Eski sevgiliye arkadaşlık teklifi

Arkadaş kalalım dedik zaten ama kendisi kavga çıkardı istemediği biriyle oturduğum için ama o zamanlar ayrılalı 1 hafta olmuştu daha şimdi 10 ay geçti

Adam hem ilişki kaldıramıyor hem eski sevgilisine karışıyor. Garip biriymiş.
Siz bilirsiniz ama dediğim gibi o yol yaptığınızı düşünecek bence. Sevgilisi varsa zaten sıkıntı. Boşuna adım atmış olursunuz.

Sevgilisi yok onun öyle anlamasına engel olarak nasıl yapabilirim bunu çünkü çok özledim arkadaşlığını

Bunu yaparsanız sonra gelip burada bir başka daha açarsınız muhtemelen “peki şimdi biz neyiz” ya da “öteki kadından nasıl kurtulurum” ya da “aynı suda 2.kez yıkansak mı” başlıklarından birine çıkar konu.

Tabii arkadaş kalabilme ihtimaliniz var ama yaşınız gençse ve insanın doğası gereği olayları karmaşıklaştırdığından daha dertsiz tasasız tarihsiz başka arkadaşlar bulmanızı tavsiye ederim, bir onda yoktur mizah vs

Hayatımda olsun da nasıl olursa olsun modundasınız sanırım. Ama eski sevgiliden hiçbirşey olmaz . Başka arkadaşlar edinmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır

Sevgilisi yok onun öyle anlamasına engel olarak nasıl yapabilirim bunu çünkü çok özledim arkadaşlığını

Bilemiyorum, bence ne söyleseniz öyle anlar.
Benim arkadaşça ayrıldığım insanlar var. Sevgilim olmadığı dönem ara ara sohbet de ederdik.
Ama ayrıldığımızdan beri hiç konuşmadığım biri şimdi yazıp "arkadaş olalım" falan dese "üff bu da boşluktan bana yürüyor" diye düşünüp cevap bile vermem. Araya zaman girmiş sonuçta.

Ben araya zaman girmesi daha iyi gibi düşündüm çünkü öbür türlü ilişki ne kadar bitmiş olsa da o sahiplenme duygusu halen devam ediyo bi anda arkadaşlığa evrilemiyorsunuz ama şimdi o duygular kalmadığı için yeni bi sayfa açılabilir gibi gelmişti

Yani biriyle dört ay sevgiliydim diye onu ömür boyu hayatımdan bloke etmek çok saçma geliyor bana ya..

Yani... Eğer ikinizde de hiçbir his kalmadıysa olabilir bence. Kıskanmayacaksanız ya da boş bir anınızda tekrar yakınlaşmayacaksanız. Yalnız direkt arayıp ben arkadaşlığını özledim demek yerine bir yerde karşılaşma ihtimaliniz yok mu? Ya da o ihtimali yaratmak? Karşılaştığınızda birlikte ne kadar eğleniyorduk gibi şeyler söyler derdini anlatırsın.

O ihtimal pek yok çünkü hep aynı kişilerle aynı yerde takılıyo ya.. kıskanacağımı sanmıyorum zaten 10 ay geçmiş hissi falan da yoktur

E tamam da ben tekrar ilişkiye başlamak istiyorum demedim ki
Zaten bende ilişki bile degılmiş yaşadığınız ıkınızde ilişki kaldıramayız dıyorsunuz. Ne oldugunu anlam bıle veremedıgınız bırseye bıle arkadaslık yasayabılırsınız dıyemem. Fıkrım bu yönde.

İlişki farklı şey arkadaşlık farklı kendime çok benzetiyorum ya bilmiyorum hoşuma gidiyo

Yani kusura bakmayın ama mantıklı hiç bir unsur gelmesi aklıma çok merak ediyorum neden böyle bişey ister biri hem de normal bi arkadaşlık da değil en yakın arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…