eski sevgiliye hain planlar

Inan birini tanidim oyle uzun zaman once,, hicde oyle degildi :) pufff gelmisti senin tanidiginin yukseleni baskaymis demekki DDD

Ayyyy o benim burctasimmiydi DDDDDDDD iyi yapmissin kuzu hakedene Hak ettigini vereceksin

Kadını erkeği ayrı oluyor bunların. Kova kadını iyidir mesela ama erkeği çekilmez kesinlikle. Çok kıskanç

Vardı bi ex arkadaşım çocuk İng. İktisat okudu sonra herşeyi saatliydi. Sabah akşam ders çalışırdı. Dinlenme saatlerini bizim görüşme zamanımıza ayarlardı. Tabi çalışmasının karşılığını ziraat bankasının uzman kadrosuna birinci olarak girerek aldı. Romantik olmaya çalışır hiç beceremezdi. Komik olurdu.

tum zeki olanlarda sorun galiba bu, duygusuzluk.. koru korune seviyorum kelimeleri , ezbere isler gibi geliyor galiba
Romantiklikte sifir beklenti olmali demekki

tum zeki olanlarda sorun galiba bu, duygusuzluk.. koru korune seviyorum kelimeleri , ezbere isler gibi geliyor galiba
Romantiklikte sifir beklenti olmali demekki

Ama balık güzel sever ya :) ama heyecan seven biriysen o iş olmaz :) düz ve sakin ilişkiler için birebir :)

Ama balık güzel sever ya :) ama heyecan seven biriysen o iş olmaz :) düz ve sakin ilişkiler için birebir :)

Evettttt cok guzel seviyorrrrr DD ama o kadar, gelecege dair plan yok, calisma kapasiteleri sifir oldugu icin "MADDIYATA ONEM VERMIYORUM" diyip geciyorlar gunubirlik yasamak onlar icin ideal hayat.. hani derle yaa - bir donum bostan yan gel osman ......o hesaptalar ahahhahah
Heyecan odalar arasindaki mesafe kadarlar, haa bide oyun hastalari.. ahhahahha

Yükselenleri başka demekki bunların.
Mandıra filazofu vardı o gibiyse demekki. Uğraşma değmez direk çöp :)

Yükselenleri başka demekki bunların.
Mandıra filazofu vardı o gibiyse demekki. Uğraşma değmez direk çöp :)

ahahahahaha... evett evet tam onun gibiydi DDDDD "calismak yok hayat anlayisima ters" gorusu
Hele ki digerinin dedigi gibi tam "DNA kodumda calismakk yookkk " "kodum bozuk" diyordu yaaa ..hahahha

Bugün olanları Anlatayım. Dün 15-16 yaşlarında bi çocuk geldi iş arıyorum mont alacağım diye. annesinin babası var yanlarından alıp çocuk çocuk esirgemeye vermişler iki kardeş. Neyse biz konuştuk ettik çocukla yardımımızı yaptık çok ağladı ben dilenmiyorum iş istiyorum felan diye ve sadece mont aldı başka bişey aldırmadı. Çocuğuda dedik okuldan çıkınca gel hem yardım et derslerını de getir burda biz sana ders çalıştıralım. Bugün geldi yardım etti bize. Herşey güzel akşam 5 de gitti. Muhasebeci kızda akşam cüzdanından para almak için bi bakıyor paraları YÖK. Kameralardan baktık önce benim çantama bakmış para bulamamış sigara almış yanımızda çalışan kızında bütün parasını almış.

Normalde benim cüzdanımda hep yüklü para olurdu. Şansa bak bugün sadece 5 kuruş vardı cüzdanımda. Yine şansa bak bugün eşim pantolon değiştirince cebinden para almamış parasız gittik işe lazım olursa çekeriz diye. Sabahda dün akşamdan gelen hasılat varmış 3 bin muhasebeci kızda onu verdi bana. Bende aldım eşimin yanında para YÖK diye ona verdim. Yoksa cüzdanıma koyardım normalde. Cüzdanıma koysaydım onuda alacakmıştı.

Ahh kuzum yaa, iyilik yap denize at, olmuyor bu konuda.. 15 yasinda boyle eli uzunluk baslamissa way haline.. bir daha gelecegini sanmiyorum ama gelirsede kapidan iceri bile almamalisin bence.. guveninizi zedeledikten sonra o isin gidisati hep sorun olur.. cocuk sorunlu, sizede beladan baska birsey getirmez.. evet topluma kazandiralim cabalari guzel ama ilk gun yapan devamini getirir diye dusunuyorum.. INSALLAH ben yanilirim..

Muhasebeci kızın zararını biz karşıladık. Yarın geleceğim diye gitti ve paraları alırken kameradan bizleri gözlemiş geliyorlarmı diye. Halbuki kendini de görüyordu kameralardan. Ben bugün gidip yurt müdürüyle ve çocukla görüşmek istedim ama eşim olmaz alışmıştır o Dedi. Yarın gelince konuşuruz Dedi. Kartımızı felan verdik okul müdürüne yurt müdürüne ver arasınlar bizi diye. Giden paraya değilde bu Yaşta bu çocuğun böyle bişeye alışması beni çok üzdü. Ailesi durumları YÖK diye almıyorlarmış yanlarına.dedim ailen burda görürse seni nolur dedim ziyaret saatleri dışında görüşmemiz yasak Dedi. Yalan mıydı acaba

Ziyaret saatlerinde size gelip calisabiliyor ama ailesiyle konusmasi mi yasakmis ? ilginc ve sacma geldi bana..kamerayi akil edememis demekki..tekrar aciyip yanina almayi dusunuyorsan, bence cok dalgali denize girmeye calisiyorsun gibi tehlikeli duruma girme derim.. Empati kurma yetenegi daha gelismemis o cocugun , vicdan merhamette yok,, esinin dedigi gibi alismis belliki.. bosver her zor durumdaki cocugu kurtaramazsin ki, iyilik yapmak istiyorsan yurda genel bagisini yapman yeterli , riskli durum bunlar..

Hafta sonları sadece görüş izni varmış öyle soyledi. Bana da garip geldi.
Yarın gelince konuşmak istiyorum sadece. Neden yaptığını. Durdurmam zaten işyerinde sadece neden yaptığını merak ediyorum. Ne bileyim birinin daha hayatına dokunabiliriz belki dedik.

15 yasindaki bir cocuktan mantikli bir cevap alabilecegini mi dusunuyorsun kuzum? ustune gerekeni yapmissiniz zaten. hediye vermissin, ona gereken sadece mont degilmis demekki, neden size sadece is ariyorum , ben dilenci degilim diye acitasyonla basladigini dusun bence... agzi iyi laf yapiyor ama elide uzun.. bunun hayatina dokunsan ne olur, degisecek bir tipe benzemiyor...siz bilirsiniz tabiki ..hayatina dokunabilecegin binlerce cocuk var disarda yada bakim evlerinde.

Ulaşabildiklerimize ulaşıyoruz canım. Çocuğa da dedik Zaten ne ıhtıycın varsa karşılıycaz biz sen okuluna git dedik. Olsun yinede konuşmak istiyorum ben. Vardır bunda da bi hayır diye düşünüyorum. Sebepsiz değildir hiç bişey vardır karşımıza çıkmasında bir sebep. Hayırlısı olsun dedim ama çok üzüldüm inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…