Eski sevgiliye bayram mesaji atmak

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
576
162
18
35
Selam kızlar benimkonuştuğum bir adam vardiçin ama üç aydır konuşmuyoruz. bayramın üçüncü günü akşam whatsaptan mesaj attım bayram için neti olmadığı için sabah gormus mesajı komik ses kaydı bayram için atmış. Bayramın birinci ikinci günü olsa neyse ben attıktan sonra bayramın son günü sabahın sekizinde whatsapta herkese mi ses kaydı gonderdi yoksa bana mı. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar .

Mesajiniza karsilik vermek icin attigindan baska dusunecek bisey yok bence de

Lady canım ben ona çok saydirdimayrılırken hakettiği ama bir de benimki umursamaz biriydi attım ama karşılık vereceğini tahmin etmezdi attığımla kalirim diyodum.Yani sadece bana attığını dersin.

sadece sana attı ya da genele attı ne fark edecek, zaten ayrıldıysanız niye bayram mesajı atıyorsun ki

amacın tekrar barışmaksa bayram mesajından fazlasını yapman lazım sanırım

Adamın totosunu kaldırmışsın sana aynı şekilde karşılık vermemiş komik bi sesli konuşma göndermiş.ciddiye alma bir daha da bayram seyran kutlama

Kafam karıştı kızlar ben attım ama sonuçta o da karşılık verdi sabahın sekizinde ses kaydı bir de bayramın son gününde atmak pek aklıma gelmez.Bazıları eski sevgilisini whatsaptan engeller falan o yüzden attım zaten hadi ben dayanamadım gönderdim o da resimli bayram mesajı gormeseydi okumasaydi cevapta atamsaydi.Bana da bazen whatsaptan mesaj atan arkadaşım oluyor baktım hoslanmadigim bir tip gereksiz konuşacak mesajı açıp bakmıyorum bile.Kötü bir amacım yok bibubella sadece fikrinize merak ettim o kadar.

Mutlulugumsun keşke öyle olsa canım hayal ama hayali bile güzel.

Yok canim ne inanmasi ne biliyim karşılık verince mesajıma hoşuma gitti o kadar ayrılırken feci saydirmistim çünkü hakettmisti onun üstüne ne yazsam karşılığını bulmaz diyodum tersini yaptı.

Back
X