eski sevgiliye hain planlar

Kendin mi yorumluyorsun?

Banada salla o zaman ikizler erkeği kova kadını
İkizler erkeği doğuştam gurme, doğuştan film eleştirmeni, doğuştan bilgiç vs vs her şeyi çok biliyor. Kova kadını da başarılı olmak için doğmuş. İkizler eleştirmeyi bırakır da bu bilgilerini kovaya destek için kullanırsa uçar gider bu ilişki
Kova mantıklıdır, ikizler de. Yani uyumun aşkı olur aranızda. Yeter ki isteyin, kovada biraz inat olabilir ama ikizler daha muktedir.

% 100 doğru tesbitler. Bildiğin cuk diye oturuyor. Kovanın inadının ikizler erkeği zekasıyla idare edemese yürümeyecek bi ilişki kesinlikle. İlişkiyi ayakta tutan ikizler erkeği oluyor.

Bilincsiz Taksir bana ne olur en iyi burc basak basak olurmu o olmazsa ne olur en son

Kova verelim. Amann kova erkeği hiç çekilmez.
Balık erkeği iyi olabilir. Sessiz sakindirler güzel severler Sevdiler mi.
Başak erkeği çıkarcıdır.
Aslan erkeği olursa olur olmazsa olmazcıdır kesinlikle uğraşmaz. Tanıdığım burçlar bunlar yoksa hiç anlamam :)

Kovayla anlasiyormuyuz bilemicemde, balik cokkkk zit burclar yaa.. hayalperest, maceraperest, amacsiz...sabah aksam siir dinleyip ask yasamak istemem yaa Aslanla asla anlasamiyoruz o kesin :) kardesimden biliyorum :)))

Bilincsiz Taksir bana ne olur en iyi burc basak basak olurmu o olmazsa ne olur en son
Siz ikiniz de aynı yöne bakıyorsunuz ama gözünüzü kısıp kısıp bakıyorsunuz, her şeye böyle ıncık cincik bakmazsanız gül gibi geçinip gidersiniz ama biraz ayrıntıcı tiplersiniz laflarınız çok keskin yani dilinizi tutarsanız kalbinizi sara sara devam edersiniz. Biraz konuşulanları tartarak ilerleyin sıkıntı yaşamazsınız

Kovayla anlasiyormuyuz bilemicemde, balik cokkkk zit burclar yaa.. hayalperest, maceraperest, amacsiz...sabah aksam siir dinleyip ask yasamak istemem yaa Aslanla asla anlasamiyoruz o kesin :) kardesimden biliyorum :)))

Balık öyle biri değil kesinlikle. İdealleri olan hedefine ulaşmak için sabah akşam çalışan birisi. Ve kesinlikle yüksek mevkilere çalışarak ulaşabileceğini bilen birisi.

Yengeç ve balık erkeği kuzucuklar, en idealleri bunlar
Aslına bakarsanız akrep olmasın da hepsiyle olur

Bence de balık erkeği idealdir. Nereye çeksen oraya gelir.

Başak erkeği çıkarına uymazsa her türlü dalavereyi yapar. İntikam aldığım arkadaş başaktı. Tecrübeyle sabittir :)

Inan birini tanidim oyle uzun zaman once,, hicde oyle degildi :) pufff gelmisti senin tanidiginin yukseleni baskaymis demekki DDD

Başak erkeği çıkarına uymazsa her türlü dalavereyi yapar. İntikam aldığım arkadaş başaktı. Tecrübeyle sabittir :)

Ayyyy o benim burctasimmiydi DDDDDDDD iyi yapmissin kuzu hakedene Hak ettigini vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…