Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani saklama amacım olsaydı orayamı saklardım bu evın heryerı senın kntolunde annemın evınde saklardım ben daha ilk gün herseyı attım ona ait bu cdnınde orda oldgnu bılmıyodum dedıkızlar barıştık ama ben guvenmyrm artk ona
![]()
yani saklama amacım olsaydı orayamı saklardım bu evın heryerı senın kntolunde annemın evınde saklardım ben daha ilk gün herseyı attım ona ait bu cdnınde orda oldgnu bılmıyodum dedıkızlar barıştık ama ben guvenmyrm artk ona
![]()
canım o görüntülerden sonra böyle hissetmen çok normal, muhtemelen 1-2 hafta hala soğuk hissediceksin ona karşı ama düzelicek zamanla.. hem sende eminsin zaten eski sevgilisine karşı hiçbirşey kalmadığının, şuan ona nasıl başkası dokunmuş öpmüş benden başka diyosun ama zamanla bunlarıda unutucaksın.. şuan kimin yanında sevgilin? senin; bunu düşün güç vericektir sana![]()
Yanlış anlama ama arkadaşım sen böyle davranmakla sadece diğer kıza prim veriyorsun,aklında olmayanı aklına sokuyorsun.Boş ver oldukça rahat davran sıkıştırma sakın onu bu konuda üstüne gitme,bıktırma.9 senelik evli bir bayan olarak öneriyorum sana bunu.Erkekleri ne kadar sıkıştırırsan o kadar yalana ve kıvırma yoluna gidiyorlar ve kendilerini dışarı atmaya çalışıyorlar her fırsatta.Benim eşim onu kıskanmıyorum diye yakınır mesela çünkü kıskansamda belli etmem mantıklı ve sakin davranırım.Ki şöyle bir durum var erkekler gerçekten çocuk gibiler ve flörtü seviyorlar çok üstünde durma o kızı sevse onunla olurdu madem seninle ve yalvarıp geri geldi güvensizlikle kendini onu ve ilişkinizi yıpratma.Ona ve kendine saygını yitirirsin sonunda.En iyisi ona hayatındaki tek ve en önemli kadının senin olduğunu iyice göster ama bunu cadılıkla değil uyumla yap.Zaten o kızın resmini sakladıysa bile pişman olacaktır senin iyi tutumların karşısında.Benden naçizane tavsiyedir evlilikten dolayı yol büyüğün olarak :82:
sende eski sevgilinle çekilmiş foto yada cdlerini onun görebileceği bir yere koy görüncede unuttum dersin bakalım o sana nasıl tepki vericek daha sonra özellikle yaptığını açıklarsın böylelikle hem tepkisini ölçmüş olursun hemde senin yaşadığın duyguyu oda yaşamış olur kıstasa kıstas ben olsam öyle yapardım![]()
ayy
çok kötümüyüm neyim
liseli arkadaşım lise hayatı değil bazı şeyler :=:=:=:=:=:=:=:====))) bekara koca boşamak kolay derlerde aklın cok sonra gelecekvalla ne diyim bilemiyorm ya :26: