.

bir erkeğin aradığı tek şey güzellikse zaten kadınları haz objesi olarak görüyordur, nitekim sizinki de cinsellikten dem vururken niyetini de açıkça dile getirmiş. her güzelin bir alternatifi vardır ömrünüzü arkadaşlık sitelerini haz arayışlarını tatmin edecek katalog gibi kullanan bir erkekle geçirmek istemezdiniz eminim ki. dünyanın en güzel kadını da olsanız bir yerde sürekli aynı kişiyi görmek onu sıkacaktır ve yenilerini arayacaktır bunun sonu yok ki. sadaka verin bence kurtulduğunuz için:ssz: eğer sevebiliyorsanız, hem de böyle birini bile sevebilmişseniz siz zaten güzel bir insansınızdır. acı çekmek, sevmek bunlardır insanı güzel kılan, insan yapan.

Son düzenleme:
aşk sahiden hastalık şu anlattığınız kişiye baktığımda 3 cümlesi yetiyor karakterini ortaya sermekte. böyle bir adamdan ayrıldığınız için ancak şükredilir ama kendimiz objektif değerlendiremiyoruz maalesef. aynı durum ben ve diğer arkadaşlarımız için de geçerli tabi.

bir erkeğin aradığı tek şey güzellikse zaten kadınları haz objesi olarak görüyordur, nitekim sizinki de cinsellikten dem vururken niyetini de açıkça dile getirmiş. her güzelin bir alternatifi vardır ömrünüzü arkadaşlık sitelerini haz arayışlarını tatmin edecek katalog gibi kullanan bir erkekle geçirmek istemezdiniz eminim ki. dünyanın en güzel kadını da olsanız bir yerde sürekli aynı kişiyi görmek onu sıkacaktır ve yenilerini arayacaktır bunun sonu yok ki. sadaka verin bence kurtulduğunuz için:ssz: eğer sevebiliyorsanız, hem de böyle birini bile sevebilmişseniz siz zaten güzel bir insansınızdır. acı çekmek, sevmek bunlardır insanı güzel kılan, insan yapan.

Evettt, simdi bu yazdiklarimizi bir de yuksek sesle kendi kendimize okuyalimmmm :ssz:

Atlantis'ciğim,evlenecek kız arıyor nette bile olsa.Hem sadık hem güzel ,hem seven,hem iyi huylu,hem çalışan,hem iyi yemek yapan bir kızla evlenmek istiyor.Bunlardan güzellik yönünde(!) kalıyorum doyumsuza..Uzun boylu sarışın seviyormuş,büyük htimalle yabancıyla evlenirmiş ben olmazsam''Bu sözleri arada benim deşelemem arada kendi isteğiyle tekrarlaması ve bunun beni daraltması ,boğması üzerine ayrıldım...Yetemedim.Halbuki onla çok mutlu olabilirdik bu kadar doyumsuz olmasa..Onu temiz ,çıkarsız bir sevgiyle sevmiştim..Güzel anılarımız hatrına bir sevgi ve acı var,şuanki sanki o değil..Bu değişim çok acı..

Hepsini birarada bulamaz ki..Bunu bildiği için çok güzel olması yetecek demekki..Bu onu mutsuz ederse ne yapacak bakalım:( 34 yaşında ama bildiğin ergen ve ilk kız arkadaşıyım ,daha hayatı tanımıyor.Sen de ellerde rezil olacaksın benim gibi ''dedim..

Son düzenleme:
Atlantis'ciğim,evlenecek kız arıyor nette bile olsa.Hem sadık hem güzel ,hem seven,hem iyi huylu,hem çalışan,hem yemek yapan bir kızla evlenmek istiyor.Bunlardan güzellik yönünde(!) kalıyorum doyumsuza..Uzun boylu sarışın seviyormuş,büyük htimalle yabancıyla evlenirmiş ben olmazsam''Bu sözleri arada benim deşelemem arada kendi isteğiyle tekrarlaması ve bunun beni daraltması ,boğması üzerine ayrıldım...

netten yıllarca kadın aramış artık evlenmek isteyen eski sevgilimle tanıştığımızda ilk gün ailesiyle tanıştırmak 2. hafta evlenmek istemişti. 1.5 yıl kabus gibi geçti o araları atlıyorum da istemeye geldikten 1 hafta sonra terk edip yine feysbuk ve benzeri sitelerde kadın aramaya başladı. sonradan öğrendiğim kadarıyla istemeye gelmeden 1 gün önce bile kadın arıyormuş. 6 ay sonra neden ayrıldığımızı öğrenebildim çünkü telefonda bitmişti ben ona güvenmemişim. adam zaten yalan söylüyordu dengesizdi ve zaten tüm yalanlarını yüzüne vurdum hala ona güvenmem gerektiğini iddia edebiliyordu. işin en garip yanı aşırı dindardı sözde ve interneti şeytanın tuzağı, nefsin oyunu olarak adlandırırdı bu kez de savunması "Allah rızası için" kadınlara bakması oldu. o cümleden sonra hiçbir şey anlatamacağımı anladım.:ssz:

seninki de güzel bir hayal görüyor, iki seçenek var ya karşısına çıkan kadın öyle bir acıtır ki canını neye uğradığını şaşırır ya da kız zaten anlattığı gibiyse bu edepsizlikle 2 günde ondan da hevesini alır soğur ve yeni sulara yelken açar. umarım ilk seçenek olur da başkasının kalbini kıramadan yaptıkları ile yüzleşme fırsatı bulur. bazılarının başına bir musibet gelmeden verdikleri zararı da anlayamıyorlar.

evliliğe uygun efendi biri olsa emin ol ki ne seni üzerdi ne de sana cinsel yaşamını anlatır kalbini kırardı. yaptığı çok büyük saygısızlık ve densizlik umarım sevgilisi diye bahsettiği kişinin bir gerçekliği yoktur yalandır da kimsenin canı yanmaz.

Atlantis'ciğim,evlenecek kız arıyor nette bile olsa.Hem sadık hem güzel ,hem seven,hem iyi huylu,hem çalışan,hem yemek yapan bir kızla evlenmek istiyor.Bunlardan güzellik yönünde(!) kalıyorum doyumsuza..Uzun boylu sarışın seviyormuş,büyük htimalle yabancıyla evlenirmiş ben olmazsam''Bu sözleri arada benim deşelemem arada kendi isteğiyle tekrarlaması ve bunun beni daraltması ,boğması üzerine ayrıldım...

Hepsini birarada bulamaz ki..Bunu bildiği için çok güzel olması yetecek demekki..Bu onu mutsuz ederse ne yapacak bakalım..

aramaya devam etsin.

$iskelet.webp

böyle olduğunda bulur belki:ssz:

Atlantis'ciğim,evlenecek kız arıyor nette bile olsa.Hem sadık hem güzel ,hem seven,hem iyi huylu,hem çalışan,hem iyi yemek yapan bir kızla evlenmek istiyor.Bunlardan güzellik yönünde(!) kalıyorum doyumsuza..Uzun boylu sarışın seviyormuş,büyük htimalle yabancıyla evlenirmiş ben olmazsam''Bu sözleri arada benim deşelemem arada kendi isteğiyle tekrarlaması ve bunun beni daraltması ,boğması üzerine ayrıldım...Yetemedim.Halbuki onla çok mutlu olabilirdik bu kadar doyumsuz olmasa..Onu temiz ,çıkarsız bir sevgiyle sevmiştim..Güzel anılarımız hatrına bir sevgi ve acı var,şuanki sanki o değil..

Hepsini birarada bulamaz ki..Bunu bildiği için çok güzel olması yetecek demekki..Bu onu mutsuz ederse ne yapacak bakalım:( 34 yaşında ama bildiğin ergen ve ilk kız arkadaşıyım ,daha hayatı tanımıyor.Sen de ellerde rezil olacaksın benim gibi ''dedim..

yeni eklediklerinle beraber daha da ilginç hale gelmiş konu:ssz: biz sevdiğimiz insanları gerçek yüzleri ile göremiyoruz, kalp gözde de ciddi bir bozukluğa neden oluyor, zaten akıl ve mantık tamamen hükmünü yitiriyor. 34 yaşında, netten kadın arayan, ilk kez bu yaşta bir sevgili edinmiş, kendini playboy bütün kadınları da holivud yıldızı sanan, yaşadığı ülkedeki kadın boy ortalamasının bile farkında olmayan, muhtemelen kendi de bir brad pitt olmayan bir insanın bu hayalleri genelde 15 yaş zihniyetine tekabül eder. eğer bu kafada yaşayabiliyorsa bu yaştan sonra ergenlikten yetişkinliğe de ani sıçrama yapamayacaktır. hayaller güzeldir ama biz gerçek hayatta yaşıyoruz, muhtemelen yazıştığı çoğu kadının fotoğrafı bile sahtedir ve o sahte fotoğraflar üzerine hayaller kuruyordur. lütfen yazdıklarım seni incitmesin nihayetinde birlikte olduğun zamanında değer verdiğin biri ama ben zihniyetin çarpıklığını vurgulamak istiyorum o şahıs özelinde de değil esasında yazdıklarım zira çok var bu kafada erkek.

bu cümleleri kurabilen biri zaten rezildir senin ise rezil olmuş bir tarafın olduğunu sanmıyorum. maalesef hayal dünyası hakikat duvarında sonlandığında senin kapını çalacak gibi geliyor ama umarım çoktan onu unutmuş olursun. acaba içinde ona karşı şefkat olabilir mi? hani onun kötü bir hayatı var, ergen gibi, netten kadın arıyor, hayatın gerçeklerini göremiyor sen acaba onu değiştirmek, ona kol kanat germek gibi bir istek içinde olabilir misin? bu hataya da çok sık düşüyoruz da.

Son düzenleme:
:))Bence de..Ya araya bekleye evlenemez..Ya da birinin gazabına uğrar..O ettiği lafları birbir yer..
Hayat büyük konuşmaya gelmiyor(kendimden biliyorum),ona da çok söyledim ama bildiğin ergen,bildiğin hayatı tanımamış..Bir beraberliği olduğunda beni arayacağını biliyorum..Çünkü tüm yaşanmışlıklarımla önceki ilişkimde yaptığım hataları yapmayıp ,çok olgun davrandım bu ilişkide...Ama yanlış adama doğru davransan da olmuyor..

Atlantis'ciğim kendisi yakışıklıdır bu arada,ama kadın ruhundan pek anlamaz.Tanımaz kadınları...çünkü tenezzül edip de beğenmez herkesi,arkadaşlık etmez herkesle:( Hele türk kızlarını beğenmez,hem fiziken hem huy olarak..Gözü yabancı kızlarda ama onlarla evlenmeye de k.ç. yemiyor..Bildiğin aklı bir karış havada.Ne yapacağını bilemiyor..

O kızlarla sanalda kalmaz o,reelde mutlaka görüşür.Güzelliğe feci takık..

Arlantis'ciğim şefkat var ama sevgi de var..Az aklı başında olaydı da evlenip mutlu olaydık ah:(

Son düzenleme:
kızlar biz onun anlaşamdığımızı düşündüğünden ayrıldık. bana çok öfkeliymiş vs vs :26:

Bugün ilk defa saatlerce aklima bile gelmedi :)) kendimi kafamda biseyler kurarken bulmadim... Allahim cok sukur dualar olumlamalar positiv dusunce hepsi sonunda ise yaradi ve beynim yine normal calisiyo ohhhh bee ask acisi bitti ruhum cok rahat darisi basiniza... Öyle rahat bisey Ki aylardir suren bocalama karisiklik Hersey son buldu.... Jerrycim anzercim cok mutluyum :))) darisi herkesin basina

whatapp dan baktım kendisine bir de ne göreyim yanında bir kızla resim koymuş adi herif:53: tamam benim de oldu ondan sonra ama en azından sakladım bak senle olamadım ama hala acı çekiyorum bla bla izlenimi verdim oldu mu şimdi gururum kırıldı:52: nasıl benden önce mutlu olur :27: kafamda deli sorularrrr

Insallah. Ama yalniz acmam. sizin de hemen o konuya transferinizin olacagindan emin olmam lazim. anca beraber kanca beraber :D
:1:

yok canim sen bizi bekleme :)) en azindan ben bi daha kolay kolay bulasmam böyle islere :))) bu aralar platonik takilicam daha rahat ve tatli oluyo hem karismiyo bogmuyo seni hem karsilikli bi beklenti yok...herkes hayatini yasiyo ne güzzel :)

Bir buçuk sene oldu ayrılalı. Kafamı dağıtacak şeyler yaptığım süre içersinde aklıma bile gelmiyo diyebilirim. Ama bir anda, hiç onla alakalı bişey bile yokken aklıma gelmesi, yaşadığım acıları bana tekrarlatıyo. Herkes "zaman" derdi, "zaman herşeyin ilacı". Unutulmuyo kızlar, ne yaparsanız yapın. Sadece onsuzluğa alışıyosunuz, ne kadar yalancı, ne kadar şerefsiz, ne kadar adam olmasa bile.

Çok şey yaşadım, yalanlar dolanlar, ailesinin beni istememesi, ama aramıza hiç başka biri girmedi. Yine de değişmedi sonuç. Biz birbirimizi severken ayrıldık. Evlenmemize 23 gün kala, günlerce her hazırlığı yapmışken yarı yolda bırakıldım. Hiç bişey yemedim, içmedim, 12 kilo zayıfladım 20 günde. Her gün ağladım, aldım gelinlik ayakkabılarımı elime geceleri, onları sevdim. Eşyalarıma baktım, evimiz için aldığımız tüm eşyalara, ortadaydı her şey, çünkü tuttuğumuz eve yerleştirecektik artık. İnanmadım, biz 7 yıldır beraber olupta, evlenicekken nasıl ayrılabilirdik. Ailesi tek kelime etmedi, aramadılar bile, neden bitti diyen olmadı onun ailesinden. Zaten istemiyolarmış, neden arasınlar ki, istediklerine kavuştular. Çok sabrettim, herşeye, sadece onunla olsun sonumuz diye. Ama olmadı.

Ben bi adamı büyüttüm, 20 yaşından 27 yaşına kadar. İşsizdi, işe girsin diye uğraştım, ailesi benim oğlum çalışmaz derken bile. Yıllarca uğraştım. Adam ettim onu ben, biliyorum çok şey öğrettim ben ona. Merhameti öğrettim, sevmeyi öğrettim, sevilmeyi öğrettim, sadakati öğrettim, çalışmayı öğrettim, paranın sevgiden asla üstün olamayacağını öğrettim, yuva kurmayı öğrettim. Evet yuva kurmayı öğrettim ona ben. Evliliğin her hazırlığını öğrettim. Ve o bir başkasıyla 5-6 ay içinde yuvasını kurmuş. 7 yılda bana giydiremediği gelinliği, bir başkasına nasıl giydirebildiğini hala anlayamadım.

Sevmek bu değil, sevginin üstü bu kadar kolay kapanmaz. Benimki sevgiydi, onunki neydi bilemiyorum. Adını ben koyamadım. Ama ben sevdiğim adamı neredeyse ellerimle evlendirdim. Unutabilir miyim bunu? Hayır, alışıyorum ama zamanla. Zaman zaman gözyaşlarıma engel olamasamda, umudumu kaybetmek istemiyorum yeniden sevebilmek için...

Aramiza hosgeldin...

tabi Ki unutlmayacak bizim yanimiza ders olarak kalacak yasadiklarimiz... 7 yil icinde olmayacagini anladigin zamanlar mutlaka olmustur ama pes etmek istememissin iste burada sakli Hersey Allah bir cok kez olmayacagini olaylarla karsimiza cok guzel ve net cikariyo fakat biz kor olup devam ediyoruz... Kader iste olmayinca olmuyo....

Aramiza hosgeldin...

tabi Ki unutlmayacak bizim yanimiza ders olarak kalacak yasadiklarimiz... 7 yil icinde olmayacagini anladigin zamanlar mutlaka olmustur ama pes etmek istememissin iste burada sakli Hersey Allah bir cok kez olmayacagini olaylarla karsimiza cok guzel ve net cikariyo fakat biz kor olup devam ediyoruz... Kader iste olmayinca olmuyo....

Hoşbuldum.

Olmayacağını anladığım zamanlar çok oldu. Hep olmadığını gören bi tek ben oldum, bitsin dedim ilk anladığım zamanlarda. Sevemem dedi başkasını, seni bir başkasının yanında düşünemem dedi, ölürüm dedi. Böyle de olmuyo dedim, olucak dedi. Ben geri adım attım, o geldi çekti. Sonra alıştığımı farkettim ona. Bende dedim, ondan başkasıyla olmaz, sevemem ki bi başkasını. Yalanlarına göz yumdum. Seni sevdiğim için hepsi dedi. Ailesiyle aramızda benim bildiğim hiç bi sorun olmamasına rağmen, onlar kendi istedikleri gibi, kendi düşünce tarzlarına uyan bi insanla evlenmeyeceği için alttan alltan kafasına girmişler. En ufak tartışmamız onlar için evlenirsek boşanmamıza sebep olacak şey olarak gösterildi. 7 yıl her günümüz mutlu geçecek değildi ya.

Ben bi çocuk büyüttüm içimde, 7 yıl kadar adı "aşk" olan. Sonra onu kaybettim, elimden aldılar. Şimdi bilmiyorum hayatına aldığı, evlendiği o insanla büyütebilir mi bi aşkı yeniden. İstemem canı yansın, ama benim yaşadıklarıma sebep olanlar, yaşattıkları acıyı yaşasınlar.

Şimdi birini sevebilmek zor geliyo, güvenebilmek daha da zor. Belki de biraz daha zaman gerekli, alışabilmek için...

canım benim üzüldüm gerçekten ahın tutar elbet o da huzursuzdur bir şeylerden.inş karşına çok iyi çok çok güvenilir bir insan çıkar:31:

Back
X