- 7 Aralık 2018
- 7.407
- 19.049
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Neden ki 4 aylık bir ilişki ve aradan 10 ay geçmiş eski sevgiliden neden hiçbir şey olmasın kiolmaz olmaz bu is olamaz hic yalvarma bu is olamaz
Hayatına bir kız girse kıskanmaman gerekir ki bunu yapabilir miisn ya da o seninkini kabul edecek mi yani bilemiyorum ama bence olmaz gibi... ama olada bilir. Muhakkak bunu yasayan ve basaran vardır...Neden ki 4 aylık bir ilişki ve aradan 10 ay geçmiş eski sevgiliden neden hiçbir şey olmasın ki
Size sadece acı verir.Boşverin arkadaşım.Özlediğinizde duvarlara kuşlara anlatın ama ondan böyle bişeyi talep etmeyin.Hayat gerçekten güzel zorlaştırmayın.Merhaba hanımlar benim bir eski sevgilim var ayrılalı 9 10 ay oldu dört aylık da bir ilişkimiz vardı ama yürütemedik yani net bi sebebi yok aldatma falan olmadı ama çok komik kafa dengi biri aşırı özlüyorum yani ruh ikizim gibiydi sevgili olmak istemiyorum ama arkadaşım hatta en yakın arkadaşım olmasını aşırı istiyorum sizce mümkün mü ve nasıl yapabilirim bunu
Kaldırabilirim çünkü sevgililik istemiyorum ama sohbetini falan çok özledim ve kafa yapımız konuşma şeklimiz bile aynı sadece ilişki yürütemiyoruz kaos çıkıyorEn yakın arkadaş olmak zor. Bi kızdan hoşlandığını söylese kaldırabilecek misin?
Karşı taraf ilişki kaldırabilen biri değildi ben de pek değildim bundan dolayı tartışmalarımız oldu ama onun dışında mizah anlayışımız konuşma şeklimiz burcumuz bile aynı 4 aylık bi şey için de tamamen hayatımdan çıkmış olması kötü hissettiriyoMümkün olacağını düşünemiyorum. Bı 4 ay daha birliktelik olur sonra yıne bıter gıbı.
Atesle barut. Yasanmışlık var. Üstelik hiçbir huzursuzluk ta yokmuş. Bilmem ki. Üstelik karsı taraf istermi ki?
Niye ki arkadaş olamayacağımızı nerden anladınız?Ya kusura bakma ama her ıkınızınde ilişki kaldıramadıgınızı soyluyorsun zaten yasadıgınız sey ilişki de degıl sanırım 4 ay bır daha vakıt gecırır sonra bıter düşüncesi dogru tahmınım gıbı geldı. Sız hiç arkadas olamazsınız.
Arkadaş kalalım dedik zaten ama kendisi kavga çıkardı istemediği biriyle oturduğum için ama o zamanlar ayrılalı 1 hafta olmuştu daha şimdi 10 ay geçtiÖncesinde bir arkadaşlığınız olsaydı veya ayrılırken "arkadaş kalalım" diyerek ayrılmış olsaydınız olabilirdi. Çoğu zaman bu bile taraflardan biri sevgili bulana kadar sürüyor.
Şimdi gidip "yeniden arkadaş olalım" demeniz yanlış anlaşılacak. Ya "sensiz yapamıyorum bari arkadaş kalalım noluuur" diyorsunuz gibi anlar ya da yeniden yürümek için yol yaptığınızı düşünür.
E tamam da ben tekrar ilişkiye başlamak istiyorum demedim kiFıkrıme saygı duyarsanız sızın anlatımınıza göre cıkardıgım boşluk doldurmak takılmak hoş paylaşımlar yasamak sıkılınca mı ya da tadı kacınca mı her neyse bıtırmek ara vermek.
Yol ver gitsin o kafandakilere.Merhaba hanımlar benim bir eski sevgilim var ayrılalı 9 10 ay oldu dört aylık da bir ilişkimiz vardı ama yürütemedik yani net bi sebebi yok aldatma falan olmadı ama çok komik kafa dengi biri aşırı özlüyorum yani ruh ikizim gibiydi sevgili olmak istemiyorum ama arkadaşım hatta en yakın arkadaşım olmasını aşırı istiyorum sizce mümkün mü ve nasıl yapabilirim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?