eski sevgiliye hain planlar

Bir kere ilgilenir hemen bakıyorum dersen bir dahakine olur olmadık zamanlarda alışkanlık haline getirir hep atar

Bana ne işyerinde patronun iş saatleri dışında mesaj niye atarsın akşamın dokuz bucugunda normali beni bulmaz azıcık izan düşüncesi olan adam yapmaz bunu
Canım belli bir ekonomik duruma gelince insanlar ego giriyo hayatlarına bencil oluyorlar senin bir ailen hayatın olduğunu düşünmüyorlar dünyanın kendi etraflarında döndüklerini sanıyorlar

Çok güzel anladın beni cnm aynen tam da bunu demek istiyorum sinirlendiğinde mevzu bu

Bende mesela para olsa katalogdan şöför seçerdim koruma lar o biçim offf ne para yerdim ama Şeyma subaşı halt yerdi yanımda aaahhh ahhh rezidansımın 17. Katından insanları izlerdim

Vallah kimse kimsenin malı değil patronsan bile iş saati içersinde payrinumsun mesai saatleri dışında senin sorunların beni ilgilendirmez egoist düşünceler iste

H huvese canım sadece bu işyerinde değil her işte bu patronlar hep böyledirler ben ünlü bir firmada çalışıyordum bir zamanlar patronumun sitesi var dı adam kışın Karda elektrikli soba tek mi çalışıyo çiftmi diye kontrol ederdi ben çift çalıştırırdım baktım geliyo ayağımla TEK’e düşürürdüm sobayı neler var

Bende mesela para olsa katalogdan şöför seçerdim koruma lar o biçim offf ne para yerdim ama Şeyma subaşı halt yerdi yanımda aaahhh ahhh rezidansımın 17. Katından insanları izlerdim

bu kadar da yüklenmeyin yav belki aramızda işveren felan vardır :)))

Vallah kimse kimsenin malı değil patronsan bile iş saati içersinde payrinumsun mesai saatleri dışında senin sorunların beni ilgilendirmez egoist düşünceler iste
Ya sen
bu kadar da yüklenmeyin yav belki aramızda işveren felan vardır :)))
canım 5 parmağın beşi bir değil allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne zenginler var gram ego yok genelde sonradan görmeler ego sahibi olıyo

D Dogru dedin cnm ama yaptığı hareket yanlış iş saatleri dışi bana ait ben acaba o an uçak saatlerine bakabilecek durumda mıyım müsait mıyım bu saatte

Kesinlikle katıliyorum avukat bankacı adamlar eski yerde geliyordu adamlar ne kibar ne mütevazı sekreterin diye ben geçiriyorsun payrinun odasına kadar lütfen inden siz geçin buyrun bir şey içer misiniz dediğimde zahmet olmazsa bir çay alırım kendini bilmek dedikleri şey mutevazilik izan dan kastim bu

Dasdar fal gönderem enerji iyiyse bak yoksa hiç bakma

Bugün iyiymiş akşama fallar benden demişti :) tabi zaman geçmiyor ki olaysız günü olsun cennet mahallesi gibi hemen kavga çıkıyor :) morali düşmüş de olabilir o yüzden kestiremiyorum ki hiç onu :)

Kızlarrr hani dün gece teyzemden bahsediyordum ya uyuyamadım eve geldim pert şimdik yataktayım bu iyiye işaret modum iyi demiştim evet demekki. aylardır uyuyamıorım ilkez uyuycam sanırım, adamın gidişi hayırlı mı oldu ne
görüldü bile yapılmamış mesaj larım için dun gece cok caba sarfetmiştim şimdi adama heyy okudunmı vicdansız dmk abes in alası olur :)

yarın herkese bakıcam zaten cumartesi işlerde durgun Akrep kahve goremıyom ben sadece tarot

Yok cnm 55 yaşında iki çocuğu var

Dasdar Yazma biraz rahat bırak adamı oda düşünme fırsatı bulsun bence o arada sende biraz kendini ve sinirlerini dinlendir.

Yada Bi kere arayıp hunharca saydırsan allah ne verdiyse ona fırsat vermeden sonrada çat diye kapat teli oh mis rahatcana uyu:)

kızlar öpüldünüz sakın kaybolmayın yarına dolunayda burdayız inşallah uyuyacağıö bismillah hadi bakalım iyi geceler

İyi o zaman seni azat ediyoruz yat dinlen yarın benim fazilet var reklamlarda eşlik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…