eski sevgiliye hain planlar

Ya bunu mu taktın al sende cvp yaz büyütme sana mı yazılıyo yoksa eğer öyle bir durum varsa o zaman konuşalım

Haklısın canım patron milleti biraz öküz iki ağzını açıp cvp vermez sonrada haklı gibi al kart bilgilerini kendi cebinden alma sakın fazla da takma kafana

O değil de herkes konu açabiliyor biz yeni üyeyiz diye üvey evlat muamelesi görüyoruz sitede

H huvese sen bişeye sinir mi oldun patronun un hal ve hareketlerinden bişeyden huy mu kaptın yoksa neden seni rahatsız ediyo ona mı takıldın

Hiç cevap yazmadım beş saat haber bekledim mesajı gördü cevap yazmadı akşam dokuz buçuk malın mıyım kölen mıyım tek tek saatlere bakicam gitsin daha önce kime aldırdım ona aldırsin bir kere ilgilenirsen olur olmadık zamanlarda cumartesi pazar demez yazar

Beni bu saate rahatsız ediyor ona takıldım kuzum hoş değil belki müsait değilim belki disardayim belki uyudum biraz düşünce biraz izan ne arar bunda

Canım tuzun kuruysa dediğini yap Yok değil bir sürü maddi sıkıntım var diyorsan sabır çek dediğini yap ama diğer taraftan başka iş bak

Şimdi cvp vermedim sizce ne düşünür

Yarın öğlen mesaj atsam mi ne diyim mesajınızı görmedim kusura bakmayın derim o kadar

İsterseniz bakayım şimdi derim o da kesin bakmana gerek kalmadı hallettim falan der ya da başka bir şey

Bana ne işyerinde patronun iş saatleri dışında mesaj niye atarsın akşamın dokuz bucugunda normali beni bulmaz azıcık izan düşüncesi olan adam yapmaz bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…