Canım belli bir ekonomik duruma gelince insanlar ego giriyo hayatlarına bencil oluyorlar senin bir ailen hayatın olduğunu düşünmüyorlar dünyanın kendi etraflarında döndüklerini sanıyorlarBana ne işyerinde patronun iş saatleri dışında mesaj niye atarsın akşamın dokuz bucugunda normali beni bulmaz azıcık izan düşüncesi olan adam yapmaz bunu
Bende mesela para olsa katalogdan şöför seçerdim koruma lar o biçim offf ne para yerdim ama Şeyma subaşı halt yerdi yanımda aaahhh ahhh rezidansımın 17. Katından insanları izlerdim
Ya senVallah kimse kimsenin malı değil patronsan bile iş saati içersinde payrinumsun mesai saatleri dışında senin sorunların beni ilgilendirmez egoist düşünceler iste
canım 5 parmağın beşi bir değil allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne zenginler var gram ego yok genelde sonradan görmeler ego sahibi olıyobu kadar da yüklenmeyin yav belki aramızda işveren felan vardır :)))
canım 5 parmağın beşi bir değil allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne zenginler var gram ego yok genelde sonradan görmeler ego sahibi olıyo
Dasdar fal gönderem enerji iyiyse bak yoksa hiç bakma
Bugün iyiymiş akşama fallar benden demişti :) tabi zaman geçmiyor ki olaysız günü olsun cennet mahallesi gibi hemen kavga çıkıyor :) morali düşmüş de olabilir o yüzden kestiremiyorum ki hiç onu :)
Geldi bizimkiDasdar
Dasdar nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?