eski sevgiliye hain planlar

Benim olayım bugün ses Yok yarın dolunay var bende bir kitap var dolunay ritüeli vardı ama galiba kristal taşa ihtiyacım var eve gideyim malzemeler bi bakayım

Gündüz de sordum o söylediklerin ne işe yarıyor taş felan dediğin nasıl bildiğimiz taş mı

eve daha geçmedim arkadaşımdayım ondada kitap var dı bi bakayım malzemelere dua ediyorsun dua kitabı niyet ediyon

Selam kızlar akşam akşam sinirlerim lacka oldu bdv de konum var birazcık izan patron aradi diye bir bakın canlarim

uzun boylu etine dolgun , konusmalarinda surekli bir tedirginlik hissettigin biri var hayatinda, sanki heyecanlandiginda kekeliyor gibi bu, bunu cok dusunuyorsun, bazen de sevginden degilde onun icin uzuluyormussun gibi, kariyer sahibi olarak bilir ama cok bos, beyni bazen basmiyor giibi, tecrubesiz de olabilir kadinlar konusunda, bazen SIKILIYORSun boyle devam edermi gibi,yakin zamandada kararini vericeksin, cok dua aliyorsun sen, iki tombis bayan var, beyaz tenli,onlar olsa gerek.Otoriter davranmaya calisan bir erkek var , baban olabilir erkek kardes olabilir kisitliyor seni bazi davranislarinda.alip basina gidesin geliyor bazen, bu yakinlarda bir kalabalik bir davet dugun gibi bir ortamin olacak, senin kismetin orada olucak gibi duruyor a,ma sen yine bas kaldiriyorsun, olumsuz bakiyorsun. devlet kapisi isin var, senin hakkinda dedikodular donuyor bir kac yerde bunlar yakin akrabalarin .. engellenmis bir isin var, ...

B Beyazakrep bir derdim var da konu açtım saat dokuz buçukta patron bana mesaj attı uçak bileti ilgili bir baksana panpa konuma

Panpa bu benim konum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…