Inan birini tanidim oyle uzun zaman once,, hicde oyle degildi :) pufff gelmistisenin tanidiginin yukseleni baskaymis demekki DDD
Ayyyy o benim burctasimmiydiDDDDDDDD iyi yapmissin kuzu hakedene Hak ettigini vereceksin
tum zeki olanlarda sorun galiba bu, duygusuzluk.. koru korune seviyorum kelimeleri , ezbere isler gibi geliyor galiba
Romantiklikte sifir beklenti olmali demekki
Ama balık güzel sever ya :) ama heyecan seven biriysen o iş olmaz :) düz ve sakin ilişkiler için birebir :)
Evettttt cok guzel seviyorrrrrDD ama o kadar, gelecege dair plan yok, calisma kapasiteleri sifir oldugu icin "MADDIYATA ONEM VERMIYORUM" diyip geciyorlar gunubirlik yasamak onlar icin ideal hayat.. hani derle yaa - bir donum bostan yan gel osman ......o hesaptalar ahahhahah
Heyecan odalar arasindaki mesafe kadarlar, haa bide oyun hastalari.. ahhahahha
Yükselenleri başka demekki bunların.
Mandıra filazofu vardı o gibiyse demekki. Uğraşma değmez direk çöp :)
Ahh kuzum yaa, iyilik yap denize at, olmuyor bu konuda.. 15 yasinda boyle eli uzunluk baslamissa way haline.. bir daha gelecegini sanmiyorum ama gelirsede kapidan iceri bile almamalisin bence.. guveninizi zedeledikten sonra o isin gidisati hep sorun olur.. cocuk sorunlu, sizede beladan baska birsey getirmez.. evet topluma kazandiralim cabalari guzel ama ilk gun yapan devamini getirir diye dusunuyorum.. INSALLAH ben yanilirim..
Ziyaret saatlerinde size gelip calisabiliyor ama ailesiyle konusmasi mi yasakmis ? ilginc ve sacma geldi bana..kamerayi akil edememis demekki..tekrar aciyip yanina almayi dusunuyorsan, bence cok dalgali denize girmeye calisiyorsun gibi tehlikeli duruma girme derim.. Empati kurma yetenegi daha gelismemis o cocugun , vicdan merhamette yok,, esinin dedigi gibi alismis belliki.. bosver her zor durumdaki cocugu kurtaramazsin ki, iyilik yapmak istiyorsan yurda genel bagisini yapman yeterli , riskli durum bunlar..
Hafta sonları sadece görüş izni varmış öyle soyledi. Bana da garip geldi.
Yarın gelince konuşmak istiyorum sadece. Neden yaptığını. Durdurmam zaten işyerinde sadece neden yaptığını merak ediyorum. Ne bileyim birinin daha hayatına dokunabiliriz belki dedik.
Akrep sevgilim en cok fedakarlik yapan en iyi anlastigim insandi baska sebeplerden olmadi. Ama yengec kadar bencil kisiligi problemli bi manyak tanımadım. Ben de baligim malesef bu ikisini çekiyorum hep.akreptir o akrep
Fedakârlıklarına lafım yok yavru da işte hiç işi yoksa sokuyor yani o kötüAkrep sevgilim en cok fedakarlik yapan en iyi anlastigim insandi baska sebeplerden olmadi. Ama yengec kadar bencil kisiligi problemli bi manyak tanımadım. Ben de baligim malesef bu ikisini çekiyorum hep.
kızlar çok kötü birşey oldu
akşam gelin anlatacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?