Eski Sevgilisinin Adıyla Seslendi

hmm.. bu olay beni yaklaşık 12 yıl öncesine götürdü..
o günlerde pek bi deli olduğum flörtümle ciddileşiyor gibiydik, bir cafede romantik romantik takılırken (ben öyle sanırken ya da) bir anda sohbet arasında bana "deniz" dedi. elbette adım deniz değil, kim o neden öyle dedin diye sordum ama geçiştirdi beni. Ben de ağzımızın tadı kaçmasın diye durmadım üzerinde.. Bir süre sonra da yoktan yere iletişimimiz koptu.. Aylar sonra öğrendim ki, deniz bunun 1 yıldan fazladır birlikte olduğu ciddi (!) ilişkisindeki hatunmuş.
Demem odur ki,üzmek de istemiyorum ama, erkeklerde bu dil sürçmesi olayını hiçbir zaman masum bulmadım. İletişimde olmasalar bile öbür hatun kesinlikle bunun aklında, vaziyet al..

anısı olur size onu anlatır o başka ama 2 yıldır birlikteymişsiniz . Biraz garip yine de günahını almayayım belki de gercekten dediği gibi dili sürçmüştür...

Gönülde ne varsa dil onu söyler. :işsiz:
Ben ayrılırdım yapım gereği verem eder ve de olurdum unutamazdım..:olamaz::KK14:

Merhabalar,
Umarım herkes çok iyidir. Birkaç gün önce yaşadığım ve içimde bişeylerin kopmasına neden olan bir olay hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
İki yıldır devam eden ve ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var. Geçtiğimiz gün erkek arkadaşımla gayet tatlı bir sohbet ederken, cümle içinde benim adım yerine eski sevgilisinin adını kullandı. Ne dedin diye sordugumda olayı çevirmeye çalıştı ama ısrar ettiğim için sonunda kabul etti. İletişimi ilgisi olmadığını söyledi. Normalde sinirlendiğimde tansıyonu ciddi anlamda yükseltirim ama bu sefer buz gibi oldum,hiç bişey yapmadım sessiz bir şekilde evime doğru yürümeye devam ettim. İsmini telaffuz ettiği kızla 2,5 senelik beraberlikleri varmış hatta ciddi düşünüyorlarmış ama en sonunda ayrılmışlar. Benımle olana kadar araya farklı kişilerde girmiş tabi.İlişkimizin başlarında eskilerden konuşurken bu kızla ilgili bikaç olaydan ve anıdan bahsetmişti. Ozamanlar buna çok takılmamıştım ama ara ara özel günler-tatiller gibi olaylarda benim değer verdiğim şeylere kayıtsızlığı bu konuyu zaman zaman düşünmeme sebep oldu. Acaba onda nasıl olurdu vs gibi . Böyle bir durumda siz olsanız ne yapardınız ? Ne düşünürdünüz ? İlişkimizin başı olsa ağız alışkanlığıdır vs diyeceğim ama benle ıkı sene geçmiş e o ilişki arasında da başkaları bile olmuş. Bu yüzden bu durum beni normalden daha huzursuz ve taş gibi yaptı.
8 yil once ciddi bir iliskim vardi. evlenmeyi dusunuyorduk hatta nisan esya vs konusuluyordu. ama olmadi, olmamasinin nedeni kendisini evlenecek kadar cok sevmedigimi anlamis olmam. ufak tefek puruzler de cikinca ayrilmistim. bu 7-8 yil icinde de hic ama hic aklima gelmedi, hic te aklimda kalmadi. gecen yil esimle tanistigimda esim benimle gorusmeye geleceginde aileme yanlislikla o kisinin ismini zikrettim 😂😂 ailem de şok oldu, ben de. hatta bu 2 3 kez oldu. insanlik hali insanin agzindan kaciveriyor. illa aklinda oldgunun kaniti degil bence bu. sonucta kac yil zaman gecirmisler.

İnsanlık hali diyorum ben. Bazen insanin ağzından çıkabiliyor hiç alakasız bir kelime, benim de başıma gelmişti. Exi zaten kendim terketmiştim, sümük gibi yapıştı diye bıraksın diye çok uğraşmıştım, exle görüşmeyi kes, eskaza adını anan olur diye ortak arkadaşlarla bile ilişkiyi kesmiştim. O derece uzak durdugum biriydi, ama bir gün , hem de mutlu bir anda gülerken adı cikivermisti ağzımdan. Neyse ki sevgilim duymazlıktan geldi, ya da anlamadı, bilmiyorum.
Yani , kendim de yaşadığım için olayın bilinçaltıyla , unutamamayla, tekrar görüşmeyle falan alakası olmayabileceğini söyleyebilirim.
İliskinde mutluysan kendini doldurma hiv

O kadar istem dışı ve o kadar alakasız bir şekilde oluyor ki! Yirmi yıl önceki nişanlımın ismiyle hitap ettiğim flörtüm "o da kim" diye tepki gösterince anlamıştım ne söylediğimi :KK48: . İşin tuhaf tarafı adamı 20 yıldır görmediğim gibi, zerre de sevgiyle anmam. Hatta hiç anmam, hatırlamam bile! Ne aklıma geldi, ne de düşündüm o an ama ismi çıkıverdi işte. Zaten o gereksiz kişiden sonra çok daha güzel anımsadığım kişiler olmuştu hayatımda. Yani zerre önemsemeyin insan beyni sırları tamamen çözülememiş bir organ. Kimbilir hangi kıvrımda ne oldu da dile farklı bir sinyal gönderdi. Çok etkilendiyseniz söyleyin kendisine rahatsız olduğunuzu. Ama büyütmeyin çok olağan bir durum gerçekten

Aklında hala o var demekki unutmamış baya zaman olmuş normal de varlığını unutursun evlenip ayrılıp tekrar evlenenler unutuyor var bunda bişey belki yenisini eskisi gibi hayal ediyor aklı eski sevgilide kalmış evlenincede unutmaz malesef var böyleleri

Aynı durum benimde başıma gelmişti. Şuan hayatımda olan insanı çok seviyor olsanda bir anda ağzımdan eski sevgilimin adı çıktı. Tamamen istemsizce... çok utandım, çok mahcup oldum. Bu sebeple bende insanı bir hata gözü ile bakanlardanim

Benim 8 senelik bı iliskim vardı ayrıldık iki sene sonra aynı sene evlendik biz evlendigimiz kişiler aynı koydeniz onun ve ailesinin hataları oldu bana karşı çok uzun hikaye ama nefret nedir bilmezkn onun yaptıklarında öğrendim benim için o kelime o zaman anlam kazandı . Ve ev tuttuk yerleştik nerden belki 2 hafta belki 1 ay sonra yan binadan ev tuttu bu şahıs . Eşime değilde kardeslerimde konuşurken yanlışlıkla adını söylerdim aliskanlikti sanırım . Ben böyle bişi yaşasam bende takilirdim sanırım ama biraz sessiz kalin ne diyecek hatasının farkında mı ? o önemli gönlünüzü almaya çalışacak mi ? Netice de hemen ayrılmayın derim yine de karar sizin

Bende böyle pot kırdım defalarca. O kişiyi bugünlerde düşünmüş olabilir illa bir şey olması gerekmez. Aklıma bazen eski flörtlerim gelirdi yenilere öyle seslenirdim. Onları sevdiğimden değil

Aynı durum benimde başıma gelmişti. Şuan hayatımda olan insanı çok seviyor olsanda bir anda ağzımdan eski sevgilimin adı çıktı. Tamamen istemsizce... çok utandım, çok mahcup oldum. Bu sebeple bende insanı bir hata gözü ile bakanlardanim
Aynen bende yaptım rezil oldum 😃

Zor bi durum, halâ aklında demek ki.. ben olsam o ilişkisiyle ilgili herhangi bir şeyi konuşmazdım ve kendi kendime düşünürdüm gerçekten istiyor muyum diye. İçim soğudu demişsin, biraz kendini dinle en doğru kararı vereceksin eminim🌸

Ben de bu hatayı yapmıştım ama eski iliskimle yeni ilişkim ardarda olmuştu tamamen ağız alışkanlığındandı onlarınki seneler önce bitmesine rağmen bunu demesi ne bileyim genede başka bir sorununuz yoksa bunu büyütmeyin derim

özel günlerin önemsenmemesi evlilikte boşanma sebebi ama sevgililikte ne bilmiyorum

isim konusuna gelirsek adamın beynindeki düşünceyi bilmediğim için birşey diyemem

Ben de eşim de bu Tarz konularda hemfikiriz. Taksi cagirirdik.
Şüphe insanın beynini kemiren virüs gibidir.
Gönderiyorsan suphelenmeyeceksin.
Supeheleneceksen gondermeyeceksin.

Back
X